AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yok ben istemem yanlış dua kurbanı da olabiliriz belli mi olur 😃
Duanın yanlışı mı olurmuş? 😁
Olur tabi sana göre iyi benim hiç istemediğim bir şey olabilir 😃
Allah'a yakın olmak istemez misin mesela? 🤔
İsterim
Rabb'im seni kendine yakın kullarından eylesin. Biz günahkar kullarız, aciziz, şeytana uyar, nefsimize yeniliriz. Rabb'im senin günahlarını bağışlasın. Şeytanın tuzaklarından ve oyunlarından korusun. Tevekkül etmeyi, zikretmeyi nasip etsin. Dosdoğru yol üzere kılsın. Gönlünde ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin en güzelini nasip etsin inşallah 😇
Senin de 🌼
😇
Rabb'im seni şeytanın oyunlarından tuzaklarından korusun. Vesveseleriyle kalbini kirletmesine zihnini bulandırmasına fırsat vermesin. Seni kendine yakın kılsın. Yüreğini iman nuruyla doldursun. Kalbinde her ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin. Dua etmek için kaldırdığın ellerinden tutsun ve seni hiç bırakmasın senden hiç vazgeçmesin. Seni karanlıklardan aydınlıklara çıkarsın inşallah 😇
Amin. Senin için de inşaallah.
Amin😇
Arkadaşıma da eder misin @edaaa97
Rabb'im onun yar ve yardımcısı olsun. Hakkında her daim hayırlı olanı nasip etsin. Onu karanlıklardan aydınlıklara çıkarsın. Yolunu aydınlatsın. Kendine yakın kılsın. Tevekkül edenlerden ve zikredenlerden eylesin. Baktığı her yerde Allah'o görmeyi ve her nefesinde O'nu anmayı nasip etsin. Yüreğini iman nuruyla doldursun. Gönlünde her ne duası varsa hayırlısıyla kabul etsin 😇
Amin. :)
Evet, lütfen bana da dua et. Mü'minin mümine duası şifadır
Rabb'im seni şeytanın tuzaklarından oyunlarından korusun. Onun vesveseleriyle kalbini karartıp zihnini bulandırmasına ve seni Allah'tan uzaklaştırmasına fırsat vermesin. Her türlü kötülükten korusun. Yüreğini iman nuruyla doldursun, sevgiyle kuşatsın. Yanlışlarından döndürsün. Dosdoğru yol üzere kılsın. Sevdiği kullarından eylesin. Hidayete erenlerden eylesin. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Gönlünde ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin en güzelini nasip etsin inşallah 😇
Benim için dilediklerin senin için de olsun. Allah razı olsun ⚘🌹
Amin cümlemizden inşallah 😇
İsterim. ALLAHım artık yere sakinlik versin. Bu aralar korkutmaya başladı.
Rabb'im cümlemizin yardımcısı olsun. Deprezedelerin ihtiyaçlarını gidersin, onları korusun gözetsin. Rabb'im bizi her türlü afetten felaketten, kazadan, beladan, şerden korusun. Bizleri cehennem azabından korusun, cennetin kapılarını açsın. Peygamber efendimiz (s. a. v.) güzel ahlakıyla ahlaklandırsın. Ve Rabb'im senin gönlünde yatan ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin 😇
Amiinn. Amiinn. Allahümme amin.
Çok teşekkür ederim.🌺
Rica ederim 😇
Benim için hayırlısı olsun diye dua edersen Allah razı olsun :)
Rabb'im gönlünde ne duan varsa hayırlısıyla kabul ve nasip etsin inşallah. Her daim hakkında hayırlı olanı takdir etsin ve seni onunla hoşnut eylesin. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni. 😇
Amin cümlemizi inşallah Allah razı olsun :)
Amin cümlemizden 😇
Çok tembelim hicbisey yapmıyorum dua eder misin benim içinde ☺️
Rabb'im seni şeytanın oyunlarından tuzaklarından korusun. Vesveseleriyle kalbini karartmasına zihnini bulandırmasına ve seni O'dan uzaklaştırmasına fırsat vermesin. Seni kendine yakın kullarından eylesin inşallah. Yüreğini iman nuruyla doldursun, sevgiyle kuşatsın. Huzuru ve mutluluğu O'nda bulmayı nasip etsin sana. Şafi ismi hörmetine hasta ruhuna şifasını versin inşallah. Seni dosdoğru yol üzere kılsın. Kaybolmuşsun doğru yolu bulmayı nasip etsin. Karanlıkta kalmışsın aydınlığa çıkarsın. Yolunu aydınlatsın. Zikreden dil, temiz kalp ve güzel sabır nasip etsin. 😇
Allah kabul etsin. Gönlümden daha iyisini versin Allah. Dua edebilirsin
Rabb'im yar ve yardımcın olsun. Seni karanlıklardan aydınlıklara çıkarsın inşallah. Yanlışlarından döndürsün ve daima dosdoğru yol üzere kılsın. Yüreğini iman nuruyla doldursun, sevgiyle kuşatsın. Hayırlı kullarından eylesin seni. İbadetlerini yerine getirmeyi nasip etsin inşallah. Sıkıntılarını gidersin. Ve kendine yakın kılsın. 😇
Allah gönlünden daha güzellerini sana nasip etsin inşallah Sağ olasın
Amin i😇
Çok uzun yazıp vaktini harcama. Kötü huylarimin yerine Allahin razı olacağı huylarimin olması için dua etsen yeter. 💓
Rabb'im kalbinde, ruhunda ve zihninde kötü ne varsa temizlesin. Kalbini iman nuruyla, sevgiyle, güzel duygularla, zihnini güzel, doğru ve hayırlı düşüncelerle doldursun inşallah. Seni peygamber efendimiz (s. a. v.) güzel ahlakıyla ahlaklandırsın. 😇
ben şu an çalıştığım görevden bana en hayırlı olanı eabbimi en çok anabileceğim bir göreve gelmeyi istiyorum bu konuda çok sıkıntılıyım rabbimden bana bu yönde dua edermisin
Rabb'im hakkında her daim hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Seni hayırlı kullarından eylesin. Sıkıntını gidersin ve dosdoğru yol üzere kılsın. Baktığın her yerde O'nu görmeyi, her nefeste O'nu anmayı nasip etsin. Tevekkül eden ve çokça zikreden kullarından eylesin. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni. 😇
Allahümme amin::)
Evet isterim hangi konuda
Rabb'im seni her türlü kötülükten, şeytanın şerrinden, kazadan beladan korusun. Dosdoğru yol üzere kılsın. Yanlışlarından döndürsün. Karanlıklardan aydınlıklara çıkarsın inşallah. Gönlünde yatan her ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin 😇
Amin çok teşekkür ederim
Rica ederim
Beeeen 🙋🏻♀️
Rabb'im seni şeytanın tuzaklarından oyunlarından korusun vesveseleriyle kalbini kirletmesine, zihnini bulandırmasına fırsat vermesin. Rabb'im seni kendisinden uzaklaştıran her ne günah işlediysen bağışlasın ve kendisine yakın kılsın. Huzur ve mutluluk versin. Gönlünde her ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin 😇
Hayır , teşekkür ederim.. :)
Neden?
Ben isterim
Duanın gerçek olduğunu görmedim , sadece fakir fukara avuntusu olduğunu düşünüyorum. ve öyle zaten.
@onebax Rabb'im yar ve yardımcın olsun. Seni korusun gözetsin. Hakkında her daim hayırlı olanı nasip etsin. Dua etmek için kaldırdığın ellerinden tutsun ve seni hiç bırakmasın senden hiç vazgeçmesin. Yüreğini iman nuruyla doldursun. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın. 😇
Sen inanmayabilirsin tabi, her insanın inancı kendinedir. Ve ben inanan bir insan olarak Rabb'imden senin kalbini iman nuruyla doldurmasını istiyorum. Sana merhamet etsin ve günahlarını bağışlasın. Yanlışlarından döndürsün. Karanlıklardan aydınlıklara çıkarsın inşallah 😇
Ben evreni biliyorum sen biliyor musun evereni yarattığını düşündüğün alla 96 milyar ışık yılı genişliğinde olan evrenin içinde mi dışında mı? cevap?
Ben dini tartışmak istemiyorum şu an. İçimden geldi dua ettim. Sen inanmıyorsun saygı duyarım. Ben inanıyorum. Bu kadar basit bir denklem. 🪐😇
Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Rica ederim 😇
Benn 🥺
Rabb'im dua etmek için kaldırdığın ellerinden tutsun ve seni hiç bırakmasın senden hiç vazgeçmesin. Yüreğine ferahlık versin. Sıkıntılarını gidersin. Gönlünde her ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin. Seni her türlü kötülükten kazadan beladan şerden korusun. Huzuru da mutluluğu da yalnızca O'nda bulabileceğini, yalnızca O'na sığınınca düze çıkabileceğini, sana bir tek O'nun yardım edebileceğinin bilincine varmayı ve O'na yakın olmayı nasip etsin. Bu hayatta en çok istediğin şey Allah'ın sevgisini ve rızasını kazanmak olsun. Ve Rabb'im sevgisini, merhametini, şefkatini senden esirgemesin. Zikreden dil, kabul olan dua, güzel sabır, temiz kalp nasip etsin. 😇
🥺🫂 sana sarılabilir miyim
Olur sarılabilirsin tabi. Ama birine sarılmaya ihtiyacın varsa eğer Rabb'im seni nuruyla sarıp sarmalasın. 😇
🥺 ağzından bal damlıyo resmen çok teşekkür ederim iyi ki varsın 💜💜
Ben teşekkür ederim sende iyi ki varsın. 😇 Allah'a sığın her ne derdin varsa dermanını O'nda bulacaksın. Hiçbir şey için de üzülme 😇
Sitedeki sapıklar senin soruna kurban olsunlar...
Allah onları da doğru yola iletsin, ıslah etsin inşallah ne diyelim 😁
Evet ya buna çok ihtiyacım var
Rabb'im yüreğini iman nuruyla doldursun, sevgiyle kuşatsın. Ne sıkıntın varsa gidersin. Karanlıkta kalmışsan aydınlığa çıkarsın yolunu kaybetmişsen doğru yolu göstersin. Aradığın biraz şefkatse nuruyla sarsın sarmalasın. Ruhun sıkılmışsa ferahlatsın inşallah. Her neye ihtiyacın varsa gidersin. Her ne muradın varsa nasip etsin. Her ne duan varsa gönlünde hayırlısıyla birlikte kabul etsin, en güzelini nasip etsin. Baktığın her yerde Rabb'imi yani Kendisini görmeyi nasip etsin sana. Belki doğan güneş, belki uçan kelebek, belki bir kuş, belki masmavi gökyüzü her baktığın yerde O'nu an ve tevekkül et. Rabb'im ne güzel yaratmışsın diyebil. Rabb'im seni tevekkül eden, zikreden kullarından eylesin. 😇
Amiiiin. Allah razı olsun bacım gönlünden geçen ne varsa Rabbim sana nasip etsin hepsini hep böyle güzel insan ol 🌸🌸
Amin cümlemizden razı olsun. Rabb'im dualarımızı kabul etsin inşallah 😇
İçinden bi dua et bakalım
İçimden mi dua edeyim? 😁
İçinden geliyorsa hayır demem😇
Rabb'im sana zikreden dil, temiz kalp, güzel sabır, sağdan alınan amel defteri, göz aydınlıkları ve mutluluk versin inşallah. Sıkıntılarını gidersin. Karanlıklardan aydınlıklara çıkarsın. Merhametlilerin en merhametlisi olan Rabb'im günahlarını bağışlasın ve seni dosdoğru yol üzere kılsın inşallah. 😇
Amin ecmain. Ben de sana dua etmek istiyorum. Müminin mümine en güzel duası "Allah senden razı olsun" demesidir ben de diyorum ki Allah senden sonsuz razı ve hoşnut olsun inşallah🥰🌹☝🏻🤲🏻
Amin Rabb'im cümlemizden razı olsun inşallah 😇
İsterim, teşekkür ederim :)
Rabb'im yar ve yardımcın olsun. Daima dosdoğru yol üzere kılsın seni. Karanlıklardan aydınlıklara çıkarsın. Yolunu aydınlatsın. Günahlarını bağışlasın. Ve seni hidayete eren, sevdiği kullarından eylesin. Huzur, mutluluk versin. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Peygamber efendimiz (s. a. v.) güzel ahlakıyla ahlaklandırsın 😇
Ağzına sağlık inşallah. benim hakkımda yaptığının on misli senin olsun inşallah :)
Amin Allah razı olsun😇
Cümlemizden inşallah 😃
Allahım seni bana bağışlasın :D
Rabb'im hakkında her daim hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Hayırsız işlerin peşine düşürmesin.
Amin inşallah. Hangi şehirdesin
yooo işe yaramıyo ki 😂😂
Rabb'im hayırlısını bilir mutlaka. Bir şey olmuyorsa belki de daha güzeli olacağı içindir.
benle hem fikir bu adam 😂😂
İnşallah o bisiklet sırat köprüsünden de geçiyordur yoksa hali duman 😂
tatlım dinlere inanmıyoruz o köprü filan hikaye 😂😂
Ben varım lütfen
Rabb'im yar ve yardımcın olsun. Gönlünde her ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin en güzelini nasip etsin inşallah. Neye ihtiyacın varsa gidersin. Karanlıklardan aydınlıklara çıkarsın inşallah. Yolunu aydınlatsın ve dosdoğru yol üzere kılsın. Dua etmek için kaldırdığın ellerinden tutsun ve seni hiç bırakmasın, senden hiç vazgeçmesin. Seni her türlü musibetten korusun. Derdi veren Rabb'im dermanını da nasip etsin inşallah. Seni tevekkül eden zikreden kullarından eylesin 😇
Amin. Allah razı olsun. Rabbim ettiğin duayı katiyla sana versin. Amin💞🤗
Amin Allah senden de cümlemizden de razı olsun 😇
Amin canım benim amin🥰
Neden olmasın tabi ki isterim
Rabb'im seni şeytanın tuzaklarından oyunlarından korusun vesveseleriyle kalbini kirletmesine zihnini bulandırmasına fırsat vermesin. Peygamber efendimiz (sav) güzel ahlakıyla ahlaklandırsın. Günahlarını bağışlasın ve kusurlarını affetsin. Gönlünde yatan her ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin 😇
İstemeyen var mıdır?
Var 😁
Rabb'im seni şeytanın tuzaklarından oyunlarından korusun vesveseleriyle kalbini kirletmesine zihnini bulandırmasına fırsat vermesin. Kendine yakın kılsın. Hidayete erenlerden eylesin. Huzur ve mutluluk versin. Dosdoğru yol üzere kılsın inşallah. Hakkında her daim hayırlı olanı nasip etsin. Gönlünde her ne duan varsa hayırlısıyla kabul ve nasip etsin inşallah. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tevekkül edenlerden ve zikredenlerden eylesin. İmanını artırsın, iradeniz güçlendirsin. Nefsine ve şeytana karşı güçlü kılsın. 😇
Dua mi beddua mi
Ben beddua etmiyorum. Prensibim değil. 😁
😩😩
Rabb'im seni şeytanın tuzaklarından oyunlarından korusun vesveseleriyle kalbini kirletmesine zihnini bulandırmasına fırsat vermesin. Huzur ve mutluluk versin. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Dosdoğru yol üzere kılsın ve yolunu aydınlatsın. Sevgisini ve merhametini senden esirgemesin. Dua etmek için kaldırdığın ellerinden tutsun ve seni hiç bırakmasın senden hiç vazgeçmesin. 😇
Allah razi olsun knk🤍
Amin cümlemizden 😇
bana et bana
Rabb'im gönlünde ne duan varsa hayırlısıyla kabul edip nasip etsin inşallah. Biz hayır deriz şer çıkar şer deriz hayır çıkar. Şerri de hayrı da en iyi bilen Rabb'im hakkında her daim hayırlı olanı nasip etsin. Seni hidayete erenlerden eylesin. Kendine yakın kılsın. Yanlışlarından döndürsün. Günahlarını bağışlasın. Dosdoğru yol üzere kılsın inşallah 😇
inşallah deme dua ederken
amin bi hurmeti taha ve yasin. bilmukabele
Neden?
kabul olmasını Allahın takdirine bırakmış oluyosun
Bir şeyi Allah'a bırakmanın nesi kötü ki? Sonuçta biz kabul olması umuduyla dua ediyoruz. Allah kalpleri bilir. 😇
duada ısrarcı olun diyor peygamberimiz Allaha bırakmak değil bu onun takdirine bırakmak dua ederken inşallah denmez bu yüzdn
Anladım teşekkür ederim 😇
ben almayayım
Neden 😁
Lütfen
Rabb'im yar ve yardımcın olsun. Seni dosdoğru yol üzere kılsın. Her ne derdin varsa dermanını nasip etsin. Korusun gözetsin. Dua etmek için kaldırdığın ellerinden tutsun ve seni hiç bırakmasın senden hiç vazgeçmesin. Her daim doğru yola iletsin. Yolunu aydınlatsın. Yanlışlarından döndürsün. Günahlarını bağışlasın. Her ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin 😇
Allah yapacağın her işinde seni emin kılsın. hayırlı ve mutlu bir hayat nasip etsin sana.
Amin cümlemize inşallah 😇
İnançlı değilim
Bana etsene
Rabb'im yar ve yardımcın olsun. Dosdoğru yol üzere kılsın seni. Sevgisini, merhametini senden esirgemesin. Kalbini iman nuruyla doldursun. Kendine yakın kılsın. Gönlünde her ne duan varsa hayırlısıyla kabul ve nasip etsin inşallah. Peygamber efendimiz sav güzel ahlakıyla ahlaklandırsın. 😇
Çok teşekkür ederim
Dua arapça olmuyor muydu Türkçe söyleyince de oluyor demi
Dalga mı geçiyorsun?
Yo bilmediğimden soruyorum yine de teşekkür ederim
Nasıl bilmiyorsun? Türkiye'de yaşamıyor musun? 🤔
Evet burada yaşıyorum
Neyse bilmediğini farz ederek söyleyeyim: dua türkçe edilir. Sureler arapçadır. Namaz kılarken arapçası okunur. Ama türkçe mealini bilmek de çok önemlidir.
🙏🙏
Evet
Rabb'im seni şeytanın tuzaklarından oyunlarından korusun vesveseleriyle kalbini kirletmesine zihnini bulandırmasına fırsat vermesin. Her daim hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Gönlünde her ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin. Dua etmek için kaldırdığın ellerinden tutsun ve seni hiç bırakmasın senden hiç vazgeçmesin. Karanlıklardan aydınlıklara çıkarsın seni. Kendine yakın kılsın. Huzur ve mutluluk versin. 😇
Korktum ilkde uzun yorum nedir böyle diye eyvallah teşekkür
Rica ederim 😇
Sağlığa ihtiyacım var
Rabb'im sana sağlıklı, hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah. Hastalığı veren Rabb'im şifasını da nasip etsin. Derdi veren Rabb'im dermanını da versin. Allah'a emanet ol. Rabb'im seni her türlü musibetten korusun. Dosdoğru yol üzere kılsın. Hastalığına şifa verip sana çokça şükrettiğin günleri nasip etsin. Seni hastayken de sağlıklıyken de şükredenlerden eylesin.😇
Amin teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 😇
Olur
Rabb'im yar ve yardımcın olsun, yüreğini ferahlatsın. Dosdoğru yol üzere kılsın. Yüreğini iman nuruyla doldursun. Peygamber efendimiz (sav) güzel ahlakıyla ahlaklandırsın. Dua etmek için kaldırdığın ellerinden tutsun ve seni hiç bırakmasın senden hiç vazgeçmesin. 😇
Amin Allah razı olsun
Amin cümlemizden 😇
Ben isterim
Rabb'im seni her türlü musibetten, kazadan, beladan, şerden korusun. Her ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin. Seni sevdiği kullarından eylesin. Dua etmek için kaldırdığın ellerinden tutsun ve hiç bırakmasın, senden hiç vazgeçmesin. Kendine yakın kılsın. Şeytanın şerrinden korusun. Kalbini iman nuruyla doldursun.
Amin inşallah 🤗🤗🤗
Olur ya
Rabb'im yar ve yardımcın olsun. Günahkar, aciz kullarız. Sonsuz merhamet sahibi Rabb'im günahlarını bağışlasın. Kusurlarını affetsin. Seni dosdoğru yol üzere kılsın. Merhamet etsin. Dua etmek için kaldırdığın ellerinden tutsun ve seni hiç bırakmasın senden hiç vazgeçmesin. Gönlünde her ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin 😇
Teşekkür ederim
Rica ederim 😇
Olur
Rabb'im seni hidayete erenlerden eylesin. Şeytanın tuzaklarından korusun. Kendine yakın kılsın. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. Yanlışlarından döndürsün. Günahkar, aciz kullarız. O ki merhameti sonsuz olan. Merhametlilerin en merhametlisi. Günahlarını bağışlasın seni dosdoğru yol üzere kılsın inşallah. 😇
Aminn
Çok teşekkür ederimm ❤️
Rica ederim 😇