Ufak tefek sırlardan bahsetmiyorum. Aklınıza gelebilecek #canyakıcı türden bir sırrın olmasından söz ediyorum. "O" dediğim kişi ise; sevgiliniz de olabilir, aile bireylerinizden biri de olabilir, samimi bir arkadaşınız da olabilir. Sırf o üzülmesin, incinmesin diye sevdiğiniz insanlardan saklamak zorunda kaldığınız büyük sırlarınız oldu mu?
Oldu kuzum. Ailemden biri fena halde kalbimi kırdı ama ailemden olan diğer kişiye diyemedim çünkü duysa çok üzülürdü , belkide benim yüzümden kavga ederlerdi diye sustum. kalbimi kıran kişi sonra bin pişman oldu ama laf ağzından çıktı ve beni yaraladı bir kere , bir daha da kalbim düzelmedi ona karşı
Saklamak istenilen gerçeklerse yüzleşememekse yalanlar ile kusura bakmayında sakladıklarınız kendinizi korumak adına yalanlarınız ve gizli dünyanız oluyor. Bunu sırlar olarak tanımlamak tamamen kendinizi düşünmek karşınızdakini değil kandırmayalım kendimizi ilk olarak.
O üzülmesin diye ondan sır saklarsam, o canını yakan sırdan çok daha canı yanar sakladım diye. Gerekirse üzülür, ağlar isyan eder. Yanındayımdır, kaldırırım.
Şahsen sır kişinin kendisinden başkasına açıldığı anda sır olmuyor. Hiçbir zaman içimi tam anlamıyla açmadım kimseye, insan kendine özel kalmayı bilmeli biraz da.
Valla genelde sır saklamayi sevmiyorum.. Birsey varsa söylenir sonrasina sonra bakilir.. :/
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Babasıyla ilk konuştuğumda bana "kızımın peşini bırak'aklını çelme ne kadar istersen veririm" demişti ona söylesem hayatı boyunca babasını affetmezdi çok zoruna gitti ama sakladım.
Evet ben şimdi sır tutuyorum benim sekreter kendini çok güzel bir şey sanıyor ama öyle güzel de değil üstelik sürekli bana ben güzelim demi diyor bende tabiki çok güzelsin diyorum gerçeği bir türkü söyleyemiyorum
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > "Sırf o üzülmesin, incinmesin" diye değer verdiğiniz bir insandan saklamak zorunda kaldığınız büyük sırlarınız oldu mu?
En İyi Cevaplar