Sosyal medyada fotoğraf paylaşan kişilerin çoğu dudak büzerek/dil çıkararak foto çekilip paylaşır. oysa ki normal olarak zannedilen bu durum geç diskinezi adı verilen şizofreni başlamadan önceki bir ruhsal bozukluktur. Eğer tedavi edilmezse şizofreniye doğru zütürür. Zaten araştırmalarımıza göre herhangi bir ruhsal bozukluğu olmayan sağlıklı kişiler sosyal medyayı pek kullanmıyor ve de fotoğraf paylaşmıyor. Genellikle ruhsal bozukluk yaşayan insanlar sosyal medyada gerçek hayattan uzaklaşmak, kendine sanal bir ortam oluşturmak, beğenilmek, güdülmek amacıyla sosyal medya kullanıyorlar. Örnek vermem gerekirse anne-babadan ilgi görmeyen kimseler ya da beğenilmek, umursanmak, ilgi görmek isteyen kimseler hastanede tedavi görürken bile bunu fotoğraflayıp sosyal medyada paylaşırlar... Bu konu sizce de doğru mu ben kabul etmiyorum 😂
Dudak büzerek fotoğraf çekilmek ruhsal bozukluk mu?
Dudakları one alarak çekicilik yaraticam derken ördeğe dönüyorlar. Olayın bilimsel yönü ile almak her ne kadar bağlantılı olmasa da güzel ve komik olmuş 😅
Ruhsal bozuklugu olanlar yapar ama bizimkilerde bir sıkıntı yokken yapiyorlar. Bu arastirmada bir gariplik var diyordum. Sen de hemen yanlis anliyorsun 😂😝
Anlamı ne, Dudaklarım güzel filan mı Yoksa erkekleri tahrik etmek mi Yoksa başka bişey mi bilmiyorum ama çok tuhaf bir poz olduğu kesin Şahsen itici geliyor.
En İyi Cevaplar