Bugün öğrenmeye başladım. Oldukça heyecanlı ve eğlenceli oluyor öğrenmesi. İnsanlara yardımcı olunca içinizi kaplayacak huzurdan bahsetmiyorum bile. Mutluluk verici şeyler bunlar gerçekten.
Sizin işaret dili bilgileriniz ne alemde? #MünzeviBayan
-Bilmiyorum. -Birkaç dilde işaret dili öğrenip işaret dilinde de hem dil içi hem diller arası tercümanlık yapmak istiyorum. Türkiye'deki işaret diliyle İngiltere'deki aynı değil çünkü. Türkiye'deki Türkçe kelimelere göre İngiltere'deki İngilizce kelimelere göre. *Gecen bol olsun.*
Ne çok biliyorum ne de az, bir aralar öğrenmeyi çok istemiştim ve kendimi anlatabilecek kadar öğrendim ama sonra bıraktım, tekrar devam etmek istiyorum.
Yine mi gizlilik? Şaşırmadım. :/ Ama cevap vermeniz bile mutluluk verici vallahi, görüp cevaplamışsınız az bir şey mi? :D Ben özelden yazmaya çalışıyorum da, yazamıyorum çünkü kapalı. Çok gizlisiniz. :/
Evet ben de bu yüzden gerçek bilgileri girmiyorum. Bazı şeyler doğru oluyor, yaş, şehir falan. Yoksa adımı, resmimi koymam. :/ Buradan sohbet ediyorum şaka maka, cevap verdikçe artık ne yapalım. :D
Gizlilik önemli diyoruz ama insanlar okuyor burada yazılanları. :/ Yani takip edebiliriz birbirimizi, sonra işte benim diyeceklerim var. Vallahi sizli bizli konuşurum, samimi olmam. :/
Böyle güzel bir soruya saçma sapan alay eden cevaplar verenleri anlamıyorum yaa kendilerinin bir fiziksel engeli olsaydı herkes bilsin isterlerdi işaret dilini. Yazık insanlar empatiden bu kadar mi yoksun
2 hafta kursuna gittim sonra bırakmıştım dil öğrenememe gibi bir yeteneğim var zor geliyor senelerdir yabancı film dizi izleerim hala 2 cümle zor kurarım ingilizce
her zaman öğrenmeyi çok istemişimdir bu sene nihayet okulda seçmeli ders olarak işaret dilini alabildim yeni yeni birkaç şey öğreniyorum harika bir şey
yok yav el kol hareketleri bana ters sonra diyecekler o elini indir filan kavga çıkıcak boş yere bir kere şılak diye bir hareket çektim bide kapak yaptım kovaladılar zaten
En İyi Cevaplar