Evet efendim, gösteriş: asaletle görgüsüzlük arasında bulunan ince çizgidir. Çevresindekilere kıskanma ile başlar ve çevresindeki insanları kıskandırma çabasına girmekle son aşamaya gelinir. Yani bence öyle.- Peki, siz gösteriş meraklısı olan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? #Mireya#GösterişMeraklıları
Gösteriş meraklısı olan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
nefret ederim zamanında iphone 5 almıştım telefonu sadece konuşmak için ve arada uygulamalarını kullanmak için almıştım ufak yaştaydım etrafımda çok iphone vardı bende fame duygusuna kapanıp iphone 5 aldırmıştım iphone 8 çıktı iphone 5 kullanıyorum ailen mi almıyor neden iphone 5 kullanıyorsun gibi saçma salak insanların saçma salak sorularına katlanmak zorunda kalıyorum..
bu görgüsüzlüktür + şunu unutmamak lazım para dışındaki faktörlerde de görgüsüzlük var efendim nedir?
Sosyal medyada sırt pırt fotoğraf atıp kendini beğendirme çabaları da görgüsüzlük aslında görgüsüzlüğü sadece para olarak düşünmemek lazım fiziksel şeylerle ve kendini görmemiş gibi sürekli pazarlama çabasında olan tipler de görgüsüzdür.
Görmemişin bir sevgilisi olmuş tutmuş neyse o misali sonradan görme gibiler sevmiyorum ama gırgırına yapıyorsa (ki ben de bazen yaparım) o zaman eğlenmesine bakarım
Sonradan görme tüketim toplumlarında olur bunlar. Toplumun bugün kü hali... Dün tüp kuyruğunda bekliyoruz diyen millet bugün Mc Donalds ta 5 liralık köfteye 20 lira verip, kendi tabağını almak için dakikalarca sıra bekliyor. Hamburgerini yerken de devletin nasıl kurtulacağını tartışıyorlar.
En İyi Cevaplar