Arkadaşlar sizde yazan arkadaşların dualarına AMİN diyebilirsiniz :) ALLAH hepinizin gönlünüze göre versin İNŞAALLAH
Herkese HAYIRLI Cumalar diliyorum :)
Herkese HAYIRLI Cumalar diliyorum :)
Hayırlı cumalar kardeşim. İşlerimin yoluna derlerin belaların defi için dua etmesin isterim. “Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” (Müslim, Zikir 86; Ebû Dâvûd, Vitir 29)
ALLAH hayat yolunu hep açık ve aydınlık etsin, seni bir ömür boyu kazadan beladan korusun INŞAALLAH
4. Sınıftaki bitirme projemin hayırlısıyla tamamlanmasını istiyorum bunun için dua etsen yeterli :D
ALLAH 4. sınıftaki bitirme projeni HAYIRLISIYLA tamamlanmasını ve hayatında nice başarılar nasip etsin INŞAALLAH
Teşekkürler umarım seninde istediğin her şey olur :)
Allah anneme babama kardeşime sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin inşallah. Amin
ALLAH sana ve ailene uzun sağlıklı mutlu huzurlu ömürler nasip etsin INŞAALLAH
Olur. Ama açık açık söyleyemem. Allahım sen konusunu biliyorsun amin de kafii.
ALLAH dualarını kabul etsin ve sana HAYIRLISIYLA nasip etsin INŞAALLAH
Teşekkürler :)
Cevap
15Cevap
Duaların arzuların sevinçlerin zorlukların sonunda hayır huzur ve mutluluk istiyorum bu mutluluğuda sol yanımda değecek biriyle yaşamak istiyorum tek başına olmuyor çünkü teşekkürler
ALLAH hayat yolunda attığın her adımın HAYIRLISIYLA sana başarı ve mutluluk getirmesini ve bu yolda gönlüne göre biriyle devam etmeni nasip etsin INŞAALLAH
Amin tesekkurler sizede aynini nasip etsin
Amin dua etsen guzel olur ya sıkıntılarımdan dertlerim bir an önce kurtulmak istiyorum hayallerimi gerceklestirmek istiyorum 😔😔😔
ALLAH sıkıntılarını gidersin, kalbini ferahlatsın ve sana dualarını kabul ederek HAYIRLISIYLA nasip etsin INŞAALLAH
Allah razi olsun ya ben l200 istiyorumda guzel birdua okurmusun insallah allah nasip eder tez zamanda😪😔
l200 ne?
ALLAH tez zamanda dualarını kabul etsin ve sana HAYIRLISIYLA nasip etsin INŞAALLAH
Benim için de dua edebilirmisin. 😇🙏 Yaptığım ticaretin hızlanması ve büyümesi için 😇😇 Çok teşekkür ederim şimdiden 😊
Çok isterim bunu. Yarın için işle ilgili bir haber bekliyorum. Olumlu yanıt alırsam hayatım için büyük ölçüde hayırlı şeyler olacak.
Bana dua eder misin
ALLAH yolunu, bahtını ve şansını açık ederek HAYIRLISIYLA beklediğin güzel cevabı almanı nasip ederek sana tez zamanda gönlüne göre HELAL kazançlı iyi bir iş nasip etsin INŞAALLAH
Çok teşekkür ederim. Yarın sonucu yazacağım buraya😊
ailem ve tüm insanların istedikleri herşeyin gerçekleşmesini istiyorum.
ALLAH senin, ailenin ve dünyadaki tüm insanların gönlüne göre versin INŞAALLAH
Dili olmayan canlıların eziyet görmemesi bunun için dua edermisin lütfen.
Cumartesi oldu ama degil mi :) Allah'im gonlumde olani hakkimda hayitli eyle hakkimda olani gonlume razi eyle amin
Evet biraz öyle oldu😉 ALLAH gönlünde olanı hakkında HAYIRLI eylesin, hakkında HAYIRLI olanı gönlüne razı eylesin INŞAALLAH
Amin ecmain insallah :)
Atanmam için dua eder misin kuzum 🤗 Allah razı olsun 😊
ALLAH yolunu, bahtını ve şansını açık ederek tez zamanda sana HAYIRLIsıyla atanmanı nasip etsin INŞAALLAH
Amin amin aminnn ecmain 🤗
Çok büyük konuştum konuştum sanal aşk aptallıktır saçmadır dedim ve yuttum onu unutmam aklımdan çıkması için dua eder misin
ALLAH tez zamanda sana HAYIRLIsıyla onu unutmanı nasip etsin INŞAALLAH
Beni kepler gezegenine atin 😁bu
Nasıl yani?
ALLAH sana nerde olmanı istiyorsan HAYIRLISIYLA orda olmanı nasip etsin INŞAALLAH
Adam oluyum işim olsun
ALLAH gönlüne göre bir hayat nasip etsin INŞAALLAH
Benim için dua eder misin sinavim var canım
ALLAH yolunu, bahtını ve şansını açık ederek başarılarını daim etsin INŞAALLAH
Allah razı olsun duan için çok teşekkürler çok mutlu ettim Rabbim de seni mutlu etsin inşallah
Çok teşekkürler, ALLAH razı olsun
...😄
Allah seninde gönlüne göre versin :)
ALLAH razı olsun 🙏
dua edenlerim çok olsun burda bile hile :)
ALLAH hayat yolunu açık etsin, başarılarını daim etsin ve dua edenlerin çok olsun INŞAALLAH
Seninde İNŞALLAH
Huzur...
ALLAH sana bir ömür sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat nasip etsin INŞAALLAH
Tsk ederim bana dua edeni tanımak isterim😊
Amin ve ecmein😊
Amin inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar