Bazı durumlarda sakarlık şirin gözükebilir, abartılmamış bir sakarlık insanların hoşuna gidebilir. Bu durumu çekici kılan şey ise şüphesiz kişinin bunu bilmeden veya istemeden yapmasıdır. Türlü sakarlıklar sonucunda başına işler açan insanlar bizi kendilerine çekebilirler.
Peki sizin sakarlıklarınız bir cazibe oluşturabilir mi, bu tip bir insan sizi etkileyebilir mi?
Sakarlığınızın belli bir cazibesi var mı, sakar bir insan sizin gözünüzde çekici bir kadın/erkek profili oluşturabilir mi?
Sakarlık yapmayı da sevmem, yapılmasını da sevmem. Çok sinir olurum sakar insanlara.. mükemmeliyetçi bir yapım var, hayatımda sakara ve sakarlığa yer yok :D
Sakarlık her zaman bişeyleri kırıp döken insan demek, birini sevdiğin için önemsemeyebilirsin evet ama Elbette filmlerde gördüğün gibi hoş ve romantik olamaz
Ama ellindede değil hani ne yapcan. Kendimi kabul ediyorum ❤️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
o an kendimden nefret ederim okul siralarina ayağimi vurdum olmucak yere ayağimi carptim ya yok boyle bisey millet bana bakiyor ne var mk ne bakiyonuz ben şaklabanlik icin carptim sanki?
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sakarlığınızın belli bir cazibesi var mı, sakar bir insan sizin gözünüzde çekici bir kadın/erkek profili oluşturabilir mi?
En İyi Cevaplar