Yakın arkadaşımın eşime davranışları?

Kızlar benim hem çocukluk hem de ilkokul mahalle arkadaşım ayşenur diye bir kız var biz bunlar lisede samimi degildik ayrı okullardaydik kusduk falan sonra ben üniversiteye başlayınca samimi olduk sonra ben 3 ay önce okulu bıraksın evlenme kararı aldim bu tüzüğüne nikahina gelemedi okuyirdu sonra geldiğinde bana dahada yakın davrandi düğünümde bana çiçek yolladi not yazmış güzel ama gel gelelim bir gün biz bunlar ramazanda yemeğe gittik o zaman nisanliydim sarjim bitti diye bundan nişanlımı aradim sonrada silmeyi unutmusum numarayi bu aradan nisanlima merhaba ben ayşenur melihanin en yakın arkadasi o gun Ben aysenura evlenme teklifi almad ama nikahimiz oldu artık gecdi demisdim nikah kiyilmisdi düğüne daha vardı bizim budaa kadire yani esime istersen ona teklif etmemissin istersen sana yardimci olurum bir yeri kapattiririz demiş bunuda Eşim bana dedi ben çok kizdim uyuz oldum numarayı izinsiz almasına eşimde ona hayır falan dedi ben ona etmeme gerek kalmadi yinede saol nikah oldu dedi sonra ayşenur bana bunu hiç anlatmadi ve düğünümuz bizim oldu aysemurun abisi evlencekdi bu sefer bizde gittik düğüne ayşenur hic yanına gelmedi beni gormed i bizde gidiyorduk annemle oturuyodu onun annesiyle benim annem kaç yıllık komşu arkadaş bu arada aileler tanısiuo yakin yani sonra biz giderken geldi yanımıza güzel olmuş muyum dedi bana olmussun dedim sonra aynı soruyu kadife sordu kadir duymamazlikdan geldi aysenurdan ben burdayim dedi eşimde den bana kilolu dedin ama olmussuntamam dedi oda sasirdi bu soru karşısında yani sonra bak bu benim belim dedi aysenur kadir tuttu gosterdi ben sasridim yavsamis gibi oldu aynı kadife kadir dio eniste dmeiyo sonra uyuz olup gittik bir kere de bana bize geldi kadir varken resim cekinirken kanka senin bacagin benim bacagimin iki kati dedi ayni günde yemek yapdim yerken ben bunu
Güncellemeler
+1 yıl
dedi resminicekdi yemeğin Dediki kadife mesaj attı canım arkadasimineline sağlık falan sana ne yapmis falan yazdı bende artık whatsaptan engelledim onu annemlerede düğün günü foto çekimine bu bizle geldi ben kadife börek aldik yedirdim demiş halbuki yalan Ablam aldi boregi esim bana görüşme bu kızla dedi sizce napmaliykm kızın sevdigide var ama karsiliksiz sizce esime yavsiyo mu
Yakın arkadaşımın eşime davranışları?