En kötü sey bir insanin zekası ile alay etmektir. Zekasını hafife almaktır bana göre. Samimiyetsizlige gelince, söylemler ile eylemler örtüşmediğinde ortaya çıkan acınası durumdur. Sebep olan samimiyetsiz insan ayni zamanda sevimsizlesir ve bunu yasayan kisi ise güven denilen o engin hissi yitirir. Güveninin yok olduğu o an varya hah iste o an büyüdüğün andır iste...
Beden dili mutlaka açık verir. yorum ve yazıda kişinin Samimi olup- olmadığı kurduğu cümle ve kelimelerden anlaşılabilir. Ancak bunun için çok tecrübeli olmak gerekir. aksi takdirde onyargili davranilabilir.
Kendisini olduğundan farklı gösteriyorsa samimi değildir. Daha zengin, daha havalı, daha dürüst, daha iyi, daha mükemmel gibi gösteren kişiler gibi yani.
Samimiyet doğallıktır. Yeri geldimi soğan ekmek yediğini söyleyebilmektir. Pelinsu berkecan rolleri bana sökmez. :D
Bisey anlatirken bana degilde baska yöne bakiyosa nefret ederim , birde tokalasirken göze bakmayanlardan ve onlarin elini asla sikmam , bunlar samimiyetsizdirler
Dün arkadasim arkadaslari tarafından bir ortama davet edilmediginde yalniz hissettigi soyledi. bugun bu hareketi kendi yapti bana. simdi sana tepki koymus olamaz mi diyeceksin? Hayir , cunku ben ona hic boyle bir sey yapmadim
Samimiyetsizlik olarak nitelendirdiğim bir kişinin direnme hakkını kullanmama isteğidir. Sözcükler cümleler hatta tavırlar ile anlaşılmaz samimiyetsizlikler. Samimiyetsizlik tutuma bağlıdır.
samimiyeti insanlar güzel konuşup işini halleden insanlara kullanınıyor ya biz o çocukla samimiyiz yapmaz böyle birşey gibi samimiyet doğallıkla beraber insanın dürüst tavırlarıdır
En İyi Cevaplar