Mağazadan kıyafet çalmak nedir?

Bugün mağazada dikkat ettim dış görünüşte elit bir bayandı 50 li yaşlarda ben ceketlere bakıyordum bir bluz dikkatimi çekti alarmı yoktu ödeme yaparken söylerim dedim eleman ortalıkta yoktu. Kadın çantasına incelemiş gibi yapıp attı. bir saniye ya noluyor bayan dedim elemanı bekliyorum kızım bu benimdi değişim yapıcaktım ortalıkta yok alıp gidim alt katta olanlara bakim dedi. Ha tamam pardon dedim mal gibi inandım. Alt kata asansörle indik bende seçtigimi denedim o bayanda. 2 şer tane ceket hırka aldı. Kapı sesinden gittigini anladım. Bende çıktım aynaya baktım yerdede alarm vardı inip hemen söylim dedim eşyamı topladım merdivenlerde kadın duruyordu inersen seni affetmem git ödemeni yap çık git dışardakilere telefonum yeter dedi. 0'ra indim magaza kapısından kadın çıktı 2 adama da bişeyler dedi elimdekinide bıraktım magazadan çıktım yaşları 18 20 li bişey ama tipleri hapçılar gibi dışarı çıktım baktılar baya daha sonra otobüse binmedim gelirler diye tramvay kullanmadım taksiye bindim eve geldim. Sizce yakalanırmı o kadın bana çıkıpta demeliydin gibisinden konuşmayın polisler burda pek ilgilenmez ve magazada lüks nerden baksanız 350 liralık çalmıştır. Ne gerek varki o kadarda görünüm olarak durumu iyi duruyordu kadının. Kamera kayıtlarına baksalar benim üstüme kalırmı ya da sabah gidip şikayet etsem bulunursa onlar başıma dert olurmu.
Mağazadan kıyafet çalmak nedir?