Bütün erkekler benim olsun istiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

hayatımda hep birden fazla erkek oluyor. bazıları evlenmek istiyor, bazıları eğlenmek. ama ben hiçbiriyle bir gelecek düşünemiyorum. hem yaşım, hem de okulum yüzünden. eskiden böyle değildim.

nasıl olduysa birden benim hayatım istediğimi yaparım moduna girdim. ciddi ilişkilerden özellikle kaçınıyorum. onları üzmek istemiyorum. niyetimi bir şekilde belli ediyorum. bazıları vazgeçmiyor. uslandırmaya, bağlamaya çalışıyor. bazıları iyi öyleyse keyfimize bakalım diyor.

çevreme baktığımda benim gibi çok az insan görüyorum. bu da benim bazen canımı sıkıyor. sanırım topluma uyma zorunluluğu hissediyorum içimde bir yerlerde.

şu an bu durum canımı çok sıkmasa da ileride bir problem yaratır mı diye düşünmeden edemiyorum. kendimi sorguluyorum. gelecekte bir eş, bir aile özlemi çekeceğimi de biliyorum.

belki doğru insan çıkmadı karşıma, belki zamanında çok üzüldüğüm için oldu tüm bunlar. bilemiyorum. çocukları da çok seviyorum. iyi bir anne olacağımı da biliyorum. ama eş konusu canımı oldukça sıkıyor.

gerçekten birine ait olma duygusu benim için kafese konmak gibi bir şey. evet biraz çapkın bir kadınım ve bunun önüne geçemiyorum. belki de geçmek istemiyorum. oldukça uzun bir yazı oldu. okuyanlara teşekkürler. saçmasapan yorum yapacak olanları dikkate almayacağım. bunu da belirteyim.
Bütün erkekler benim olsun istiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?