Bursa’da bir kişiyi dağlık yerde öldürmüş işkence yapmış parçalarını gömmüş araştırma yaparken karşıma çıktı tüm parçaları ayrı ayrı yerlere saklamış bulmaca gibi sidösğxösğöspxös
Haberin açık kaynağını bulma şansın yok. Kaldıki Narin olayı bile çözülemedi, tüm medya üzerine düşmesine rağmen. Her şey aleni canlı yayında yayınlanmasına rağmen. Haber kaynakları çok fazla paylaşım yapamaz, o olay neden yaşandı, hangi hislerle yaptı. İlk darbeyi nasıl vurdu. Neden vurdu, devamını nasıl getirdi. Bir sürü bilinmeyen
Tüm organlarını, kollarını ve bacaklarını tüm herşeyini ayrı ayrı yerlere gömmüş ülkedeki insanlar değişmeye başladı artık anormal ölümler gerçekleşiyor
Dağda nusubetlisini öldürüp parçalarını farklı yerlere gömmüş şifreli cinayet yaşanmış ekipler hala bulamamış haberde 4 ay önce yazıyordu fakat haberi kaybettim bulamıyorumda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet bunlar maalesef var, kafanı çevirsen olmuyor, bakıyorsun bu seferde psikolojik olarak iyi hisstmiyorsun. İkilemde bir hayat.
Gizemli şeyler hoşuma gidiyor şifreleri çözmek vesaire. Haberin açık kaynağını bulabilsem çok iyi olcak
Haberin açık kaynağını bulma şansın yok. Kaldıki Narin olayı bile çözülemedi, tüm medya üzerine düşmesine rağmen. Her şey aleni canlı yayında yayınlanmasına rağmen. Haber kaynakları çok fazla paylaşım yapamaz, o olay neden yaşandı, hangi hislerle yaptı. İlk darbeyi nasıl vurdu. Neden vurdu, devamını nasıl getirdi. Bir sürü bilinmeyen
Müge anlı dan devam et 🤣
Ne olmuş yine awk ülkesinde
gizemli bir film etkisinde kalıp birinin canına kıymış sanırsam
Şaşırmadım açıkçası
Tüm organlarını, kollarını ve bacaklarını tüm herşeyini ayrı ayrı yerlere gömmüş ülkedeki insanlar değişmeye başladı artık anormal ölümler gerçekleşiyor
Ne olursa olsun seri cinayet veya şifreli cinayet kültürü bize gelmez
Gelmiş sanırım
Gelmez
Haberi atar mısın
Evet Semih Celik vol2
Hayır bilmiyoeum olay nedir
Dağda nusubetlisini öldürüp parçalarını farklı yerlere gömmüş şifreli cinayet yaşanmış ekipler hala bulamamış haberde 4 ay önce yazıyordu fakat haberi kaybettim bulamıyorumda
Ayy tamam sus anlatma
o kim
Psikopat katil birisini dağda öldürüp parçalarını saklamış
Evet biliyorum
Olayı tam haliyle açıklayabilirmişim haberi kaybettim bulamıyorum ya
Daha nesini istiyon mesala onu sor anlatayım
Kimi öldürmüş neden öldürmüş olayı merak ediyorum işte
Kaç yaşındasın sen yahu medak edecek şey mi
Soruma cevap verecek misin
Sen önce cvb ver
hayir