Ulaşmaya çalışmak
Ulaşılmaz olmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kadın çok güzelmiş.. öyle güzelmiş ki o geçerken herkes bakarmış. sonra demiş ki ben bu kadar güzel ve başarılıysam insanlar bana ulaşmaya çalışsın..
günler gelmiş geçmiş..
ulaşmaya uğraşmaktan bıkanlar bir bir başkalarıyla evlenmiş. bizim bayan kibir yalnız kalmış.. :)))) arkası yarın..
İkiside bir çeşit hastalık
Net ve dürüst olmak. Yalan söylememek
Karşı cins kendinden daha iyiyse (kendi içsel kriterlere göre yapılan değerlendirme sonucu) --> ulaşmaya çalışmak
Aksi durumda daha ulaşılmaz olmak malesef kendimize bile itiraf edemesek de durum bu !
bence ulaşmak önemli
ulaşılmaz olanlar
yalnız kalırlar
Cevap
45Cevap
Ulaşılmak olarak işaretleyenler kndilerini belli etsinde onları ulasılamadıkları deliklere tıkıyalım. Ulasılmaz olmk nedir ya. Bir insan kendinş bu kadar yukarda görmemeli. Kim ki bu ulasılmaz sananlar? Hiiçç
Niye benim sorumu davet ediyorsun ki 😁 Beni sevdin herhalde QŞLSKDKDKDJD @Meganluv
Ulaşılmaz olursan ve sana ulasiyorsa tam ulaşılmaz degilsindir şekerim
ömründe hiç aşık olmayan biri olarak bu konuda bilgisiz cahilim
Ulaşılmaz olucam diye ego kasarsan ulaşmaya çalışmak zorunda kalırsın ;)
ulaşılmaz olmanın bir anlamı yok benim için. zaten istemediğim herkes için ulaşılmazım. istediğim birisi içinse gül dökerim yollarına.
Genel anlamda ulaşılabilir olmak önemli. Bu belki karşı tarafın hayalini gerçekleşmesine fırsat olabilir.
Ulaşılmaz olmak hoştur, ama ulaşılmaz olmak da bir ulaşmaya çalışma şekli değil mi? Bilemedim.
Ulaşmaya çalışmayı çok denedim ve canım gibi hissettiriyor. En iyisi ulaşılmaz olmak
Açık açık söylüyorum. Kadının içinde bulunduğu her türlü aşkın ve cinselliğin canı cehenneme. İnsanlık olarak çoğalmamıza gerek yok. Kadınlar küçüklüğümden beri düşmanımdır. Süslü oyuncaklar!!!
Ulaşmayı istemek bir hedefi barındırır , ulaşılmaz olmak batışı getirir nihayetinde.
ulaşmaya çalışmak daha cezbedici geliyor bana. Ulaşılmaz olmak kendini beğenmişlikten ve kendine zarar vermekten başka birşey değil.
Beni de sanki sadece çocukların ulaşabileceği yere koymuşlar gibi.. gülünç bir durumdayım
ulaşılmaz olmak abi yeterince üzüldük artık yeter yani
Güzel söz. Ama ulaşılmaz olmak bazen çevrendekileri yaralayabiliyor.
kimse ulaşılmaz değildir, ulaşmak için doğru taktikleri uygularsan en ulaşılmaz bile dibinde biter :D
Taş yerinde ağırdır, stabil kalmak en iyisi.
Ulaşmak istersem ulaşırım, kolay kolay ulaşılmam.
Benim icin ulasilmaz yok..
Hala emin değilim, öylece yaşıyorum işte
ulaşılmaz olacaksın..
Herkesin ulaşması gerekmiyo. doğru demiş..
Harbi güzel söz tuttum bunu 👍
ulaşılmaz olmak her zaman iyidir
Ulaşmaya calışmak önmlidir
Ulaşılmaz olmak ne demek ya ben anlamadı
Yerim o dudaklarınıııı
Yalnız aşk yoktur yüklük yani evlilik vardır
Ulaşılmaz olduk yalnız kaldık :)
ulaşılmaz olmak bence
Surekli yorum istegi atip durmandan biktim
Paylaştığın Yazıya Katılıyorum
Dilemma, ikisi birden olmuyor değil mi?
Sana ulaşmak güzel kız.
Öyle takıntılarım yok
Ulaşılan İnsanlara Ulaşılır Olmak.
Ikısıde bana gore deıl kanks
insan olmak.
Aşkta pek tecrübem yok ama zor ulaşılan insanım.
Ulaşılmaz olmak...
Ulaşılmaz olmak
ulaşilmazı elde edebilmek önemlidir...
Ulaşmaya calismak
sevdiğime ulaşmak
Öyle aşk olmaz zaten
KS bugün Tilkilenmis
ulaşılmaz olmak
Ulaşılmaz olmak
Ulaşılmaz olmak
Ulasilmaz
Ulaşılmaz olmak