Değilim, birini sevmem ona bağlanmam ve güvenmem çok uzun sürüyor. Yıllarla tarif edebilirim. Genelde buna sabırları yok? İyi de hayat zaten birbirine eşlik etmek değil mi. Sabırsızlıkta neyin nesi? İlişkiler birer başarı hedefi, amacı değil. Ben karşımda ki insana eşlik etmeyi seviyorum, adım adım dahil olmayı, zaman içinde gelişmeyi, geliştirmeyi. Ve onu başkasına değişmiyorum, vazgeçmiyorum. Yeni biri hayatımda olmuyor. Kurduğum iletişim de tek olmayı, derinleşmeyi, düzenliliği seviyorum. Sevgili olmayı da önce karşılıklı bir hak etmek gerek. Hayatlarına sürekli birilerini alıp çıkaranlar ise bu yolda en fazla kendi içlerini tüketirler diye düşünüyorum. Bir kaç tane olmadık kişiye denk geldin mi hayat boyu yanlış seçimler yapmaya yeter yani. Şıp sevenler, pıtı pıtı yükseklerden düşüyorlar hep genelde. Hızlı giden geçip gider her şeyi, tüm ayrıntıları. Ben ise tek olsun. Ama yavaş yavaş, ama kalıcı şekilde hep olsun derim. Derinleşebileceğim insanla yola devam ederim.
eşim ve ben baya flörtöz bir kişiliğe sahibiz, artık dayanamadık birbirimize itiraf ettik, sosyal medyada anonim kalarak flörtöz takılalım dedik, açık ilişki yaşayabiliriz aslında dedik, ilginç geldi, sonuç olarak eşim bir kaç kişiyle buluştu, bakalım bir adım ilerisi ne olacak.
Şıpsevdi değilim, kolay kolay aşık olamam ama olunca da fazla tutulur, bağlanırım. Gözüm görmez başkasını ve bu öyle geçici duygular olmaz benim için aksine çoğalarak büyür.
Şashen şıp sevdi demiyelim de durumu dert edinmeyen diyelim.
Ben hep platonik yaşadım hiç sevgilim olmadı fakat şöyle düşün.
Bir kizi baya seviyorsun, sonra gerçekten o kızla olamayacaksın ve bunu anlıyorsun, bir anda kız aklımdan siliniyor beyin resetleniyor ve devam ediyorum hiç sevmiyormuş gibi. d
Kesssinlikle! Flört konusunda berbatim ama asla flört etmeden duramam. Ya aslinda benimki biraz şakalaşma flörtü gibi. Genelde arkadaşlarıma çok yaparım eğlencesine falan, hoşlandığım birineyse hayatta yapamam. Hatta hoşlandığım kişinin karşısında dilim tutulur. En çok ihtiyacım olduğunda apışır kalır, eğlenirken de şakıyan bi bülbül kesilirim ^~^
Şıpsevdiyim ama genelde okuduğum roman karakterlerine şıpsevdiyim. Her güzel romanın baş karakterine aşık olabilirim. Fekat bu gerçekte olmuyor tabi. Gerçek hayatta kimseyi o anlamda sevemiyorum bir türlü =/
Ben flörtöz biriyim. Her yeni tanıdığım kişi benim flörtümdür. Bu yanlış bir şey de değil. Aksine iyi bir şey. Sorun sadece insanların flört kavramını yanlış değerlendiriyor olmasıdır.