Hepimizin ergenlik döneminde komik anları ve anılar olmuştur. Peki sizin bu dönemde en komik anlarınız nelerdi?

Hepimizin ergenlik döneminde komik anları ve anılar olmuştur. Peki sizin bu dönemde en komik anlarınız nelerdi?
Çok bi ergen hallerim olmadı. Öyle başına buyruk, aşırı bir çocukluk ve gençlik dönemi yaşamadım. Hatta direkt bu yaşta doğmuşum gibi hissediyorum.
Tv lerde gençlik dizilerinde görüp bir defasında bunalıma girmeye çalışmıştım. Nasıl oluyor çok merak ediyordum. Öğleye kadar odadan çıkmadım, depresif hissediyordum. Sonra annem halen yatakta olduğumu görünce beni bi güzel dövmüştü. Bunalım, dapresyon falan kalmamıştı. Kuş gibi hafifledim.😅
Gerçek anlamda her şeye inanırdım. Bi de adet olana kadar adetin ne olduğunu bilmiyodum. Pedin ne amaçla kullanıldığını bilmiyodum. Reklamlarda görüyorum ama tabii anlamıyordum. Annem ögretmemişti. Hiç unutmam ilk adet olduğum günü. Camii avlusunda arkadaşlarla oynuyoduk. 5. Sınıf bitmisti Haziran ayindaydik. Altıma işedim sandım eve koştum annem gülümsedi adet olmuşsun dedi ped taktı. Anaa dedim bu buna mı yarıyodu. Ben altına işeyen kaçıran kadınlar kullanıyor sanıyordum dedim ablamla annem gülüp yok dediler buna kullanılıyo dediler 🙈 bi de lisede pçin biri bana kanka ayağına çok yanaşmıştı ama ben de valla bişey anlamıyordum ohoo benden bayağı faydalanmıştı o zamanlar. Allahın belası.
Gitmedi gitmedi. Yıllarca pesimi birakmadi it. Okul degistirdim onun yuzunden. Pesimden geldi, yanimdaki okula kayit yaptirdi. Polise verdim onu ilerleyen zamanlarda. Bir daha sesini ruhunu duymadim.
Telafisi olmayacak bisi olmadi demek istedim gitmedi derken.
Ergenlik döneminde sürekli saçlarla uğraşıyorum vs.. Okula giderken mutlaka düzleştirirdim.. Bir gün saçları daha güzel oluyor diye düzleştirici değil de ütülemeye karar verdim.. Çok güzel olmuştu.. Kafamı yakana kadar.. Ütünün buharı baya etki etmişti.. 😂
Hayır yani düzleştirici varken ütülemek de nedir.. 😄 Ama çok da güzel oluyordu ütüleyince.. Kafamı yaksam da devam ettim ütülemeye.. 😄
Tabiki çok şükür bir sıkıntı yok.. Bir kez bir kaza oldu zaten.. Annemden fırça yesem de sonraki zamanlarda yine yapıyordum.. 😅
Yok gençken yapıyorduk.. Geçti bizden artık.. 😅
Şimdi hiç uğraşamam.. O zamanlar çok hoşuma gidiyor.. Şimdiki cihazlar daha iyi gerek yok ki artık..
Bi erkek bi kızı öpünce hamile kalınıyo zannediyodum🤦♀️
Bu yüzden erkeklerden çok korkardım..
Cevap
6Cevap
komik yanım yok
Ben sessiz biriydim hiçbir şeyden haberim yoktu hep dışlanıyordum kötü şeyler yaşadım hepsi de hala sınav olduğum yerde köyde oldu kendimi düşünmezdim annemin dedikleri doğru sanardım sonra anladım herşeyi abartıyormuş
😂popoma polar bağlardım. Popom olduğu için utanırdım. Birde okulda hırkamı çekerdim sürekli parmak izi kalırdı hırkada😂çünkü memem olduğu içinde utanırdım.😂insan hayatı sorguluyor bazen😂
Sinirim bozulduya 😬Ağlamak istiyorum.
Geniş mi shsjdhdj
sivilceler, pak maya sürmek, diş macunu sürmek :D
çok sivilceli de değildim ama kulaktan kulağa yayılan bilgi :D
Benim öyle komik bir tarafım yoktu sadece çok asabi birisiydim ben
Yine asabiyim
Hayır ya değilim
Hic bisi yokki hala ayniyim ben hic ergen olmadim
Yani hep olgundum tuhaf hareketlerm yoktu
Ben yaşıtlarım gibi ergen değildim, olgun bir çocuktum
Evet
Ben ergenliğin ne olduğunu bilmeden büyüdüğüm için bilemeyeceğim
Ben hala ergenim elim nasır tutmuş
Kesinlikle 😄😄
Lise de atarlı giderli hallerim
Şimdi ki durum nedir?
Normal takılıyorum
Sakinim
Tebrikler 👏
Ergenliğim çok güzel geçmedi
Utangacligim
Şimdi de utangacım ama haya edep gereği yani ergenlikteki gibi çekingenlikten değil
Sesimin değişme dönemi komikti.
kardeşim olmak 😂😂
Klavye🙉🤦😅
Hayır başka bişey yazmıştım kardeşim olmak yazmış 😅😅😂
Her sey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?