Otlakçı arkadaş?

Lütfen herkes fikir sunsun. Üniversiteye başladım bu sene. 3 tane kızla arkadaş olduk. Biri sigara içimiyor. Bu kızlardan semra adındaki kız kendine para artırabilmek için sigara çok almıyomuş. Diğer kız dilek, bunun sigarası olmadığı zamanlar buna uzatıyodu al iç diye buda çekine çekine alıyodu. Sonra o dilek devamsızlık yapmaya başladı. Okula gelmemeye başladı. Sigara içen bir ben kaldım yanında bende ayıp olmasın diye bir iki kere uzattım sonra sinir oldum paket almıyo benim paketi içiyo hiç içme yani banane. Artık al istersen dememeye başladım. bir iki kere aldı sonra ben al demeyince kendi alıp içemedi paketimden. bu sefer ben sigarayı içiyorum, yarılayınca benim elimden alıyo iki kere yakarsam ikinciyide alıyo elimden değişsen bişey olmuyo. Ben bir tane içmiş oluyorum oda bir tane. İçtiğim her sigarayı almaya başladı artık dayanamıyorum baya da iyiyiz kızla derslerde çıkışlarda hep beraberiz. Hiç paket almamaya başladı. Alıyosada getirmiyo okula. Sonra gruba 2 kişi daha dahil oldu onlarlada samimi olduk onlarda otlanmaya başladı benden. Okulu bırakıcam bu gidişle sinirden. Hiç mi bir insan sigara almaz yanına ya nasıl kurtulucam ben bundan yanıma üç beş dal alıp gitsem hepsinin sonunu alıp içecek kız yine
Güncellemeler
+1 yıl
Aylık 150 tllik zarar ediyorum o kız yüzüne
Otlakçı arkadaş?