En yakın arkadaşımın her şeyini kıskanıyorum?

Kıskançlık denince akla ilk başka arkadaşlarından kıskandığım zannedilebilir ama öyle değil. Bu kıskançlık onun yaşamı. Maddi durumları çok çok iyi. Benim sadece hayalini kurduğum ama gerçekleşmeyen şeylere anında sahip olabiliyor. İstediğim her şey onda var. Ben aklıma getirsem keşke desem ertesi gün onda görüyorum. Para vermeye kıyamadığım için almadığım şeyleri gözünü kırpmadan alıyor. Ben biriktirip daha sonra alırım diyorum ben biriktirene kadar o almış kullanmış bir köşeye atmış oluyor. Ve sadece maddi boyut da değil. Sürekli birlikte takılıyoruz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Birlikte girdiğimiz her ortamda gözde olan dikkat çeken hep o oluyor. Ben yapı olarak daha çekingenim o çok girişimci haliyle her ortamda dikkat çeken o oluyor. Herkes onunla ilgileniyor ben yanında hep sönük kalıyorum. Ayrıca benden güzel bir kız. Bu beni çok üzüyor artık depresyona giricem. Çok saçma bir durum biliyorum ama istemsizce kıskanıyorum. Bu yanlış bir şey mi abartıyor muyum? Ne yapabilirim bana bir akıl verin.
En yakın arkadaşımın her şeyini kıskanıyorum?