+1 yılKislik dedigimiz şey aslinda bizim karakterimizdir. Zorlullar karsisinda verdigimiz tepkiler bizim kişiliğimizi yansitir...
Karakterin daha anne karninda sekillenmeye basladigini bildigimize gore ve tabiki irsi geçen bir karakterden de bahsedebiliriz..
6.7 yasina kadar aslinda insanin kişiliği %90 oturur bundan sonraki donemde erginlikte biraz dengeler degisebiliyor ve ondan sanra karaktere katacagimiz çok şey yok..
Derinlerde çok derinlerdeki dinamik lerin ve savunma mekanizmasinin farkinds bile degildir insanlar yani aslinda her mekanizma mevcuttur fakat aciga çıkar mak çok zordur yani03 Yorumla
Soran+1 yılEvet fakat yaşamın belli dönemlerinde değişip dönüşüyoruz
- +1 yıl
Yoo. Aslinda hic degismiyoruz sadece daha keskinlesiyor hatlar dediğim gibi kucuk yaş larda ne işin Şu an da osun huy dedigimiz sey aslinda karakterimizi i nedenle can cikar huy cikmaz diye bosa dememisler demi sadece oteleriz bazı. Huyları ama mutlaka sinirli animizda ya da ne biliyim kontrol dışı oldugumuz anlarda mutlaka aciga cikar torpulenebilir ama degismez insanlar
Soran+1 yılbence böyle değil ama teşekkürler
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın gerçekliklerinin farkında olmak lazım.
Çalışmazsan, şanssızsan, beceriksizsen başarılı olamayacağını bilmek başarısızlığın acısını azaltır. Kendinin farkında olursan, vücudunu ve karakterini tanırsan senle biri dalga geçse koymaz. Çünkü senle dalga geçebileceği her şeyi zaten biliyo olursun.
Farkındalık kişiyi güçlü kılar.21 Yorumla
Soran+1 yılbir bakıyım, eig olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalbini kırılgan yetiştirmemen gerekir olan biten ne varsa yeteri kadar kafana tak fazlası zarar... bide kendine güven her zaman bu dünyadaki insanların da yaşadıklarını daha kötüsünün olduğunu düşünerek beynini buna alıştır. Son derece takıntılı durumlardan kurtul. İşe yarayacaktır. Kendi kendine diyaloglar da kurabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yıleğlenceye dönüştü ben de bu durum, teşekkürler
Bsy yapamazsin. Yapinla ilgili. Sen istemedikce bsy degismez. Bu arada herkes kirilgan dir. Kimi dah az kimi daha fazla gösterir bunu. Benim ablam mesela her kücük seye aglar. Ben ne agir laflar yedim yine aglamadim 😄
06 Yorumla
Soran+1 yılSen ağlamazsın
Soran+1 yılhaklı bir görüş :d
Soran+1 yılburcun ne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güçlü kadın ya da erkek ikisi de aynı kişisel özellikleri taşır.
1. Duygularını çok belli etmezler.
2. Genelde kalbiyle değil de ağırlıkta mantıklarıyla hareket ederler.
3. Aslında çok zor ve acımasız olaylarla karşılaşmışlardır.
4. çektikleri acılar artık bazı şeylere karşı umursamaz olmalarına neden olmuştur.
5. özel hayatta da profesyonel iş hayatında da yaptıkları şeylerden taviz vermezler.32 Yorumla
Soran+1 yılSistematik bir cevap. Teşekkürler
İnsanı yaşanmışlıkları ve başkaları yüzünden yaşayamadıkları güçlü kılar. Ama bir kadın anne olmadan ya da çok büyük darbeler yemeden asla tam olarak güçlü karakterde olamaz.. Kişisel gelişim kitapları okumanı tavsiye ederim. Özellikle kuantum düşünce gücü ve yöntemi.. Ve çevrendeki insanların sorunlarını dinle yardımına koş. Değişik hayat hikayeleri haline şükredip hayata daha sıkı sarılmanı sağlar..
11 Yorumla- +1 yıl
+++ 1
Bence kendini geliştirme ile ilgili bu konu tamamiyle insan nerde ne durumda olursa olsun kendisini geliştirirse kişiligi o kadar çabuk oturur ve saglam olur kendine yapılmasını istemedigin şeyi başkasına yapma en güçlü temellerden birisidir
00 Yorumla
+1 yılBen öyle dediğin gibi doğmadım fakat küçükken kontrolüm dışında yaşadığım şeyler sayesinde güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran biri oldum. Kendime de güvenirim gerekirse saldırganım da, dobra denir genelde bu kişi tipine. En iyisi bu bence..
00 Yorumla
+1 yılinsan 6. hissini tesadüf değilde tam olarak kullanabilme yeteneğine sahip olduğu zaman güçlü değilde, yıldızının parladığı bir insan olursun aslında..
06 Yorumla
Soran+1 yıloha bir saniye anlamaya çalışacağım potansiyelim yeter umarım dur
Soran+1 yılvalla anlamadım biraz daha tane tane açar mısın
- +1 yıl
kalp bir kez kırılır ve zor etkilenen, çabuk değişen bir insan olursun maskeler takarak yaşarsın bu hayatta sürekli kaçarsın aslında insanlardan değilde kırılmaktan korktuğun için hırsını bir kenarı bırakıp sosyalleşirsin sanarsınki hayat akışında devam ediyor, oysaki kimlerin kuyular kazdığını öğrenemezsin taki aşkından kor olmuş yüreğin sönene kadar ve sonrasında nemi olur sönen yüreğin yeniden alev aldığında herşey değişmiş olur ve herşeyin farkında varırsın anlarsın o zaman neler yaşadığının ve neler yaşatabileceklerinin farkına artık seni bir yürüyen bir ateşsin ve istersen hissettire hissettire yakarsın milletin canını o zaman anlarsın aslında 6. hissin ne kadar önemli olduğunu.
Soran+1 yılabi çok karmaşık anlayamadım ama teşekkür ederim görüş için
- +1 yıl
birisi gün gelip seni yakınca sende anlarsın..
Soran+1 yıl
+1 yılÖncelikle hiç kimse için yaşama her şeyi kendin için yap. En önemlisi hayır demeyi bilmeli ve özgüvenli olmaalısın. Faydasını göreceğine inanıyorum bol şans
00 YorumlaNerede gereksiz boş insan var git yapış, onlar öğretiyorlar insana, sabrı, dayanma gücünü, alışmayı kaya gibi sert durmayı.
03 Yorumla- +1 yıl
Lokman Hekime sormuşlar "Bu kadar güzel edebi nasıl kimden öğrendin?" Lokman Hekim de "edepsizden öğrendim" demiş.
Soran+1 yılAman aman yıldım onladan
+1 yılgüçlü kadın olunur tabi güçlü oldugunu göstermek için değil içinden gelecek. su da var ki bazılarında yapı meselesi
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar için değil, kendim için. Evet yapı meselesi. Bir koç doğmadık diye hep bunlar, tüh. Ya da şükür.
kalbinle değil de beyninle düşün mesela olasılıkları hesapla, soru sor, somut deliller bul, kafanda kurma o zamn doğru karar verebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılKız sen adamım mısın. En mantıklı cevap. 😻
Soran+1 yılBUnu yapmazsam içimde kalır, dur:
Nnnnnamanıın
+1 yılKarakterinde yoksa yapacağın birşey yok. Yine döner dolaşır aynı noktaya gelirsin kırarlar seni. Uğraşma boşuna...
00 Yorumla
+1 yıldoğulur diyemem hayat insanı güçlü kılar başına gelen başından geçen şeylerle
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşka yolu yok mu bizim mahallenin delisi 🌸
Bir seyler yaparak değil ogrenirsin , darbe alırsın kendin ayağa kalkmaya basarabilirsen guclenirsin.
00 YorumlaYasadiginn kadarr guclenirsinn. Ne kadar seyi cok yasarsan ya da ne kadar cok ani ve aci biriktirirsen oiste o kaddar guclenirsin..
10 YorumlaResmen roman yazmışsınız. Benim yorumum güçlü kadın olmak istiyorsan diksiyonunu iletişimini geliştirmen gerekir. Iyi bir üniversite bitirip ekmeğini eline alman koca peşinde koşmaman gerekir. Sonrası gelir zaten..
02 Yorumla
Soran+1 yılO yoldayım da. Neyse. Teşekkürler. 🏆
+1 yılKendi kendine biseyleri başardığını hissettiginde guclu bir kadin olursun
00 Yorumla
+1 yılDeğişemezsin değişirsen bana da söyle bende istiyorum
00 Yorumlaİlla çok kötü şeyler yaşamak zorunda değilsin güçlü olmak için önce kendini tanımalısın tartmalısın olaylara sakin kalmalısın
00 Yorumlakinci davran ve hic kimseye eyilme
01 Yorumla
Soran+1 yılKinci biri olmak bana göre değil
+1 yılTerzinin ilacı olsa söküğü dikermiş
03 Yorumla
Soran+1 yılsarılmalar..
- +1 yıl
Lan ne demişim yeni görüyorum. Kddıfgjdg
Soran+1 yılduygusallığına denk gelmiş :d
+1 yılKültür sanat dolu günlerin olmali
07 Yorumla
Soran+1 yılEntellektüel bir yapım yok
Soran+1 yılAma çok da alaka kuramdım
Soran+1 yılAnnanemin kültür sanat dolu bir hayatı yoktu ama gördüğüm en güçlü kadındı?
- +1 yıl
Sadece benim fikrim
Soran+1 yılEvvet, fikirlere açığız hocam. Ben dayanağını sordum gibi
Soran+1 yılSenin fikrinin dayanağını
Hata yapa yapa guclenır insan :)
00 YorumlaYaptigı hataları tekrar etmemesi gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kadın vardır mesela SoA'da ki Gemma
01 Yorumla
Soran+1 yılTanımıyorum
+1 yılÖfke kontrolünü sağlamalısın.
00 YorumlaOlunur yaşamındaki herşeyden ders çıkararak
00 Yorumla
+1 yılHer zaman herşeyin en kötüsünü düşün ve hazır ol.
15 Yorumla
Soran+1 yılWow. Tamam. Artık daha güçlüyüm.
- +1 yıl
Dinle bu adamı.
Soran+1 yıl@banabirisimgerekli yengeçlere güvenirim. Ama neden?
- +1 yıl
Bence gayet iyi söylemiş.
Soran+1 yıl@banabirisimgerekli sen öyle diyorsan sahiden bir daha değerlendiririm bu sözü. Teşekkürler.
zor olaylar yaşaman gerekir
013 Yorumla
Soran+1 yılZor olaylar yaşayıp yıkılan kül olan da var?
Soran+1 yılO zaman anahtar bu değil
Soran+1 yılİşte soru da bu zaten.
Soran+1 yılBuna yanıt aramaya çıktık bu soruyla hocam..
Soran+1 yılAnahtarı yutarlar, gidersen gelemezsin..
Soran+1 yılteşekkürler zaman ayırıp yanıtladığın için.
Fakat şöyle bir durum var bunları teprik olarak ben de biliyorum. Ama pratikte sıfır, sıfır , sıffır.
Soran+1 yıl*teorik
Soran+1 yılBiri bana yapamazsın dediğinde önüme set vurduğunda gazlanan biri değilim. Teşekkürler. 🏆
Gelişimini gözetmelisin.
00 YorumlaYengeç burcu musun?
115 Yorumla
Soran+1 yılNası derker sizinkiler, 12'den vur-mak. 🏆
Soran+1 yılEvvet
Soran+1 yılSeni bekledim turladım siteyi sen gel diye, hg
Soran+1 yılGüzel şeyler çıkacak gibi sezdim
Soran+1 yılAslıda güçsüz olduğumu düşünmüyorum. Ama çelik zırhlı da değilim. Ara ara güçlü ara ara savunmasız hissediyorum içsel olarak. Bu yoruyor.
Sen nerden şeyettin yengeç olduğumu? :d
Soran+1 yılMemnun oldum 👸🏻
Soran+1 yılSeninki neydi
Soran+1 yılTahmin exemedim, algılarım kapandı
Soran+1 yılAllahuekbeeer!
+1 yılKırıla kırıla güçleneceksin.
00 Yorumla
+1 yılçok daha fazla sıkıntıyla uğraşmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHirsli ve azimli olmali
00 Yorumla
+1 yılCesaretin varsa hepsini yaparsın?
00 Yorumla
+1 yılÖröm dinle kendine gelirsin
00 Yorumla
+1 yılBeni tarif etmişsin üf😒
01 Yorumla
Soran+1 yılüf döv beni
Herşeyi güçlendiririm
00 Yorumlaİy'aksamlar
021 Yorumla
Soran+1 yılTeşkkürler. En sevdiğim görüş bu oldu :d
Soran+1 yılsevdin bu kalıbı
Soran+1 yıliy'öğleden sonraları..
Soran+1 yıljesii
Soran+1 yılgözlerin korkunç desem alınır mısın
Soran+1 yılorda efekt var
Soran+1 yılorjinali ne renk
Soran+1 yıloo tamam
Soran+1 yılneden bana bunu yaptın
Soran+1 yılaa ne haddime
+1 yılzaaflarını kontrol etmeyi bilmeli
00 Yorumla
+1 yılİslam'a tutunmali 😉
13 Yorumla- +1 yıl
Saol kanka 😘
+1 yılÖzgüven tek şart
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Pes etmemeli
00 YorumlaHayat öğretir bea
00 Yorumla
+1 yılzayıf yönlerını bil
00 Yorumla
+1 yılHos gorulu olmali
04 Yorumla
Soran+1 yılwow
- +1 yıl
Cok mu iyiydi
Soran+1 yılbence mükoydu -_-
- +1 yıl
Tsekkur ederim. Cok basit bir kelime ama yapmak icinde cok cabalamak lazim kimse pek beceremiyor
+1 yılÖz-güven olmali
01 Yorumla
Soran+1 yılYok değil var ama tam yanıt bu değil gibi
+1 yılinanmak kendinee
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih