akasa kayitlari ne demek bilmek gerek once akasha kayitlari herkesin kendi icinde bulabilecegi birseydir karmasi amaci ve kim oldugu neyin neden oldugunu alamasidir astralla da ilgilidir DNA 'nda bulunan Atalarindan gelen mesajlar da ordadir seninle ilgilidir enerji olarak bu senin icindedir. anlamak kim oldugunu hatirlamakla ilgilidir. yani kim olmadigini da anlamaktir
Akashic records ( Akaşa kayıtları ) nedir nerdedir ve bu konuda fikirleriniz nedir?
Ama bugün astral seyahatin ya da astral yaşamın henüz gerçekliği doğrulanmayıp sadece rüyalar üzerinden yorumlanarak böyle bir şeyin olduğu teoride kalan bir şeydir.
yasamayan icin teoride olabilir cunku bu deneyimdir, okumakla anlamak mumkun degildir ben yasadim gordum.. astrala gitmekinsanin icinde olan birsey disardan kanit bekleyenler cok bekler. bu yasanir sadece
Muhakkak, ben yaşamadığım için henüz bilmiyorum. Ve bilmediğim şeyleri de öğrenmek isterim tabii ki bu yüzden günde 2-3 saat uyuyarak kalan zamanım araştırma ve okumakla geçiyor. Bu konu hakkında da tecrübelerinden faydalanmak isterim.
Bu arada şimdi okurken kısa bir bilgi gözüme çarptı : universumcorpusnostrum.blogspot.com.tr/.../evrenin-hafzas-akashic-kaytlar.html Akaşik kayıtlar (akashic records), evrende meydana gelen her olayın, her hareketin yok olmadığını, hepsinin izlerini bıraktığını ve kaydolduğunu ileri süren tezoflarca kullanılan bir terimdir. Terim Hintteozofisindeki “evrendeki tüm uzayı kapsayan temel esîrî cevher” olarak tanımlanan “akaşa” sözcüğünden Batılı teozoflar tarafından türetilmiştir. Bu görüşe göre, nasıl evrende hiçbir madde dönüşümler geçirmekle birlikte yok olmazsa, hiçbir hareket ve olay da yok olmayıp akaşa denilen süptil cevhere kaydolur...
Eğer bu doğruysa işi dine boyuta çekmek için söylemiyorum ama ahiret günü yaptığımız her şeyin önümüze koyulacağı gerçeği de doğru. Çünkü evrende hiçbir şey kaybolmuyor.
En İyi Cevaplar