Arkadaşlar bu dövmeyi neredeyse 10 yıl önce yaptırdım çocukluk kafasıyla. 2 seans sildirdim geri devam etmedim. Bu dövmeyi nasıl bir şekille üzerine dövme yaptırıp kapatabilirim? Sarmaşık geliyor aklıma ama onuda istemiyorum açıkcası. Başka fikri olan var mı?
? anonim kıza yalakalık yapacak kadar yıkık değilsindir zaten bunu ima etmedim lol neden böyle anladın ki sadece sorduğu soruya karşılık verdiğin cevabın mantığı yok
karışmak istrmezdim ama hoş mu değil mi diye sormamış kendisinin hoşuna gitmemiş beğenmemiş kapatmak istiyor yani iltifat etmene ya da olumlamana gerek yok o yüzden görmekten bıktım şu tarz yorumları da kusura bakma sana denk geldi patlamam
@powerpuffpigs birader beni tanımadığın için böyle konuşuyorsun. Ben kıza yalakalık yapmak veyahut yaranmak için böyle yazmadım. Benim hoşuma gitti söyledim. İltifat etmek için de söylemedim. Boş yapma sen kendi işine bak.
Yaşın olmuş 27 yaptığın espirileri beyninde bi tazelemeni öneririm. Benim dövmemi tazelemenin acelesi yok. Ama senin beynindeki espiri anlayışının acelesi var gibi görünüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ciao
Moralini bozmak gibi olmasın ama tükenmez kalemle çizilmiş gibi duruyor.
Dövme sanatçısı iyi bir şey ayaralar.
? anonim kıza yalakalık yapacak kadar yıkık değilsindir zaten bunu ima etmedim lol neden böyle anladın ki sadece sorduğu soruya karşılık verdiğin cevabın mantığı yok
Dövmeci ayarlar güzel biseyler
Çok belirgin değil. Kalsın öyle?
Hepte ayri ayri yerlerde cok zor
cok tatli duruyor ama
Aslında hoş duruyormuş
Yok ya sanki kalemi elime almışımda ben çizmişim gibi 😭
Bence eline yakışmış gerçekten güzel duruyor. Ben beğendim şahsen.
karışmak istrmezdim ama hoş mu değil mi diye sormamış kendisinin hoşuna gitmemiş beğenmemiş kapatmak istiyor yani iltifat etmene ya da olumlamana gerek yok o yüzden görmekten bıktım şu tarz yorumları da kusura bakma sana denk geldi patlamam
@powerpuffpigs birader beni tanımadığın için böyle konuşuyorsun. Ben kıza yalakalık yapmak veyahut yaranmak için böyle yazmadım. Benim hoşuma gitti söyledim. İltifat etmek için de söylemedim. Boş yapma sen kendi işine bak.
Deriyi kazıyalım mı 😏
Yeni dovmeyle
Yaşın olmuş 27 yaptığın espirileri beyninde bi tazelemeni öneririm. Benim dövmemi tazelemenin acelesi yok. Ama senin beynindeki espiri anlayışının acelesi var gibi görünüyor.
Ne dedim kiz baska cozumj var mi
Jiletle üzerine çarpı işareti yap
yuh manyk mısn
Hayatta dovme yaptirmam bu yuzden. d
Ben ne soruyorum sen ne cevaplıyorsun Allahım
Git sildir sorman hata