Arkadaşlar 2 yıl önce ayak bileğime bu dövmeyi yaptırdım şu an pişmanım çok kaba ve siyah cırkın görünüyor, sildiremiyorumda çok siyah diyorlar hemde çok para istiyorlar. Bunu nasıl kapatabilirim? Kibar daha kızsı bir dövme istiyorum? Fikir verir misiniz
Bence direkt sildir. Oraya kapatmak icin yaptiracagin dovmeyi de muhtelemen begenmeyeceksin sonradan. Cunku sadece kapatmak icin yapacaksin. Ve bilekte o kadar buyuk bir dovme hos gorunmez bence. Pahali bir fiyat verdiyseler baska studyolara sor. Belki daha uygun bir fiyata sildirebilirsin.
Japon balığının bir türü var uzun kuyruklu turuncu ve cok hoş duruyor eğer iyi yapan bir yer bulursan oraya çok yakışır ama bulamazsan Sarmaşık gibi hoş Dövmeler de olabilir
kızım sana bunu kim niye yaptı 6 tane dövmem var hepsinden de memnunum yıllardır. ama bir tanesi için en az 1 ay düşünüp yaptırdım. çünkü silinmiyor asla tamamen. bu mümkün değil. anca işinin ustası bir dövmeciye gidip derdini anlatıcaksın. toparlamaya çalışıcak üstüne bir şeyler ekleyip falan
En İyi Cevaplar