Ulan siz kime şekil yapıyorsunuz diye bağırasım geldi. insanda şekilci değilim. İnsanda ruh ve fikir önemlidir. Tabi çok saçma bir bedene sahip olmaması da önemli ama ruh ve fikir ağı basar. Eşya da şekilciyim mimar olmam dolayısıyla her şeyi kolay beğenmem. Evimin eşyalarını özenle çizip yaptım çok verimli kullandım alanları. en pahalı evlerde kullanılan dekorlar kullandım. Araba hususunda yine şekilciyim. 2 ayrı aracım var marka model vermeyeyim. Biri 90 binlik diğeri 110. lükslerım olmadan yaşayamam. Ama insan mal muamelesi de yapılmaz insan güzel olmasada yüreği güzelse yine sevilir
Gelişigüzel gelişen kadın erkek ilişkilerinde şekilciyim. Güzellik ve seksilik ararım. Ancak mevzu aşka gelirse orada dur. O zaman ruhun da kalbin de derinliklerine bakmak gerekir...
Muhakkak ama aşkta abartılı bir güzellik gerekmez zannımca. Derler ya yüzüne bakılacak kadar olsun yeter diye ama one night standlere gelince kriterler biraz yükselir ister istemez... 😊
İnsanlarda çok şekilci değilim ama güzel mekanları güzel eşyaları ben de çok severim. İnsan ilişkilerinde sırf yakışıklı diye birine ilgi duymam bana hissettirdiği huzur ve olgunluğu çok önemli. Tabi bu beğenmediğim biriyle olacağım anlamına gelmiyor
kabullenmen zor olur zamanla hazmi kolaylasir merak etme , 3 universite bitirmis olmam giyim calistigim sirket aldigim sorumluluk vs dogal olarak karsimdakinin gelir seviyemi otomatik hesaplamasina zaman zaman sebep oluyor , bu gayet de boktan bisey , ama sen bunu meziyet gibi altin tepsi de sunmaya anlatmaya calisiyosun ,
Benim kast ettiğim maddi şeyler değildi, para hiç değil. Kişide zekaya önem veririm. Para bir araç olarak kullanılır. Hoş fizik, güzellik, bakım pek çok kişiyi cezbeder diye düşünüyorum.
maddi seylerde şekilciligi ortaya daha belirgin hale sokar , ayrica 2 kez sapyoseksuel iliskimde oldu , verdigin ornekler gayet de dogal kitleyi acik hedef haline getirir zaten , pek cok kisi diye olayi genellemeye asla kalkisma tamamen kendin odaklisin sorunda ,
Kendi fikrimi öne çıkardım haklısın. Kişisel fikrinizi de almak adına. Benim fikrim çoğunluk böyle düşünür şeklinde ama her fikrim dogru diye bir kaide yok. Herşeyi bilemem sadece fikrim bu yani. Kimseye bunu empoze etmek veya ispat etmek gibi bir amacım asla yok olamaz. Yani öyle..
empoze etmedigin belli , ancak bu yine de var olan gercekleri asla degistirmiyor ve degistirmeyecek , kendi beklentilerini karsindakine yuklemekten baska birseyde degil. Neyse sana iyi eglenceler bol takipciler dilerim.
yoo bu kez direkt hedefim sensin , son donemde sorularini sevmemeye basladim , aksine ben sevmedikce baskalaribin hosuna gider , mumkun mertebe cevap yazmamaya calisiyorum ama bu son konu da en nefret ettigim algıdır
Yani ortamın konumu şekli dizaynı vs önemli ama bundan önce bana verdiği enerji önemli kötü ise isterse dünyanın en şık en elit mekanı olsun beş para etmez..
Şekilciyimdir... Kalss, güzel, kaliteli, görsel, havalı, gösterişli ama bunlar asla abartılı olmayacak.. severim... Çünkü toplumumuzun kültürü buna layık, hatta global görülen bir yapıdır şekilcilik
En İyi Cevaplar