İnsan sayısı kadar ihanet şekilleri vardır. Bazen beklediğin insanlar ihanet eder, hiç takmazsın zaten belliydi dersin. Bazen de hiç beklemediğin kişi ihanet eder, yıkılırsın. Peki size hiç ihanet edildimi? 🍓
Seversem affederim. Çünkü yaşayamadıklarım içimde kalır. Kalkıp, başka birinin yaşamasını devam ettirmesini istemem. İkinci her zaman daha üstte tutulur. Boşu boşuna kendimi heba edip, sinirden kudurup daha çok ona yaklaşıp, kendimi küçük düşürüp; “Bak aldattı. Hala peşinde” demelerini istemem. Bu yüzden belli bir süre süründürdükten sonra affederim. Zaten güvenim azalmış olur. O sırada biri karşıma çıkar. Ayrılırım. Ya da çıkmaz, affettir kendini evlenirim. Böyle bu işler.
ihanetleri bile affedemeyecek kadar sevgi duygusuna inanmıyorsan kusura bakma kımseye iyi insan adını koymamalısın cunku burda her insan hata yapar ve her ınsanın hatası bırbırıne benzesede bazı hatalar ağır hapis cezası verebılırken bazıları vermez bu tur farklıklar vardır ve affetmen gerekir
Uğradım ama fiziksel değildi. Zihinseldi. Bana seni seviyorum derken aslında aklında başka bir kız vardı. Sonuçta ihanet sadece fiziksel olmuyor zihinselde oluyor. Allah kimseye göstermesin. Zihinsel ihanet çok zor oluyor
En İyi Cevaplar