30 yaşındayım 3 yıllık ilişkimi karşı tarafın işsizliği yüzünden bunalıp bitirdim ve iki ay sonra sanırım kafam dinlenince acı çekmeye ve özlemeye başladım.Okulunu bitirmesini,askerliğini her şeyini bekledim.Aramızda 3 yaş fark vardı ve ayrıldığımız ailesine söylemiş şimdi ailem seni istemiyor ben de sevmiyorum diyor,hatta eski kız arkadaşımı aradım bile dedi.Ne yapacağımı bilmiyorum çektiğim acının farkında ve geber der gibi davranıyor.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgelmez bekleme,
gelecek olsaydı gitmezdi
benim sevgilimde gitti 5 yılık aşkım 2 ay olacak,ve ögrendimki benimle birlikteyken başka bir adamın yanında 5 gün geçirmiş...
şerefsiz
bende düşündüm intaharı ölümü ama yaşamak lazım
herşeyi bıraktım spora başladım işime yoğunlaştım halen uyuyamıyorum zor uyuyorum 15 kilo kaybettim yemek yiyemiyorum
ama yapacak hiç bir şey yok
yaşamak zorundayız...
hayat boş anlamsız nefes bile alamıyorum
hergün ölüyorum
kalbime bir mezar yaptım onu gömdüm
biraz kendimi toparlayınca hayatımın yönü değişecek
sende öyle yap
yaşa
o nu pişman et..
hoşcakal01 Yorumla
Soran+1 yıldün burada sizlere yazarken sanırım hissetti ve kendi mesaj attı,belki kendime bir şey yaparsam korkusundan belki acıdığından deneyelim tekrar dedi ve kabul ettim.Şu an daha iyiyim ama sonu nolur ihtimalini ve çektiğim acıyı asla unutmayacağım.Sonu nolur bilemem,ilaçlarımı da kesmeyeceğim,daha sağlam durmak için elimden geleni yapacağım o haldeyken yapamazdım ama şimdi yaparım.
En İyi Cevaplar
aldığımız kararların sonuçlarına katlanmak zorundayız.eminim ayrılma kararını aldığın zaman sonrasınıda düşünmüşsündür. bir artılarına eksilerine bakmışsındır. uzun vaadede mutlu olamıycağın biri diye düşündüğünü sanıyorum.bende böyle bir karar aldım. birlikte olup ileride hergün acı çekiceğine bu şekilde bir süre devam edicek bu zamanla azalıcak belki bitip yok olmucak içinde bir parçası kalıcak ama sana şimdiki kadar zarar vermiycek. zaman herşeyin ilacıdır gerçekten. sen fazla yalnız kalmamaya bak arkadaşlarınla zaman geçir bu döneminde.
111 Yorumla
Soran+1 yılKimsem yok benim,ayrılırken evet bunun daha hayırlı olacağını düşündüm onu da çalış diyerek bunaltmamak için bunu yaptım.Ama gerçekten sevince ve mantık bir süre dinlenince kalbe söz geçmiyor
- +1 yıl
evet erkeğin ayakları üstünde durabilmesi lazım kadınının gözünde güçlü olması lazım ama tek başına bundan ayrılmış olman mantıklı gelmiyo , yani sıkılmış olabilir misin? .çalışıyorum diyosun işte yokmu birileri akşam dışarı çık bişeyler yap.anlıyorum 3 senedir hayatın senin o adam olmuş arkadaşa ihtiyac duymamışsın hobiyede.ayrılınca çok büyük bir boşluk olmuş hyatında ama.insanlar böyle ayrılıklar sonrası hayatlarına devam ediyolar sende devam ediceksin bişekilde.
Soran+1 yılTek başına bu sebepten ayrıldım çünkü annesi kalk evde oturma ev işi yap der,babası yerime dükkana sen git der ve söylene söylene gider.3 yıl boyunca sadece 6 ay çalıştığını gördüm.Hadi dedim askerliği bitsin diye bekliyordur ama bitti 8 ay oldu ve bana asgari ücretle bile iş yok cevabını verdi her gün,birlikte olamazdık belki 5 yıl sonra aklı başına gelecekti biraz da ayrılınca belki benim için çabalar dedim ama onu da yapmadı,babasından aldığı harçlık ile bar bar gezmeye başladı
- +1 yıl
doğru diyosun aslında.böyle briyle nasıl uzun vadeli bişeyler düşünebilirsinki. peki sen böyle bir adamı nası sevebiliyosun. hayatındaki boşluktan böyle düşünüyo olabilir misin? arkadaşım yok diyosun. akşam dışarı çıkmıyosun eğer bir hobin uğraşında yoksa. tüm zamanını dolduran insanıda kaybettikten sonra sırf onu düşünmen normal.sırf bu yuzden hala onu düşündüğünü söyliyebilirmisin? yani onu neden özlüyosun çok sevdiğin için mi? ne buluyosunda özlüyosun böyle birini?
Soran+1 yılhayatımdaki boşluktan sanırım farkındayım bunun,ama sevmiyorum da diyemem seviyorum
- +1 yıl
diğer yorumlarıda okudum bir erkeğin öyle yaşamaması lazım.bi kadının gözünü kapıyıp kendini erkeğinin kollarına bırakıcak kadar güvenmesi lazım.böyle vurdumdymaz biriyle olabilcek bişey değil.lakin sizde lise aşığı değilsiniz.sanki olmuycak bir ilişkiyi yaşamışsınız.bi hayatınız bir kariyeriniz var.bence kendin zaman vermekten başka çaren yok.arkadaşım yok diyosun ama illa ki vardır.az varsa bile yeni insanlarla tanış bir bayan bunu bir erkekten daha kolay yapabilr. yalnız kaldıkça daha zor bu işler
Soran+1 yılçalışamaıyorum,yemek yiyemiyorum,dişlerimi bile fırçalayamıyorum,hareketleriim yavaşladı sanki,doktora zar zor gittim,depresanlar ağlamamı bile engelledi,napacağımı bilmiyorum umarım kimse ne hissetiğimi anlamaz asla
- +1 yıl
bikere şunu bil. insanlar böyle ayrılıklar yaşıyo. bu durumu anlıycak burda bile bir sürü insan vardır. bukadar insan tekrar yoluna devam edebildiyse sende bizaman sonra düzeliceksin emin ol.üstelik seninki daha kolay olabilir.çünkü karşındaki adam tam bir hödük:) sevgili yapmış,sana saçma sapan şeyler söylemiş falan filan. dediğim şeyleri yaparsan, yalnız kalmazsan, yeni insanlarla tanışırsan,hobilerini yaparsan ,yeni hobiler bulursan bu dönemini en az zararla atlatırsın.gerisi sana kalmış
Soran+1 yılyapmayı o kadar istiyorum ki ama daha yürümeyi beceremiyorum,bu ilaçlar tek umudum belki işe yararlar diye sabretmeye çalışıyorum
Soran+1 yıldeniyorum :)
+1 yılKendine gel derim. İnsan duyguları değişkendir . 5 yıl köpek gibi birini sevdim sımdı umrumda değil aklıma gelmıyor. Bıter her sey bıter gerıye sen kalırsın . Ben sana recete vereyım uygularsan kurtulacaksın eminim. Asla sanal ortamlardan takip etme, bahsetme arkadaslarına ıradenı zorla. Duygusal müzik dinleme. Resım, tiyatro,spar herhangı bır kurs bul hıc yapmadgın bır seyı yap hobı edınırsın hem hem de yenı ınsanlar edınırsın. Sen duygusallastıksa kımse senı takmaz sıkıne.
10 Yorumla
madem tükürdün ne diye yalıyon? cocuk istemez tabi ne bekliyordun oturup kös kös senin ben döndüm demeni mi bekleyecekti bu sekilde ayrılman sevgisinin bitmesine pek ala yardımcı olmustur sen yoluna o yoluna... ayrıca inthar edecek bir durum yok alışırsın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
19Cevap
+1 yılSen nasıl yaparsın ki bunu?işsizliginden bitirdin he ?
ben olsan onun yerinde hayatta gelmem cok zor yani
neymiş işsiz diye bitirmişsin?
Zaten adam evlenmeyi düşünmüyorsa neden başlarsın ki ya da ilk senede nasıl göremezsin?
bitiren sensin intihar da sende ?
git bul adamı da devam edin14 Yorumla
Soran+1 yılBen çok uğraştım,üniversiteyi bitirsin diye ders çalıştırdım,birlikte verdik tüm sınavlarını diplomasını aldı,askere gitti bekledim,askerden geldi ve 8 ay hiçbir işe girmedi,kendi kardeşi bile abimden adam olmaz abla derdi,artık çok bunaldım,lütfen demeyin öyle.
- +1 yıl
kalk git bul
Soran+1 yılbuldum,ama o kadar öfkeli ki gözü acımı bile görmüyor
- +1 yıl
sakin
değmeyen biri için mi bunu düşünüyorsunuz. inadına yaşayacağınıza ölümde nedir? boşversenize ya elinizi sallasanız ellisi işin gücün yok onunla mı uğraşacaksın. hiç bir zaman üzülen pişman olan sen olma. eger bittiyse hayırlısı buymuş deyip arkana yaslan ve elhamdülillah demelisin arkadaşım.
00 YorumlaYapmayın gözünüzü seveyim. Ne intiharı. Böyle bir sebepten öleceksek iyi vallahi. Tamam bir hata yapmışsınız ama bunun sonucunu direkt ölüme bağlamak yerine durumu düzeltmeye çalışın. Bu kadar kolay olmamalı ayrılık. oturup konuşun ve böyle üzücü kararlar almayın.
09 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmuyor 60 günde sevgim bitti diyor en çok da bu canımı yakıyor ben 3 yıl direndim,hala da öyle ama nasıl bu duruma gelmeme izin verebiliyor anlayamıyorum,ya ben 3 yıl bakıp ölen köpeğime hala üzülürüm ama ben mi normal değilim bilmiyorum
Soran+1 yılgörüşüyormuş hatta 2. sevgilimi yaptım bile dedi
Soran+1 yılumarım haklısınızdır umarım dayanabilirim umarım sevgimi hakediyordur
Soran+1 yılİnşallah ediyorum her an,teşekkür ederim nolur sizler de bana dua edin
Soran+1 yılumarım
intiharı düşünmene gerek yok.. eski sevgilinin eski sevgilisini aramış olma ihtimali çok düşük aradıysa bile emin ol onunla mutlu olamaz.. nikah masasına oturamazlar bile.. boşver takma kafana sadece acı çekmeni istemiş o.. sana acı çektirmeye çalışan biriyle birlikte olduğuna bile değmez..
00 Yorumla
+1 yılBoş davranış sergilemiş.kız arkadaşını araması gerçek payı sıfır gibi.yapan insan söylemez.Sana acı çektirmek amacı biraz bekle ama işe yaramaz.bende ayrıldım.zaman bir şe yaramıyor.Allah yardımcın olsun.Yine de biraz bekle.
00 Yorumla
+1 yılBir erkek için intihar etmek çok varoşça. Biraz kıymet verin kendinize. O o kadar basit vazgeçebiliyorsa sen de yapmalısın. Ayrıca baksana işsizin tekiymiş hem.
20 Yorumlaşiit akıllı ol bakayım, değer mi bir züppe yüzünden intihara, sana değer veren daha iyi birisi çıkar karşına korkma, intiharıda sil aklından, hayat herşeye rağmen yaşamaya değer
025 Yorumla
Soran+1 yılonun uğruna değil artık bıktım sıkıldım gücüm kalmadı bütün insanlar böyle vefasızsa
Soran+1 yılmaddi gücüm yok çalışamıyorum da bu halde evin kirasını da düşünüyorum her şey zor
Soran+1 yılişim yok,arayamıyorum da sadece annem var başka kimsem de yok
Soran+1 yılhayır ben bakıyorum eve,arayamıyorum majör depresyon tehşisi koydu doktor,daha yemek yiyemiyorum,saçlarımı tarayamıyorum,banyomu bile annem yaptırıyor,yoruluyorum düşünmekten vücud halsizleşiyor,ilaçlara yeni başladım 2 gün oldu,içimdeki sıkıntı yok ama fiziksel olarak düzelmem zaman alırmış
Soran+1 yılyok çalışmıyor ayda 300 lira nafaka o kadar,ben çalışıp kir biriktiriyorum oturduğum yerde yıllık veriliyor kira eylülde verdik daha ama bir dahaki eylüle kadar toplamam lazım bu halde hiçbir şey yapamamak beni kahrediyor
Soran+1 yılolmaz ben nafaka dedim uzatmak istemedim ama nafaka değil aslında aldığı,babamdan alıyor ama annem babamı icraya verdi o yüzden para alıyor.Çocukluğumdan beri ayrılar ama annem boşamadı babamı sağlık güvencesi yok diye.Ve babam maalesef ki subay o yüzden bir subay ailesine kimse yardım etmez.Ben de gururuma yediremem ama şu an öyle bir durumdayım ki en kısa sürede iyileşmezsem nolur diye de düşünmek zorundayım
Soran+1 yılyok akrabalar hep uzakta aramazlar bile,para olmayınca arkadaş da olmuyor,gezmek dolaşmak parayla ben ev kirası derdindeyken kimsem de olmuyor yanımda
Soran+1 yılzannetmiyorum bu sene 200 lira zam yaptım diye seneye böyle olmaz dedi,bir sürü de dairesi var.Küçük emrah gibi oldum ama bu kadar zorlukta bir de haketmediğim şeyler yaşamak işte bu duruma getiriyor
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun ama bir dene bence, kimse beton yürekli değildir, hastalığını söyle çalışamadığını, düzelince başlayacağım de, annen konuşsun birde, annenin yaşı çok yoksa mahallede temizliğe gidebilir, konu komşuya söyleyin, kimse taş kalpli değildir, zannetmiyorum insanlık ölmemiştir..
Soran+1 yılinşallah düzelirim de yetiştiririm kirasını, insanlar o kadar da iyi değiller çünkü
- +1 yıl
Moralini yüksek tut, sen iyileşeceğim dersen iyileşirsin, seni senden başka kimse iyilştiremez.. Tekrardan böyle kötü düşüncelerden vazgeç, hayata biraz daha tutunmaya çalış, ileride mutlu günler seni bekliyor, herkesin hayatında zor dönemleri olur, önemli olan sabırla bu zorluklardan çıkmayı bilmekte, herşey gönlünce olsun, benim çıkmam lazım şimdi, dertleşmek istersen bana yazabilirsin, Allaha emanet olun.
Soran+1 yılsiz de Allah a emanet olsun teşekkür ederim
Soran+1 yılsöz veremiyorum şimdi aklımda yok ama bir an geliyor olmuyor işte bilmiyorum,çabalıyorum çabalayacağım da sağolun kimse bir şey yapamaz ya ben yapacağım ya ben de yapamayacağım
- +1 yıl
olur mu yaparsınız, niye yapamayacaksınız, annenizin size ihtiyacı var, bu zor zamanda onu yalnız mı bırakacaksınız babanız gibi, ben inanıyorum yapacaksınız, sadece biraz tedavinizi aksatmayın umut tohumları ekin, eminim düzlüğe çıkacaksınız,sizin imtihanınızda böyle olduğunu düşünün.
herşey güzel olacak buna inanın olur mu, bana sık sık yazabilirsiniz, elimden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırım, ama yaşamaktan lütfen vazgeçme
Soran+1 yılteşekkür ederim vageçmemek için çabalıyorum annem olmasa 1 dk durmazdım zaten,çok iyisiniz
Soran+1 yıliyi geceler
üzüldüm adınıza hemde çok ınsallah herşey düzelir demek istiyorum ama karşı taraf ne yazakki sizi istemıyor sızın daha güçlü olmanız gerekırken ıntıhar çabası neden
02 Yorumla
Soran+1 yılben etmek istemiyorum tutunmaya çalışıyorum ama bilmiyorum öyle anlar geliyor ki dayanabilir miyim bilmiyorum
+1 yılsaçmalama bu kadar mı güçsüzsün ? kendi canına kıymaya değer mi ? boşver kendi hayatına bak
13 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gittim depresanlarla ayakta durmaya çalışıyorum ama öyle bir an geliyor ki üç yıl canından çok sevdiğin adam sen ayrılınca 1 kez dahi aramazsa şu hayatta kim arar diye düşünüyorum ve başka yol bulamıyorum
- +1 yıl
canım bırakma sebebin çok kötü. sen onun kötü gününde yanında olmamışsın ve işsiz diye bırakmışsın. şimdi geri dönmek istiyorsun. boşa bekleme. ve kendi hayatına yön vermeye çalış
Soran+1 yılben üç yıl her gün yanında oldum 3 yıl bekledim,ve ona hep derdim bunalabilirim bir gün dayanamazsam tek sözün yeter beni döndürmeye diye ama tek mesaj dahi atmadı
Adamdaki kuyruk acısı bırak bildiği gibi yapsın. Sen doğrusun yapmışsın, hayatın devam ediyor ve edecek. İntihar etmeni gerektirecek bir durum yok
00 Yorumla
+1 yılben acı çektim sende acı çek diyor bosver hata yapma . alış yoklugun yine de mesaj atma . kaderde varsa zaten birleşirsiniz =)
00 Yorumla
+1 yılbu kötü işte kardeşim. kullanılmış bir mendil gibi kullanılıp atılmış gibisin. bunu bizde yaşadık ama işte evlat acısı gibi koyuyor elinden neler yapsanda geri gelmeyecek bunada şükür et iyiki fazla şey olmamış şükür.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ölüm: Gaz pedalına basan ayakta, Hayat: Direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise; Ölümüne basıp hayata tutunmaktır.
00 Yorumladeğmez kimse için hayat intihar etmeye değmez ölünce yeniden doğmuyosun ablacım kendine gel gelebilirsen ölmeden bir kere daha doğarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah sağolun
+1 yılbence intiharı düşünecene kendini topla daha güçlü çık onun karşısına ben olsam kıyasa kıyas yapardım.. bu hayatta çok deyer verilecek çok insan var...bu nu unutma
07 Yorumla
Soran+1 yılbu dediğinize bir inansam,ama hayatımda iyi hiçbir şey görmüyor gözüm
- +1 yıl
bu hayatta bir sen degilsin bu durumlara düşen herkez intihat etse ne olur..bence içini kinle doldur yoksa unutamassın.. yanlız kalınca hep aklına gelir yanlız kalmamaya çalış derim ben
Soran+1 yılsağolun hakkınızı da helal edin hepiniz artık düşünemez oldum kimse de yardım edemez bana benden başka biliyorum
- +1 yıl
ben hakkımı helal etmiyom benden helallık almadan intihar edemessin :):).).)
Soran+1 yılbuna bile ağlıyorum alışkın değilim sizin gibi insanlara sağolun çok sağolun :)
- +1 yıl
bi anda geçip gitmiyor. birazcık zaman lazım. ama kendine edersin bunu da unutma. hayat akıp gidiyor ve yaşamaktan başka şansımız yok.bol bol ayetel kürsi oku inan çok rahatlarsın.ben bunalıma girince hep okurum içim açılır ..
Soran+1 yılokumadığım dua kalmadı sağolun
Işsiz bir adam en fazla 2 sene içinde bir iş bulurdu, bir erkeğin işsizlik psikolojisi çok kötüdür Allah kimseye göstermesin sen onu o halde bıraktıysan yazıklar olsun sana.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmak istemiyor ki,asgari ücretle iş bile bulamıyorum diyor,bu kişi iki üniversite mezunu,demeyin öyle,beni bir kere aramadı ayrılınca arasa kötüyüm dese kıyamazdım
Gizli Üye(30-35)+1 yılarayamaz eski sevgilisini falan aklında hala sen varsın senin yaşattığın ayrılık var .. o da sana acı çektirmek istiyo. zaten o kadar sevseydi eskisini ayrılmazdı ha kız ayrıldıysa da rahat rahat arayamaz zaten o konuyu takma kafana..
00 Yorumla
+1 yıley olmuş sana terketmiş haketmişsin sen o demiyor AMA BEN DİYORUM GEBER
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliş sıkıntısı bizde de var nasıl olacak bilmiyorum ama sonuçta ayrılıp noktalandırmışsınız dünyanın sonu değil bu şekilde düşünmemelisin hayatına devam et elbet güzel günler gelecek
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. değmez kardeşim. bir işeyaramaz için. en iyisi hayırlısı olsun.
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşında sırf bu yuzden ıntıhar etmeyı dusunuyosan bısey demıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen anne baba ayrı büyüdüm,kimsemiz yok akraba bile,o her şeyimdi ailem,arkadaşım,sevdiğim.Benim gibi insanlar hep çocuk kalıyor sanırım
- +1 yıl
Düşündügün şey çocukca hayat için plan yapma hayat zaten senin için plan yapıyor oluruna bıqak
+1 yılDeğer mi ya Allah ın verdiği cana kıymaya , topla kendini.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
İyi sen de git o da gitsin ondan sonra niye beyin gocu oluyor...
03 Yorumla
Soran+1 yılo gitmez kendi de dedi,banane senin ailen yoksa ben senin ailen olabilirim ama sen benim değilsin,senin arkadaşın ben olabailirm ama benim çok arkadaşım var,senin arkanı yasladığın dağ ben olabilirim ama benim babam var.Bu cümleleri söyleyen gitmez
Soran+1 yıl:)
+1 yılşöyle luzumsuz bir konu yüzünden kendi canınamı kıyacan her şeyde bir hayır vardır
012 Yorumla
Soran+1 yılbazen öyle acıyor ki canınız tarif edemezsiniz şimdi o noktadayım
- +1 yıl
o zaten eşki sevgilisine geri dönmüş belliki onu unutamamış.. belki ilerde seni üzecek daha kötü şeyler olur.. sen onu artık bir düşman gibi gör dertli sarkılar dinleyipte özlem çekme ..
Soran+1 yılyok dinlemiyorum , eski sevgilisyle konuşmuş ama dönmemiş o da beni özlüyor gibi garip bir cümle kullandı sadece,başkasıyla birlikteymiş
- +1 yıl
ya ver şu adamın numarasını arayım lan seni seven biri var deligimi sen hayla nerelerde götünü sallıyon diyim ona
Soran+1 yılçok dedim denemedğim yol kalmadı teşekkür ederim kimse yapmaz bu yaptığınızı
- +1 yıl
bu kadar çok seviyorsun ya çokmu yakışıklı nedir arkadas bizim arkamızdan hiç aglıyan olmadıgından biz bilemiyoz valla
Soran+1 yılyakışıklı ama umrumda değil yakışıklılığı bilmiyorum belki de yalnız olduğum için çok seviyorum
- +1 yıl
siz kaç yaşındasınızki yanlız kalacaksınız ya yapmayın hep götü düşünceler bu duruma getiriyor insanı
Soran+1 yılyok hayatta bir annem bir ben olduğum için belki 30 yaşındayım
- +1 yıl
onun içinmi anneni bırakıp intihar etcen. keske benim karşıma senin gibi biri çıksa baban yok işte sen evlenecegin erkegi çok sadık biri olurdun..ama o öküz bunları bilmiyor işte
Soran+1 yılöyleydim içimi yakan da bu zaten tek isteğim bir aile kurmaktı,üç kuruşla çeyiz yaptım bu dururumda,onlar odamda duruyor ve ben o odada onlara bakarak uyumak zorundayım
- +1 yıl
benim can alıcı yerimden vurdun bu sefer vaybe baba yok basta sen üçbeş kurus parayla ceyiz yap sonra umutsuzluklara kaban. sonra git 50 yaşında biriyle evlen gençligin böyle serefsizler yüzünden heba olsun gitsin
intihar et bencede iyi günler.
00 YorumlaKendini bir kişiye bağlamamalısın..
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke şıpsevdi biri olabilseydim,ama sevmem de unutmam da yıllarımı alıyor
+1 yılpenti sen misin panpa ):
00 Yorumla
+1 yılErgenlik dicemde te*jdsfhsgg
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan işlere kalkışma o kim oluyor yahu
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. saçmalama hayatın ona bağlı değil
00 Yorumla
+1 yıladam kadını ne hale getirmis be
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sevgilimden ayrıldım intiharı düşünüyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler