Sahnede Kirmizi baslikli oynamaktı. Başlık yoktu atki sardım kafama ve arap gibi sahneye çıktım. Sesi da tiz yaptım küçük kız gibi olayım çok komik görünüyordum. Bir kere piknikte eşek arısı beni dudağına ısırdı zenci gibi dolaştım o piknikte herkes dalga geçiyordu Tramvaya binip son durağına kadar geziyorduk boş tramvayda dans ediyorduk arkadaşımla. Bir kere ben yolda yururken tramwaydaki sempatik çocuğu ile bakisiyorduk ve tam o romantik an direğe çarptım bütün karizmam gitti. Çok clumsy
6da kalkar 7.20 ye kadar saçlarımı düzleştirir makyajımı yapardım. Bu rutinimden yıllarca vazgeçemedim. Üstler kabarık olacak uçlar düz duracak diye hunharca çabalardım :))
Ananemler de kaliyodum kiz kuzenimin kapali bir arkadasi vardi oda orda kaliyomus o gun kizi saci acik gordum diye kiz depresyona girmisti nasil olabilir boyle bisey diye agliyodu o gun bugundur kapali kizlara selam bile vermiyorum 😂😂
antalyada liseden kaçıp ırmağa gitmiştik ırmakta kafası kırık bir adam sudan çıkmıyım diye ayağıyla suya beni geri itmişti su buz gibiydi bende soğuk suyu hiç sevmem çok küfür etmiştim ivneye
Hergun eray kuaforun 9.5 da dukkanı açmasını bekler. Saçımı apaçi yapar okula 4. Derste giderdim. Kafamı hep güzel kızlara yan profilden gösterecek şekilde dolaşırdım okulda.
En İyi Cevaplar