Bu tarz erkekleri kadınlar oluşturuyor aslında kadınları da erkekler bir erkek veya kadın birine aşık olup çok uğraşıyor sonuç hüsran bu olay bir süre sonra bir kaç defa tekrarlanınca tabi aradan geçen 3-5 sene sonunda bu tarz insanlar ortaya çıkıyor çünkü sevdiğini elde edemiyor elde ettiğini de sevemiyor o yüzden gözü hep başka kadınlarda oluyor aynı şey kadınlar içinde geçerli
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Suçu sadece kadınlara atsaydın büyük bir kavga koparacaktım. Tespitin çok doğru yaşanmışlıklar insanları bu noktalara sürüklüyor demek ki iyi kritik yapamıyoruz zayıfız bu konuda. Ama bilmiyolar ki bu onlara daha da zarar verecek
Tâbi daha fazla zarar veriyor ama çevrede bu tarzda insanlar fazlalaşıyor ve genelde hep birbirlerine denk geliyorlar istisnalar hariç o yüzden tek gecelik ilişkilerde artış var Avrupa Amerika gibi oluyoruz yavaş yavaş evlilik denen birşey kalmıyor çünkü insanların aşka olan inancı kalmıyor birde maymun iştahlılık oluşmuş ki huylu huyunu bırakır mı hiç hazır elinde fırsat varken
Bir insanın bekar hayatı vardır amenna ihtiyaç üzerine yürümüş gitmiştir. Bir de ilişki halindeyken bu iştah kabarır. Ha bir de yine bekarken sadece konuşmak üzerine birden fazla hatun belirir hepsinden ayrı bal
Aynen tam örnek oldu. Büyük sıkıntı. İlişkilerin çoğu böyle batıyor. Şu şöyle olsun ama onun ki bu şekilde falan... Lan bırak işte sizinki başkasına benzemesin farklı olsun. Anlamıyorlar.
Aynen. Kendi etik sistemine göre bunun yanlış olmadığını düşünüyor. Bir başkası da görüyor öyle yayılıyor. Sosyopsikolojik bir travma oluyor en sonunda. Özeti bu.
Maymun iştahlı kadinlarıda unutmayalım. Sevgiden yoksun sadece erkekler olmasa gerek, Gerçek bir yüzleşme, gerçek bir aşk yaşama ihtimali ortaya çıktığında, maymun iştahlı, gerçeklerden de, sevdiğni sandığından da dört köşe, dört bucak kaçar. Her yüzleşmeyi, her karşılaşmayı engelleyecektir. Maymun iştahlıya sorsanız, varsa yoksa son aşkıdır! Oysa aşık olduğu, onun ne ilk, ne son aşkıdır! Maymun iştahlı, yaşamının her döneminde başka bir insan modeline aşıktır çünkü. Ne ilk aşkı diğerlerine benzer, ne ilk gençlik sevdası bir başkasına... Ne yetişkin olduğunda sevdiği benzer diğerlerine, ne olgunluk, ne de son aşkı ötekine... Ama maymun iştahlı, her seferinde aynı türküyü çığırır işte!" Sen benim hem en son, hem en büyük aşkımsın hayatım! "Der.. Ne dersiniz? Maymun iştahlıya nasıl inanalım? Hangi maymun iştahlı birini en çok ve en büyük tutkuyla sevebilir ki? Bence hiçbiri... Ama işte gel de, bunu bir de maymun iştahlıya anlat! Tabi anlatmayı becerebilirsen eğer... Ne yalan söyleyeyim. Ben anlatamadım arkadaş! Ama ne kadar anlatamasam da, şunu çok iyi biliyorum ki, hiçbir maymun iştahlı, bir tek kişiyi hem büyük bir aşkla, hem de sonsuza kadar sevemezEvlilikte aradığın AŞK olmasın. Olması gereken güven, saygı, değer, Sadakat, anlayış olsun. Aşkın aslı sevgidir. Sevgiyi diri tutan güveneceğin bir gönül, saygılı bir dil, değer veren bir düşünce, sırtını rahatlıkla dönebileceğin bir sadakat ve her halini hoş görü ile karşılayacak bir anlayıştır. Bunlarsız her duygu zamanla yıpranır ve silinip gider. Unutma.! Aradığın AŞK değil aşkı diri tutacak olan güzel bir ahlâk olsun gerisi boş!!!
bu soruyu önce kendinize sorun acaba neden fazla kadın diye suçu kendinizde arayın erkeklerin çok sevgilisi bar mi yok mu araştırmadan aşık oluyorsunuz ondan sonra erkekler maymun iştahlı diyorsunuz karşınızdakinin çok kız arkadaşı var mı yok mu ogrenmiyorsunuz hatayı kendinizde sonra erkeklerde arayınız bu konuda çok duyarsız hareket eden hanımlar gördüm
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dostum sakin ol Birilerinin hatasını kendimde neden arayayım hata senin hatandır. Hemcinsim içinde geçerli bu durum. Ne tür bir yaran var da bu cümleleri kurabildin üzüldüm
Üniversitede oda arkadaşımın sevgilisinin kızlarla konuşurken memkette bir erkek arkadaşım var bu salakla da burada yanlız kalmamak için takılıyorum dediğini duymuştum oysa oda arkadaşımın da 2 tane daha kız arkadaşı vardı hayat böyle
Erkek gereken ilgiyi sevgiyi hissetmediğini farkettiğinde bunu yapar diye düşünüyorum. Bende kadınlar ile konuşuyorum ama konuştuğumuz şeyler normal insanların edebileceği sohbet tarzında. Dertleşmek sohbet etmek kötü bişey değil.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bahsettiğimiz şey kadın arkadaşlar dostlar edinip sohbet muhabbet etmek değil. Bahsedilen şey doyumsuz olmak birinde bir şey eksikse diğerine diğerinden diğerine ister sevgiliylen ister flört aşamasında sürekli kız ayartmaya çalışan sünepelerden bahsediyoruz
En İyi Cevaplar