Çok pişmanım hayatımı kararttım...

5 yillk bir iliskim war we bitmek uzere ben ona mecburum cok sey yasadim onun oldum sonra imam nihaki kiydrdik ve cok pismanim bn 20 yasindayim suanda sewdiqim kisi beni cok hemde cok kisitliyo balkona cikrken sofraya otururken hep izin aliyrm hic bir yere gndermiyo sinirlendiqinde akliniza qeleblcek her turlu kotu lafi kufurleri soyluyo dayaqini bbile yedim en ufak laf etsem cenelisin diyo bna gcen gun kirtasiyeye gitti orda o konustu cikrken adam bna bakarak yarin alin dedi bnde daha erken olmazmi burda oturmuyrz dedim we bna demediqini birkmadi adamla knustm sn beni hic saymiyosun kafani eqceksn knusmcksin dedi universtye qittim 1 yil okudum istemedi qeldim kuzenlermle knustrmuyo qorustrmyo kendisi disinda kmseye mesaj attrmiyo yalanimi yakaladi 1 kez benim oda cok kisitladqi icn soylmk zornda kldm hep yuzume wuruyo bana lutfen yardm edin bn cok pismanim yaptqim hatadan dolayi napaym ayrilaym mi sizce ama buhalimle naparim bn kimseyi kandrmak istemyrum cnku blki yaptiqinin cezasini cek diyosunzdur ama cok pismanim namazlarmdan sonra hep towbe edip pismanliqimi dile getiriyorum lutfen akil werinnn...sewiyo bundan eminim benle ewlnmek icin kacirmayi dusunuyo
Çok pişmanım hayatımı kararttım...