Karakterim bölünüyor ben kimim bilmiyorum, kendimden,olduğum kişi(ler)den korkuyorum...

Hangisi olursam olum mutluyum ama kimim sorusunu kendime sorduğumda bilmiyorum. Bilen bilir bu siteye tecavüze uğradığım ve bu travmadan kurtulmak için üye olmuştum. O adam düşüncelerimden çıkmış değil,hep var,olacakta ama artık üzemiyor. Fakat ben çok tuhaf bir kişi oldum. Eskiden sadece hoşlandığım insanlar hayatıma girebilirdi ve onların düşüncelerini önemserdim,dokunduklarında hep utanırdım ve ileri gitmelerinede musade etmezdim. kolay kolayda kimseden hoşlanmıyordum. İbadetimde dengeliydi ama şimdi;

Bazen çok iddialı oluyorum, en seksi kıyafetler içerisinde, Görüntümle tahrik etmekten zevk alıyorum, hoşlansamda hoşlanmasamda, istenilipte ulaşamamaları bana keyif veriyor, Beğenilmek arzum hat safhada fakat Kimse kalbime ulaşamıyor. ORası artık tamamen ulaşılmaz. Kalbim ve duygularım geride kalırken dişiliğim yükseklerde uçuyor ama bazen...

Bazende tüm masumluğumu giyiyorum üzerime, tek bir erkek görmeye tahammülüm bile yok, birileri bana yanlış gözle baktynda kahroluyorum cinsel obje değilim ben diye bağırasım geliyor, midem bulanıyor o kişilerden kaçıyorum vücuduma bakıp beğenmelerini arzulamalarını istemiyorum,dişilik sadece kocam olduğunda doğurganlığımı sağlayacak bir mecburiyet gibi gözüküyor gözüme ruhumu görsünler istiyorum. kapandıkça kapanıyorum, secde başına geçip rabbime dua ediyorum beni yanlışlardan koruması için ve kalbim aşka susayarak çarpıyor, elimden tutacak dürüst insanın varlığını özlemliyor aşka hazır bekliyor bedenim kapalı yüreğim ilahi bir aşk ile açık kalıyor. Ya Rabb diyorum yardım et...

Her şekilde mutluyum ama kimliğimi kaybettim. Aynı gün içinde bu iki farklı kişi olabiliyorum. Kendimden korkuyorum. Ne hale geldim ben kimim?!
Güncellemeler
+1 yıl
Psikologa git deyip durmayın. Gidicem zaten araştırıyorum ama psikologa gidecek olmam burada sizlerle paylaşmamı yasaklıyor mu da psikologa git biz sana yardımcı olamayız diye beni blokluyorsunuz sözlerinizden... Ya psikologda yardımcı olamazsa?!... oysaki sanalda olsa birilerine durumumu anlatarak aslımı farketmem en büyük yardım oluyor bana.
Karakterim bölünüyor ben kimim bilmiyorum, kendimden,olduğum kişi(ler)den korkuyorum...