Çicek ayıc8k vs şeyleri sevmiyorum gereksiz buluyorum bilmiyorum sevenler vardır lafım yok ama sen kadınsın sevmen gerekir diye bin ton laf sevmek zorundaym herkesin sevdiği şeyi?
Cevabın nedir?
Yeni stil bu, ben sığırım seni de takmıyorum. Herkes sevebilir ama banane, at ağızlı diyeceksin sevmeye bilirsin de evrensel bir olguyla saygılı karşılamak çıktığın yere göndermez seni
06 Yorumla
Soran+1 yılSeven sevsin ona lafım yok ama bu çiçek nasıl bir yer edindiyse sevmeyen ölsün der gibi resmen
Soran+1 yılBazılarınun tabi saygı duyanlara hiç lafım yok ama şu abartanlar onlar ayrı bir dünya
Soran+1 yılEvet cinsler
Anlayış yok millette. Genelleme var hep. Senin durumuna benzer şeyler ben de yaşıyorum. Uyuz oluyorum öyle şeyleri. Sen seviyorsun diye ben de sevmek zorunda değilim
18 Yorumla
Soran+1 yılÇiçek cok klise nesi seviyor?
Soran+1 yılBir kere teşekür ederim bir daha almamas8 gerektigini söylerim sevmediğimi söylerim
Soran+1 yılNiye şaşıyor çicek sevmiyorum diyince?
Soran+1 yılŞart değil o illa gerekmez
+1 yılya herkesin sevdiği şeyler farklıdır, kimisine gereksiz geli kimisine çok değerli gelir. takma kafana
01 Yorumla
Soran+1 yılTakmıyorum eskimedi bu çiçek devri artık?
Ya ne alakası var bende sevmiyorum bana çikolata alsınlar cicek ne ya 😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
15Cevap
+1 yılHayır değilsin, ben futbolu sevmiyorum pek mesela ama Amerikan futbolu ya da Basketbol severim. Daha yoğun sporları seviyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum şu çicek ne lanet birseymis sevmeyen garipseniyor?
- +1 yıl
Geçen konusu geçti ilk buluşmada çiçek alır mısınız falan diye garipsedim hala yapılıyor mu öyle şeyler diye. Bir kere altta bahsettiğin şey çoğu mantıklı insanın onaylayacağı bir şey. Çiçek almak yerine gidip beraber bir şeyler yapın hatta 50 tl ye bir günde şunları yaptık diye aklınızda kalır uzun süre.
Soran+1 yılSinemaya giderim artan para ile döner ekmek vs bir çok şey yapalabilir
çiçek sevmeyen kadın ben hiç görmedim, arada olması lazım bence güzel şeyler bunlar
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum ven bana klişe geliyor arada olsa sevmiyorum herkesin yaptığı şeyleri sevmek zorundamıyın :D
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Zorunda değilsin, sorunlu olan onların kalıplaşmış sabit fikirleri
014 Yorumla
Soran+1 yılAynen türk dizisinde kız illa çicek sevecek bir çiçeğe ayıcığa tav olucak bu yüzden öyle
Soran+1 yılBazı hanım kızlarım o kadar çok boynuz darbesi yemesine rağmen bir kuru çiçege tav oluyorlar ne halt yerse yesin çicek ile afediyor hanım kız8mız çok salak mal ya biraz neden çicek?
- +1 yıl
En basit çözüm olduğu için. Dediğin gibi gerek diziler olsun, gerek filmler olsun, gerek reklamlar olsun kadın ve çiçek yan yana getirilir. Tabi çiçekler iyidir hoştur ama herkes için değildir. Diyorum ya kalıplaşmış sabitleşmiş fikirlerden dolayı biraz da piyasa yaratmak için algı eklendi mi tamamdır. Yinede hakaret edici kelimeler kullanmamak gerekir neticede herkesin hayatı farklı.
Soran+1 yılBiliyorum tabi ama sevenlere laf8m yok sadece bir çiceğe tav olmasnlar herkes icin gecerli degil zaten bu dedigim şey dizi için
Soran+1 yılÇicegin ayıcğı herkes verebilir ya güveni?
Soran+1 yılOlmayan şeyi nasıl versinler ki çiceği iyisi de alıyor kötüsü de :D
Soran+1 yılİmkan gerekmez alabilmek karekter gerekli karekter herkeste olmayan bir miras herkes taşımaz karekter yetmedikten sonra alsa ne olucak sahip cıkabilecek mi mesala bir sürü elde edince kıymet bilmiyor bilen vardır ama azdır şahsen ben kıymet bilen görmedim anca kayıp edince
- +1 yıl
İşte, insan nankör olduğu için elden gidince anlaşılıyor kıymet ama o zaman da iş işten geçmiş oluyor. Bu yüzden insan mutluluğunu tek başına kurmalı, mutluluk farklı bir insanın üzerine kuruluyorsa o mutluluğun her an yok olma potansiyeli vardır.
Bu konuları ne kadar konuşsak boş bazı şeylerin düzelmesi çok zor. İnsanlar gün geçtikçe insanlıktan uzaklaşıyor. Her şeyi para olan bir canlı grubundan insanlık beklemek biraz komik olur.
Soran+1 yılOlmayan şey beklemez zaten
Haketmişin işte sevmiyosan da sana gelen bişeyi geri çevirmen çok yanlış al götür eve dursun bir köşede zararı mı var sana
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum bur kee olur bur daha kabul etmem
Sevmek zorunda değilsn ve sana da kimsenin tepki koymaya hakkı yok ))
00 Yorumla
+1 yıla çok ayıp sevmen nacım :D :p 🌷
01 Yorumla
Soran+1 yılYo :D
Cicegi bende sevmiyorum ayicik seviyorum ama 😁
03 Yorumla
Soran+1 yılAyıcıgı da sevmiyorum ben tekme atasım geliyor
Soran+1 yılGüzel oluyor valla :D
+1 yılHerkesin hayatina kimse karisamaz 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılBir çiçege 50 lira vermek nedir kar8m8 doyururum ben oraya ne çicek mi yiyecegim ben gül reçeli ise iyi olur reçeli güzel oluyor neyse konumuz bu deģil bende sorun mu var tüm hemcinslerim seviyor da?
- +1 yıl
kesinlikle haklısın sonuna kadar katılıyorum, illa çiçek verecekse saksıda küçük manevi değeri olan bir çiçek versin ben onu sulayım büyütüyüm, obur türlü bende karşıyım
Soran+1 yılSeven sever sevmeyen sevmez konu bu kadar basit
Sana sari laleler almistim. Cicek pasajinda
02 Yorumla
Soran+1 yılHatlar karışıktı kardeş heralde?
+1 yılben tatlı sevmiyorum diye çektiklerimi bilsen 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılBende çicek sevmiyorum 50 liraverilir kardesim yazık valla kolay gelsin ne diyim
+1 yılevet sevmek zorunda değilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen dinleyen kim ama sen nasıl kadınsın sen erkekmisin çicek sevmen gerekir vs vs
- +1 yıl
Her türlü klişeye karşıyım ben
+1 yılher kadın sevecek diye bir şey yok
017 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
sende ona laf söyle bırak gitsin hatta
Soran+1 yılDiyorum zaten :D
- +1 yıl
hayırda gercekten sebebe baksana neymis çicek sevmiyorsun diye azarla bir ton laf söyle
sevgi o değil sevgi elestirmek kızmak değildir sevgi her seyinle kabul etmektir öyle kabul etsin
Soran+1 yılAman salla herkes kuzulasmıs zaten
- +1 yıl
aynen salla gitsin boşver zaten bu devirde zor sevgi...
herkes kuzulasmıs derken
Soran+1 yılNasıl desem illa herkes aynı şeyi sevecek kafasıda olmuş insanlar
- +1 yıl
böyle düşünen biri belliki dar düşünüyor milyonlarca insan var herkes aynı şeyden aynı hislerden hoşlansa olmaz herkesin görüşü ve fikri farklıdır bu düşünceyi bilmeyen anlamayan biriyle zaten beraber olma derim
Soran+1 yılYok biri yok insanlar tepki gösteriyor felan
- +1 yıl
boşver o zaman o insanları sen kendi yolunda çizginde devam et. illa birileri ne ispatlamak için yapma bir şeyler.
Soran+1 yılKimseye kendimi ispatma gibi zorumliğum yok beni nasıl gör7yorsalar öyle görsün
Soran+1 yıl8nsanlar umrunda olmaz
- +1 yıl
aynen hani dediniz ya az önce salla gitsin diye aynen sallayın gitsin...
Soran+1 yılAynen salla
- +1 yıl
peki bu tarz hediyeleri sevmiyorsunuz ne tarz hediyeleri seviyorsunuz
Soran+1 yılÇiçek ayıcık gibi vs ama dikkatimi çeken şeyler hep eski antika esyalar olmuştur birde plaklar çok dikkatimi çekiyor
- +1 yıl
plak dinliyorsunuz o zaman ne güzel.
tarih seviyorsunuz yani.
o zaman sizi gerçekten tanıyanlarda bu tarz eşya hediye versinler
+1 yılZurna hediye etsem severmisin 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılArtık kardesmin düğünün çalarm gelinin ablası zurnacı oluyormus derler paralar da bana kalır
- +1 yıl
Aynen bir gelirin olur 😊
Soran+1 yılGel gel :D
Ne seviyorsun peki?
05 Yorumla
Soran+1 yılMüzik dinlemeyi severim herkes gibi :D
Soran+1 yılHediye seven tip deģilim kibarlık olsun diye kabul ederim daha istemem bende öyle birseyim işte :D
Soran+1 yılBenim gram umrunda değil hediye alursa alur almazaa almaz
+1 yılHayır değil
00 Yorumla
+1 yılçicek kutsaldır
09 Yorumla
Soran+1 yılKlişe valla
- +1 yıl
kiz istemeue giderken bile cicek goturulur klise değil ayrica cicek yeni bir antika
Soran+1 yılSevmiyorum valla ne büyütünüz bu kadar
- +1 yıl
biz buyutmedik sen sordun bizde dusuncelerimizi soyledik
Soran+1 yılBilmiyorum sanki çicek sevmeyen biri benmis gibi
- +1 yıl
bosver yaa herkesin karari kendine simdi sen cicek sevmiyon diye seni idam edecek halleri yok ya arasan senkn gibi cicekleri sevmien birsuru insan vardir
Soran+1 yılNe bileyim bazılar8 o kadar abartılı tepki vwriyor çiceği kafaları patlas8m geliyor
- +1 yıl
ozaman onlar cok geri kafali seven sever onlara ne ki
Soran+1 yılAynen
Bende sevmiyorum
00 YorumlaIyy aynı ben
00 Yorumla
+1 yılPapatyalar aşkına 🌼
00 Yorumla
+1 yılNormal değilsin
00 Yorumla
+1 yılNormal
01 Yorumla