İnternet & Teknoloji İmei kayıt hakkında bilgisi olan? GGPeRSuN Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ücret ne kadar, kayıt ettikten sonra güncelleme yapılmaması lazımmış bu doğru mu?Not : Telefonum Redmi Note 12 Pro İmei kayıt hakkında bilgisi olan? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. şu an 20.000 lira 2024 yılında 32.000 civarı olacak 0 6 Yorumla GGPeRSuN +1 yıl Abi o iphone olmasın Yorumla u tenedos +1 yıl iphonu nokiası yok bu işin resmi olarak kayıt ettireceksen fiyarları bu Yorumla GGPeRSuN +1 yıl Daha uygun fiyata nasıl halledebilirim bi yolu var ama tam bilmiyorum Yorumla u tenedos +1 yıl kaçak imei yükleterek yapabilirsin telefonculara oralarda bi görüş bence bulunduğun ilde vardır öyle telefoncular çarşısı filan Yorumla GGPeRSuN +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla u tenedos +1 yıl rica ederim Yorumla
WeLosTheSea Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet güncelleme yapamıyorsun ama sadece telefon güncellemesi yapamazsın uygulamalarda sorun yok. Bir de telefona format atarsan aynı şey olur. 0 5 Yorumla GGPeRSuN +1 yıl Dirençli kayıt diye bir yöntem varmış güncellemede dahi imei gitmiyomuş cevap için teşekkürler bi sorcam telefoncuya Yorumla WeLosTheSea +1 yıl Dirençli kayıt dediği şey EFS denen bir dosya var, oraya IMEI yazınca gitmiyor ama bunu yapmasan iyi olur, daha fazla para isterler. Nasılsa kanundan dolayı senede bir IMEI değiştirmek zorunda kalacaksın. Yorumla GGPeRSuN +1 yıl Ne kadar isterlerki mesela bir bilgin var mı Yorumla WeLosTheSea +1 yıl Onu bilmediğim için o konuya girmedim Yorumla GGPeRSuN +1 yıl Anladım tamamdır eyvallah Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İki türlü var IMEI bi programla bi arkasıyla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
şu an 20.000 lira 2024 yılında 32.000 civarı olacak
Abi o iphone olmasın
iphonu nokiası yok bu işin resmi olarak kayıt ettireceksen fiyarları bu
Daha uygun fiyata nasıl halledebilirim bi yolu var ama tam bilmiyorum
kaçak imei yükleterek yapabilirsin telefonculara oralarda bi görüş bence bulunduğun ilde vardır öyle telefoncular çarşısı filan
Anladım teşekkür ederim
rica ederim
Evet güncelleme yapamıyorsun ama sadece telefon güncellemesi yapamazsın uygulamalarda sorun yok. Bir de telefona format atarsan aynı şey olur.
Dirençli kayıt diye bir yöntem varmış güncellemede dahi imei gitmiyomuş cevap için teşekkürler bi sorcam telefoncuya
Dirençli kayıt dediği şey EFS denen bir dosya var, oraya IMEI yazınca gitmiyor ama bunu yapmasan iyi olur, daha fazla para isterler. Nasılsa kanundan dolayı senede bir IMEI değiştirmek zorunda kalacaksın.
Ne kadar isterlerki mesela bir bilgin var mı
Onu bilmediğim için o konuya girmedim
Anladım tamamdır eyvallah
İki türlü var IMEI bi programla bi arkasıyla