Ev & Yaşam Yapmayı sevmediğiniz ev işleri nedir? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 yalnız yaşadığım için etrafı süpürmek sonra paspaslamak :D cidden yoruyor adamı Güncellemeler+1 yıl Perdeyi yıkayıp üstüne onu takmak o da en büyük çilelerden biri 😄 Yapmayı sevmediğiniz ev işleri nedir? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Odamı temizlemek 1 0 Yorumla
özleeem3333 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl evimde bulaşık makinesi yok bulaşık yıkamak daha elzem bana göre, yeri silerken şarkı söyleye söyleye eğlenceli en azından ama haklısın yorucu. 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Çamaşır işleri ile olan bağım hiç iyi olmamıştır 🙄 1 0 Yorumla
banayasall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bulaşığa sinir oluyorum, bi de çamaşir katlamak 1 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Her işi severek yapıyorum 😀Çünkü evimi seviyorum 😀 1 0 Yorumla
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Vİlada. %90 çamaşır suyu + %10 su ile evi sterilize ediyom. Bayılırım var ya off <3 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Ütü yapmam, barışamadım bir türlü onunla. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Odamı temizlemek
evimde bulaşık makinesi yok bulaşık yıkamak daha elzem bana göre, yeri silerken şarkı söyleye söyleye eğlenceli en azından ama haklısın yorucu.
Çamaşır işleri ile olan bağım hiç iyi olmamıştır 🙄
Bulaşığa sinir oluyorum, bi de çamaşir katlamak
Her işi severek yapıyorum 😀Çünkü evimi seviyorum 😀
Vİlada. %90 çamaşır suyu + %10 su ile evi sterilize ediyom. Bayılırım var ya off <3
Ütü yapmak ve çamaşır asmak🤦🏻♀️.
Banyo tuvalet temizliği
Ütü yapmam, barışamadım bir türlü onunla.
tuvalet banyo temizliğini ben de sevmıyorum
Çamaşır işlerini sevmiyorum 😂
Hepsi