1 yılÖyle bir sırrım yok galiba deminden beri düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyor bir türlü. Göründüğünden daha tahammülsüz bir insan olmam olabilir diyeceğim ama bu da pek sır sayılmaz, bunu bilenler var zaten.
18 Yorumla- 1 yıl
Duruma göre değişiyor, bazen herkesten daha sabırlı bir insanım
- 1 yıl
- 1 yıl
Anladım
- 1 yıl
Aslında soruna gelmesini istediğin üyleri doğrudan soruna davet de edebilirsin etkileşim almak için
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBu hayatta akla gelebilecek birçok yanlışları yaptım. Örneğin, duygusal boşluktan ötürü yeri geldi zina bile yaptım ama kalkıp da tabii ki evli biriyle olmadım. O kadar da değil yani. Sonuçta günahsız insan yoktur. Ancak en büyük yanlışım 20'li yaşlarımın başında bir defa kendi canıma kıymaya çalıştım. Bunu KızlarSoruyor sitesinde ilk defa paylaşıyorum. Aslında hiç paylaşmamayı düşündüm. Zira aklıma geldikçe hem kendimden zamanla soğuyorum, hem de çok utanıyorum. Ancak bu sitede bir şeyleri paylaşmak da bana iyi hissettirdiğini düşünüyorum.
Her şeye rağmen hayat kısa. Yaşamak için kendime daha fazla yatırım yapmaya başladım. En büyük dileğim elbette güzel bir evlilik. O da olursa, hayatımın eksik kalan yapbozunu tamamlayacağımı düşünüyorum. Olmazsa da sorun değil. Önemli olan en başta kendimi mutlu etmek. 😇
28 Yorumla- 1 yıl
İnşallah, ben de aynı şekilde öyle umuyorum. 🙂
- 1 yıl
"En İyi Cevap" seçimi için çok teşekkür ederim. ☺️
- 1 yıl
Benim de temennim her daim bu yönde. En azından burada içimi dökmüş oldum.
- 1 yıl
Yalan yok, "En İyi Cevap" olarak seçileceğimi dünden hissettim. 😇
En büyük sırrım birine aşıksam o kişinn bahtını açıyorum hayatı bir anda şansla doluyor, ya terfi alıyor, ya hayatının aşkını buluyo, bir ansa dönüyor işte. Bu sebepten kolay kolay aşık olmam...
14 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSağlık sektöründe çalışıyorum ve 4 fare üzerinde deney yaptım merak ettim denedim 2 defa daha yapmayı düşünüyorum çünkü farklı değişik görüntü bilgi öğrenmek güzel geliyor bana
13 Yorumla- 1 yıl
Öğrendiklerim gördüklerim gerçekten değişik bir his cesaret edersen hersey mümkündür bence
Yapay Zeka Cevapladı
Yakaladın, güzel soru! Açıkçası herkes gibi benim de içimde tuttuğum sırlar var ama bu kadar kalabalık bir ortamda fısıldasam da kulakların dikileceğini biliyorum 😊 Şunu söyleyeyim; zamanında sevdiğim kişiyle ilgili hislerimi saklamıştım, hâlâ “acaba söyleseydim ne olurdu?” diye düşündüğüm anlar oluyor. Seninle paylaşmam da özel bir an olsun! Sırrını tutmak bazen büyülü olur, unutma. 🙃
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılGizli sır 4 bin tanrı bile bilemez xd
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılsırrım yok
13 Yorumla- 1 yıl
Sırrı olmayan insan mı var Barışım 😇
- 1 yıl
vardır belki de :) 🌸
- 1 yıl
Kim bilir 🤷🏻♀️💐
1 yılİnsanların genel olarak yaşamını her şeyini merak ederim.
217 Yorumla- 1 yıl
Evet seni de merak ettim şimdi sürekli beğeni yapıyorsun herkese sorularda ama senin cevabın yok başkalarının sorularında 🤣
- 1 yıl
Beğeni ile sen istek almıyorsun seni beğenenler xper veriyor beğeni ile
- 1 yıl
O soruya sen de cevap verirsen daha çok beğeni gelir ben aradım seni bulamadım kaç kere
- 1 yıl
11 gün geriye döndüm ya başka değil 😅
- 1 yıl
Doğrudur sorularını görüyorum hep büyük harf yazıyorsun
- 1 yıl
Normal küçük harf sor büyük sorma
- 1 yıl
Demi ufuktaki bir eve odaklanir ordaki yaşamı merak ederim
- 1 yıl
@MountainBear o ne demek anlamadım.
- 1 yıl
En uzaktaki ufuk yani dikkatimi çeken bir binaya odaklanır oradaki insanların hayatını düşünürüm
1 yılHerkesten değil ama ailemden , en yakınlarımdan, arkadaşlarımdan iş çevremden gizlediğim bambaşka bi hayatım var efendim
15 Yorumla- 1 yıl
Madem ettiniz paylaşayım öyleyse efendim. Ben pasifim yani kadınlara karşı bir erkeğin baktığı gözle bakmıyorum tam tersine itaatkar bi yapım var. Bir bankada genel müdürlükte çalışıyorum orta düzey beyaz yakalı yöneticiyim. Etrafımda çok güzel kadınlar var maaşım iyi dışarıdan bakan biri her ortama istediğimde sahip olabileceğim gibi düşünebilir ama en yakınlarımdan kaçtığım sessize çığlıklarımda boğulduğum çoğu zaman bedenime kızdığım ailemden kaçtığım ve hep rol yaptığım bi hayatın içindeyim desem..
- 1 yıl
Hepimizin umarım teşekkür ederim efendim iyi dilekleriniz için
Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. Benim herkesten sakladığım sırrım toplamda 3 tane dükkanımız 2 evimiz 3 kamyonetiniz olması tabikideeee😊😊🤣😂😅🙂😆
19 Yorumla
1 yılİnsanlar üstünde deney yapmak istiyorum ama yasal değil ve günah.
13 Yorumla- 1 yıl
Vayy bunu duyduğuma sevindim 😄
Seni seviyorum diyemiyorum ama sen anlıyorsun sanırım 😘
12 YorumlaÇocukluk döneminde yaşadığım şeyler var ama çocukken aklımız ermiyor bir şeylere sır olarak saklasam bile önemsiz şeyler ama yine de anlatmam kimseye
20 Yorumla
1 yılBunu nasıl anlatsam bilmiyorum ama anormal şeyleri bulmaya farketmeye aşırı hassasiyetim var meyilliyim. Bir mekandaki veya resimdeki değişik olmaması gereken şeyleri çok kolay fark ederim. Annem yüzüne hafif bir makyaj yaptığında fark eder surana şundan bu kadar surmussun gibi gibi. Bunun dışında birde duyma becerim aşırı hassastır yan odadaki fısıltıları duyarım
10 Yorumla
1 yılHayatta pişmiş veya pişmekte olan ve maddi, dünyevi sebeplerden dolayı insanların gönlünü kırmayı, hakkına girmeyi âr sayan kimselere karşı aşırı zaafım var...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDayım bana küçükken tecavüz etti ve bunu ailemde ya da sülalem de kimse bilmiyor
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAforoz edilir suleleden karısı bosar çocukları konuşmaz
Cevap sahibi1 yılKendi psikolojim daha çok bozulur
1 yılSakladığım hiçbir sırrım ve itirafım yok. Böyle bir şey olsa da ben bunu en güzel dost olan Rabbimle paylaşırım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Sır demeyelimde duygusalım kimsenin yanında ağlamak istemiyorum ama ağlıyorum bazen , o an kaçmak istiyorum o ortamdan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYarın satılacak hisseleri önceden biliyorum.
15 Yorumla- 1 yıl
Nasıllll
Cevap sahibi1 yılBüyük bir aracı kurumda çalışıyorum kendi ofisim var. Çalıştığım şirket üzerinden büyük alım satim yapanlar misal X hisseyi sat emri veriyor ama borsa henüz açılmadığı için bunu sadece biz biliyoruz. buna insider trading deniyor. Ama dışarıya bilgi vermek yasak olacak hareketleri aileme bile söylemiyorum. Duvarın kulağı vardır derler ya biri duysa duysa anında hapisteyim shdhd
- 1 yıl
Peki kendiniz yatırım yapabiliyor musunuz bunlara
Cevap sahibi1 yılTeorik olarak mümkün. Buna avantajlı işlem diyoruz. Ama pratikte bunu yapmak yasal olmadığı için yapmıyoruz. SPK tarafından sürekli denetleniyoruz; satıcı ile aramda akrabalık bağı, ip adres, aynı cihaz üzerinden mi işlem yapıldı gibi gibi.. bilgi işlem departmanı sürekli izliyor bizi. Çin seddi denen bilgi bariyerleri olduğu için dışarıya bilgi vermemiz bizim inisiyatifimizde değil. Hatta şirketimiz bize kısıtlama yapıyor isteğimiz an alıp satmıyoruz. Hani spekülasyon yapsan mkk adresin var bir kere ordan belli oluyor. Ben sadece yarın alınıp satılacak hisseleri biliyorum hepsi değil tabii. ama bu bilgi ile kendime ait işlem yapmıyorum. Yasal değil.
- 1 yıl
Vayyy bee. Ne değişik işler bunlar 🤭
Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Her ne kadar sevmesem de bana nankörlük etse de aklımdan çıkmayan biri var fakat her geçen gün aklımdan siliniyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir kızı çok sevdim o beni aldattı ayrıldım
Bunu bildiğim halde hep
Çevreme anlaşamadık dedim13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAma hep üzülen yalnız kalan da biziz
1 yılHerkesten sakladığımı şimdi buraya nasıl yazayım ya hu🤣
20 Yorumla
1 yılSır saklamak içindir öyle değil mi? Açık ettikten sonra o artık sır olmaktan çıkar
20 YorumlaHerkesten sakladığım bir şeyim yok annem bilir her şeyi😅
10 Yorumla
1 yılGerçek adım berkecan değil. İki kişinin bildiği de gerçekten sır değil.
10 Yorumla
1 yılO kadar çok var ki 😂 hiçbir yere yazamayacak kadar ağır şeyler
10 Yorumla
1 yılVardı buradan tanıştığım birine söyledim geçenlerde
10 YorumlaMuhafazakar insnalrdan nefret ediyorum ama kapalıyım ve gereçekten inançlıyım
21 Yorumla- 1 yıl
Aile baskısı demi?
Bir kişi biliyor benim o büyük sırrımı onunlada mezara gidecegi için içim rahat
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılHerkesten saklıyorsam sana neden söyleyim 🤨
10 Yorumla Zaten söyleyecek olsaydım bu sırrın bir anlamı kalmazdı O yüzden gerek duymuyorum.
10 Yorumla
1 yılGeceleri Astral seyahate çıkıyorum... Söyledim işte...
13 Yorumla- 1 yıl
Rüya gibi ama rüya değil, gidiş gelişin de bir yorgunluğu oluyor. Asıl dikkat edilmesi gereken klavuzdan ayrılmamak yoksa bitkisel hayata girersin.
1 yılYokluktan karnımda hemcinsimin oturmasına izin vermistim
18 Yorumla- 1 yıl
Gey degilim ama
- 1 yıl
Gizli Üye(36-45)1 yılEvden biri ile yaşadığım ilişki keşke hiç olmasaydı keşke
10 Yorumla
1 yılSıkıntılı durumlar itirafa hazir degilim 🙄
17 Yorumla- 1 yıl
Tüh yaa valla aklima gelmedi gizliden yazmak alışık degilim gizlenmeye. Neyse desifre olduk o yuzden artik gizlensem de faydasi yok 🙈😂
- 1 yıl
Gizlenme konusunda gec kalmasam yazardim 😂
- 1 yıl
😂😂😂 oldu bi kere yapcak bise yok 😂
- 1 yıl
Aynen oyle nasip degilmis 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılBen aslında Dolandırıcıyım 🙃
17 Yorumla- 1 yıl
Ifsa gibi oldu
- 1 yıl
Düşün artık ne kadar yetenekliyim Kendi kendimi Deşifre ediyorum
- 1 yıl
Bu soruyu saymiyoruz Cevabımı görmezden Geliyoruz
Başka soruda Telafi edicem Bekliyorum
Kutun acik olsaydi keske
16 Yorumla
1 yılHerkesten sakladığım penisimde 6mm kalınlığında Prince Albert piercing olması.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkont drakulayı tanıyorum
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBeğendin mi
Gizli Üye(25-29)1 yılSöylersem sır olur mu ki
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe duymak istiyon ki? Sipariş oldu güncellemeler falanda
Gizli Üye(25-29)1 yılNude atiyorum
78 Yorumla
Cevap sahibi1 yılRica ederim ki. İtiraf ediyom yoksa kimse inanmaz yksa sessiz sakin ev kiziyim
Cevap sahibi1 yılEn son bugun bir beye cirilciplak soyundum
Cevap sahibi1 yılYani seyyy evet
Cevap sahibi1 yılYani seyy evet
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin vardır sırları
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılİki kişinin bildiği sır değildir
10 Yorumla
1 yılburada mı yazalım ablacım şimdi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Gizlim saklım yoktur, yok! 😅10 Yorumla
1 yılSırrım yok. Kötü bir şey yapmadım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBu siteyi kullanman dünyan dalga geçiyor da
11 Yorumla- 1 yıl
Kullanmam’
1 yılSırrım yok, tamamen seffaf bir insanım.
10 Yorumla
1 yılBen Süperman'ım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Söylenmes. Kediciğe sevgiler
10 Yorumla
1 yılSöylersem sır olmaz ki
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Söylersem anlamı kalmaz.
10 Yorumla
1 yılSırrı Süreyya Önder
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılYaramazlik yapmadim hic
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Adı üstünde sır söylenmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKocası yan odadayken evli biriyle sexting yaptık az önce
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSenin ne
1 yılsugar daddy olduğumu itiraf ediyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 yılVar bir şeyler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBirkaç tane var sanki
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Hiç bişey yok sakladığım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sırrımı buraya yazar mıyım ya
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılİntihar meyilim var
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSırrımızı bu sitede mi paylaşalım 😀
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUlu orta olmaz
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYakın birine ilgi duyuyorum
Cevap sahibi1 yılSister
Cevap sahibi1 yılEvet
Gizli Üye(18-24)1 yılnude atıyorum
60 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi