Ev işi yapmayı sever misiniz? Temizlik alışveriş.. Ben cam silmek, ütü yapmak, elbise sermek, tekrar düzeltmek, bulaşık makinesinde yıkananları yerine yerleştirmekten nefret ediyorum..😒 Erkekler cam silmeli bence. Hem boyunuzda uzun size daha uygun..😌😃#Mademoiselle88❤️
Annem olduğu halde hepsini bir ev hanımı titizliği ile yapıyorum. Bu arada en sevdiğim bulaşık makinesinde ki temizleri yerleştirmektir :). Ütü, cam silme, yerleri hem silme hem süpürme, herkesin yatağını toplama, bulaşık, cam silme, perde daha sayamadığım bir sürü iş he bu arada çamaşırları da asıyorum. :D 18 senelik yaşantımda tecrübe edindiğim şeyler.
Şimdi bu yeteneklerimi :) kullanabilmek için yanlız yaşamam lazım. Evli olsam yarı yarıya. Her halükarda iş yapıyorum. Eşime yardım edicem diye üzülmem ama iş yinede peşimi bırakmıyor. Bence üzücü :D. Ama tabi dağınık olmaktan iyidir.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 775 cevap paylaştı.
Cam silerim temizlik yaparım bulaşık yıkarım çoğunu zevkle yaparım ama çamaşır asmam yani yanlız yaşıyorum gene gidip balkona çamaşır asmam yani sanki asarsam ölecem o derece fena hissediyorum...
Bir dönem tek başıma yaşadığım için her türlü ev işini yapmışlığım vardır. Yemek, bulaşık, çamaşır (gerçi artık onları makina yapıyor) ama gel gelelim ütü olayına!! Arkadaş hiçbir ev işinde ütü kadar çuvallamamışımdır. Bir yeri düzeltirsin öbür tarafı kırışır. Tam adamı delirtmek üzere icat edilmiş bir iş...
Ek olarak belirtmek istediğim Türkiye erkek boy ortalaması 1.70 ile 1.78 arası, uzun değil. Herkes 1.90 olamıyor bugün lütfen, bknz; ben 1.90 :D :D :D Neyse ben tava ve tencere tellemeyi hiç sevmiyorum. Makinaya atmadan önce haliyle fırçayla ya da tel ile kabasının alınması gerekiyor. Öggg mide bulandırıcı :O
Bulasik yikamak daha kotusu yikamadan once kuruyanlari yerlerne koymak. Gecen yilki ogrenci evimizde bulasik makinemiz vardi. Bu yil yok. Alsak mi diyorum artikkk :(
En İyi Cevaplar