Kaçınız çıplak bedeni sahiplenmek yerine üstünü örtecek kadar Adam'sınız?
Siz ne almedesiniz?

Vlla acık konuşmak gerekirse Ben böyle kendine farklı tarz edinmek için orasını burasını açanaveya farklı değişik tarzlara bürünenlerden hiç haz etmiyorum edemiyorumda.. bayılıp bitmem zaten.. squat yapıp tayt giyip orasını burasını acıp avmde gezen o tip kızlarla zaten pek işim olmaz giyim uslubunu koruyabilen.. kapalı açık farketmez özü sözü bir dha içten delikanlı böyle.. gerçi o tiplerden çok azaldı artık ama işte o bazıları var.. o kişiler kendi içinde yalansız sadeler... onlar bna dha samimi geliyorlar.. makyajla güzel olmaya dursun onların yürekleri güzel o yeter bize zaten
allah içimde olanı biliyor. içimde olanı da etrafımda olanlar görüyor..
kimseye tutup da burada kendimden bahsedip övünerek değerimi düşürmem.
zaten bunu yapmamda bana bir şey kazandırmaz..
ne böyle bir soru sorarım ,
ne de böyle bir cevap veririm.
kişinin ne mal olduğu , söyledikleriyle değil , yaşantısıyla belli olur.
selametle.
Nasik bir aciklamaydi Yarabbi sanki beni tanirmista soyledigimle celisikmisim gibi 😆 ilahi sen ☺
nasıl?
Kaybol ergen
Çıplakligima hic guvenmiyorum sevince adam gibi sever kendimi de kimseye muhtaç olmadan gecindiririm
👍👏👏👏👏👏
Kendi halimdeyim cinsiyetimle değil insan kimliğimle
Masallah
Cevap
15Cevap
sızın anlamadıgınız şey su ama ben bılıyorum ve soyluyorum şimdi karekterini bilmek ya da yaptıgın her davranıs senın karekterını belirler aynı zamanda bir insanın sana yakınlasmasını arzulamasını bırlıkte olmanı hayal etmenı saglayan bir faktör çünkü insanlar bir insanın davranısını begenmedıkce onu düşünmez dahi cınsellık bile düsünmez ya da onun cıplak oluşunu bile hayal etmez yanı karekter önemlidir ama bir yere kadar sürer
Şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli sorulardan biri. Harika bir soru.
Cevapları okumaya geldim. :)
Soruyu okuyup detaya bakmayan hanim kizlarimiz yapistirmis eksiyi ☺
İşte onlar senin sorduğun sorunun muhatabı değiller de ondan. Yarası olan gocunur ablacım. :)
Birini çıplaklıkla etkilemişsen ve o da bundan etkilendiyse zaten o hıyardan cacık olmaz
Olduğum gibiyim, öyle de kalacağım. Ama ADAM'ım :) Adam olarak kalmakta zor iş oysa...
Valla olenbir adamdimda boynuzu taktilar kadinlarla olan iliskimi kestim ilgilendirmiyorlar beni😊👍
Karakterimin sağlamlığı bana ve insanlığımla tanıtıyorum kendimi.
Müslümanız elhamdülillah, karakterimize gelsin gelenler.
Adam olan ciplakliga bakmaz karektere yüreği güzel olana bakar ciplakliga bakan zaten adam olamaz
bu dediklerinin ikisi de imkansız halde şu durumda..
kadın işte ciplak kalir adam olan erkek arar zor gencler zor adam olanlar adam gibi kadinlarla beraberler selametle...
Kadın etkiler kendine çeker sonra zaten karakter vsuyarsa bir şeyler olur arada bence
Adam cevap verir. Gö tün bile senden daha fazla değer görüyor. Sen önce G ö tünü geç sonra gel konuşuruz derdim. Adam ezik.
o kişi istemediği sürece örterim çok basitti diğer soruyu alayım
Cok siradan bir cevapti sana baska soru yok ☺
gerçekleri söyledim yapacak bişey yok :) zaten üstünü örtünce bile bizim millet yanlış anlar ve yine benim arkamdan söylenirler ama olanları ben bilirim :)
offf ne söz be müthiş, ilk kez görenler subhanallah :D
Valla begendim bu sözü.
Sanki karektere bakıyorsunuzda 😂.
Valla ben bakarim be kim neye bakar bilemem ama ☺
öyle biri yok heral
Çıplaklığı niye tabulaştırıyoruz?
Yok ciplaklik tabu degil karakteri yüceltiyoruz tatlim.
Evet, bunu çıplaklığın kötü bir şey olduğunu ima ederek yapıyorsun. Sanki iyi karakter ve çıplaklık ters orantılıymış gibi.
Genllikle bos insanlarin ciplakligi (ki buna teshir demek daha dogru olur) tercih eder keza buna muptela olan adalarda bos adamlardir. Zekanin, karaketerin, ahlakin, edebin fazilet oldugunu fark edemeyecek akil fukuralari...
Not: bu benim hayat gorusum. Kimin ne oldugu hakkikda bir fikir sahibi olmak icin o insanladin yasantilarina bakarim ben. Tarzlarina zeka duzeylerine problem cozme sekil ve kabiliyetlerine bilmem anlatabildim mi?
Bana sırf sen çıplaklığı yanlış buluyorsun diye bunu tercih eden insanlara önyargıyla yaklaşıyormuşsun gibi geldi.
Yoo onlara karsi onyargili degilim aslinda herkesin kendi tercihi sonucta..
#mutantnproud çıplaklıkla aşk olmaz zevk olur sadece aradığına göre saygı gösteririz ama çıplaklığını kullanıyorsan adamlık yoktur bu doğrultuda.
aşkla olur bu işler zevkle değil bacım
Sen ne diyosun Allah aşkına ya ☺
hahaha açık işte herkesin bedenini istemem
valla cıbıldak karı sevmem üstünü örtmek iyidir.
vallahi ben şok yani böyle düşünen bir bayan
Sok olacak bir sey yok detaya da beklerim bir dahaki soruda ☺
büyük konuştun :D
Imzami atarim ben sen?
Adamım ben adam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar