Baskın karakterli tabiri caizse bencil olarak baskın bu şahıslar. Hayatı oynayama almış ciddiyet 0 olan kişiler. Her zaman bulunmak zorunda kaldığım bir ortam; Okul. Ve kendini lider sanan bir kısım var. Emir veriyor mesela ''kime diyorum!@#'' bir ezikleme kendini bişey sanma huyu olanlar. Bende sessiz kalıp adalete bırakanlardanım. Ne üzmek isterim ne de kavga. Siz nasıl davranıyorsunuz ben boşverenlerdenim. Aciz insanlarla uğraşmaktansa susmayı yeğlerim.
Sizin başınıza geldi mi yoksa siz de mi böylesiniz?
Başkasını kormaktan korkmayan, çekinmeyen insanlardan nefret ederim. Birilerini ezen, kendinden başkasını önemsemeyen, aslında diğer herkesten hiçbir farkı yokken hatta dediğiniz gibi aciz biriyken, kendini yükseklerde gören insanlardan hiç haz etmem. Hiç denk geldim mi bilmiyorum ama genelde susmaktansa müdahale eden bir yapım yok. Keşke müdahale edip ezileni savunabilsem.
Lisede en arka sırada telefonla oynayan müzik dinleyen biriydim bazılarımı benim yanıma gelirdi genelde ben kimsenin yanına gitmezdim onun için böyle insanlarla karşılıklı birbirimizi sevmezdik
Merhaba, bu kişiler ahlaki eğitim konusunda sınıfta kalmış kişilerdir. Mütevazi ve kibar bir birey olmayı bu insanlara öğretmek gerekli. Sana tavsiyem bu kişilerle ilgilnmemeye devam edip bir an önce okulunu bitirmen. :)
örnek sende kendını beğeniyorsun sımdı ben sana cırkınım desem gercek hayatta kabullenmeyıp kendını begenmıslık sergıleyıp inkar ediceksin yanı ne derlermis insan insanı yargılar kendı sını görmez birde insan kendınısı tanıyor derler daha iyi
Önyargı kötüdür. Sen burda üç beş görüşle beni bende seni tanıyamam. Görüşünüzde belirttiğiniz ben değilim. Kendini beğenen her cinsten nefret ediyorum.✋
En İyi Cevaplar