Psikolojik destek bize yabancılardan geçmiş olan bir tedavidir.Normalde bizlerin böyle bir şeye ihtiyacı yoktur.Bizim en iyi psikoloji doktorumuz en yakın dostlarımız ve kardeşim dediğimiz insanlardır.Böyle yakınların varsa onlarla konuşman gerek.Gerekli olgunluğu aşmış, tecrübe sahibi , seni saygıyla dinleyen ve yardımcı olmak gayesiyle sana psikolojik ve manevi olarak destek verecek biriyle konuşmalısın.
Zamanımız da ahlaki değerlerin çok olduğu bu dönem de ahlaksız insanlar ahlaklı insanları bir şekilde kendileri gibi ahlaksızlık yapmaya itiyor.Namusu, şerefiyle belli bir ahlaki çerçeve de çocuğunu yemeyip, içmeyip ve akıl almaz bir emekle yetiştirilen ailenin çocuğu, park ortasında sevişen ahlak yoksunu iki mahluk yüzünden psikolojik olarak bilinç altına o yapılan ahlaksızlık yerleşip bir şekilde o çocuğun da ahlakının bozulmasına sebebiyet veriyor.Bu sadece bununla sınırlı değil, işin içinde televizyon denilen hipnoz makinası da dahil.Bu kadar şeyin karşısında namusu ve şerefi için yaşayan insanların korkakça yaşamaması lazım.En sinir olduğum nokta bu.Senin yapmış olduğun bir ahlaksızlık yok bu işin için de.Kendini bir an önce toparlamalısın ki zor olduğunu biliyorum.O ahlaksızın vicdan azabı çekmesinden ziyade senin üzülmen çok yanlış.Göğsünü gere gere çık dışarı , sonuç da namus iki bacak arasın da değildir.Tek başına bu yükün altından kalkman zor ama imkansız değil.Biraz cesaret yeter.Her zaman kullandığım bir söz var;"Bir memlekette namuslu insanlar, en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça,o memleket için kurtuluş yoktur."18 Yorumla- +1 yıl
Xamorin, cümlelerinden olgun bir insan canlandı gözlerimde. uzunca emek verip yazdığın için ve ciddiyetle karşıladığın için ne kadar teşekkür etsem azdır. Yaşadığım travmanın histerisi namus ve ahlak kavramlarını o kadar aşmıştır ki bunları yerlerine yerleştirmenın ne kadar önemi kalıyor karakterlerim içerisinde dişi olanı üzerime geçirdiğimde bilmiyorum. Çünkü o dişi kız diyor ki o zaman "namuslu oldum ne oldu?!,incindim bir şekilde kaybettim, masumluğum beni yaraladı, bedenimi görün ve
- +1 yıl
Şehvete kapılın arzulayın beni yüceltin, ve ulaşamadığınız için hüzünlenin. İşte o dişi bunlardan zevk alıyor, acı çektirmekten zevk alıyor. Ve ben buyum diyor,istediğim bu! çünkü kimse o dişi kızı üzemiyor, çünkü onun ne kalbi var nede değerleri." o böyle söylüyor ve o unları söylerken gücü karşısında saygı duyuyorum ayağı yere sağlam basıyor, acı çeken değil çektiren o oluyor.
- +1 yıl
Bazende narinliğim ve ince ruhum oy gösteriyor. Acı çektirmek istemiyor. kalbi ise acı ile sızlıyor. Cinsellik ve arzular, şlehvet midesini bulandırıyor. Cinselliğin anlamı sadece doğurganlık için mecburiyet anlamına geliyor. Kalbi ise açık ve kırılmaya hazır.
Ben bu iki kişiyim ve daha fazlası. Ama en bunlar değilim. Gel gör ki eski Ceren'de değilim. - +1 yıl
Namuslu kalmak namussuz olmaktan daha zor bu devirde.Bir ahlaksız yüzünden ahlaki değerlerinden vazgeçmemelisin.Ben namus konusunda çok aşırı hassasım o yüzden konuya biraz sinirle ve biraz da sana yardımcı olmak için yaklaştım.Dediğim gibi eğer arkadaşın yoksa çok uzman bir psikoloğa gitmelisin.Çünkü eğer psikolog senin sorununu halledemez veya bir ilerleme kaydedemezse seni anlayan birinin olmadığını düşünüp daha da umutsuzluğa kapılma ihtimalin var.
- +1 yıl
Psikologa giderek bu sonucun riskini kaldıramayacağım için gitmeyi redettim ve tabi yüzleşemeyeceğim için. Klavye başından anlatmak inanki çok kolay. Ama sahip olduğum kişilik bozukluğunu görene kadar... artık araştırıyorum, zira daha kötü kayıplar vermekten korkuyorum. Bu şekilde sağlıklı bir evlilik hayatım olamaz. Ayrıca dostlarımı ve ailemi kaybetmek üzmek istemiyorum ne yaşadığımı bile bilmiyorlar. Bu sır bir dostun eline veirlemeyecek kadar tehlikeli dostta olsa.
- +1 yıl
Aileni dostlarını niye kaybetmekten korkuyorsun?Bırak senin bu zor gününde yanın da olmayacaksalar olmasınlar.Kimin ne olduğunu anlamış olursun.Sen bunu söyledikten sonra yanında olacak ve seni koruyacak kimseler vardır yakınlarında.Bu senin için riskli olabilir belki ama bu gerçek karşısında senin yanında durmalılar ,durmak zorundalar.Bir şekilde sana yardımcı olabilecek ve saydığım özellikte bir insandan destek almalısın.Psikolog bu işi anladığım kadarıyla çözemez.
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı.
u +1 yılSana dokunmasını istemediğin bir kişinin, sana dokunmuş olmasının öcünü; insanların sana dokunmak istemesini sağlayıp, dokunamamaları sayesinde aldığını hisseden birinci kişiliğin ve eski Ceren olarak yaşantısına devam etmek isteyen, kendi günahın olmayan o lanet olayı unutmak/bir daha başına gelmesinden sakınmak için biraz daha içine kapanmış ikinci kişiliğin arasında sıkışıp kalmış birisin.
38 Yorumla- +1 yıl
Bir şekilde bu kişilikleri birleştirip, ortada bir üçüncü kişilikte buluşturduğunda sanırım huzura ulaşırsın. Ancak bunu nasıl yapacağın konusunda bir fikrim yok.
Psikolojik destek almış olduğunu da bildiğim için sana aynı teraneyi okumuyorum. İnşallah en kısa zamanda tam olarak güvenebileceğin birisi çıkar ve sana zamanı gelinceye kadar dokunmaktan kaçınırsa, toparlanırsın diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Ama bu ümitle yanlış kişilere de meyletmemeni ümit ediyorum. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam senin bu şekilde düşündüğün bir ilişkin hüsranla sonuçlanmıştı.
- +1 yıl
Psikolojik desteğin kapısından dönmüşsün, yanlış hatırladım. O yüzden aynı teraneyi okumam gerekiyor. Yüzleşmeye hazır olmadığını düşünüyorsun ama işinin ehli birisi yani bir uzman seni bu durumdan kurtarabilir. Bana kalırsa çok fayda görürsün.
- +1 yıl
Şu ana kadar tek başına bu sorunun üstesinden yeterince gelmişsin aslında. Bu olayla karşılaşanların %90'ı çoktan pes ederdi. Sendeki bu irade, bir uzmanın yönlendirmesi ile eminim kısa zamanda sorunlarının üstesinden gelir.
- +1 yıl
Zor durumdasın, Allah yardımcın olsun. Üstesinden geleceğine eminim.
Burada ne desek boş.. Psikolojik destek almayı bi düşünün. Yaşadığınız şey kolay bir şey değil. İnsanlar sevgilisinden, eşinden ayrıldığında bile psikoloğa gidiyorlar. Siz bunun için geç bile kalmış sayılırsınız.
01 Yorumla
+1 yılBiz psikolog değiliz ama ailenin seni bir psikologa götürmesinde fayda var yoksa aklını kaybedeceksin.Allah bunun sabrınıda verecektir sana, etraftaki gözleri umursama sen kendini biliyorsun o sana yeter.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet olabilir ama yüz yüze konuşmak daha etkili olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Psikoloğa istekli gidersen hem kendinin hem psikolog ve ya psikiyatrist işini kolaylaştırır ve daha çabuk sağlıklı sonuç alırsın.Sosyal güvence durumunu bilmiyorum bu konularda ben de ilaç kullandım babam emekli sandığından olduğundan manik depresif ilaçlardan çok ucuza yararlandım.Şimdi sistem değişti detaylarını bilmiyorum.Görüşme viziteleri her doktorda değişebilir tabi.
Durumuna gelecek olursak benim fikrim hayatta her acı bir süre sonra unutuluyor.Nasıl olsa unutçaksın ve mutlu olcaksın o zaman bu zamanı bekleme şimdi unut diyebilirim amatörce..Onun dışında rahatlaman için her yolu dene ama nefretle büyütme kendini bence sana fayda sağlamaz bence sadece günü kurtarır kısa vadeli olur.Aşk boşluğuna da düşme bence eski halini hatırla kendine göre prensipleri olan dişiliğini bilen ona göre hareket eden duygusal olarak yıpranmamış eski benliğini hatırla resimlerine bak o zaman sana faydası olan arkadaşlarınla görüş eski kimliğini hatırla.. Hayatta neler var 20 li yaşlarda lösemi olup öleceğini bilenler,herhangi bir organınını uzvunu kaybedenler,engelli olup hayata tutunanlar.Sen bence bunu en kısa zamanda aşarsın.Bu arada cinsel kimliğine sahip çık sonuç olarak bir kadınsın ve bunu bir sapkının saldırısı köreltemez o hakkı tanıma herşeyden önceBulunduğun yeri bilmiyorum ama hayatta iyi insanlar da var onları tanımaya çalış onlarla yakınlaş arkadaş ol ama kendini tam toparlayınca o ayrımı tam yapabilceğinden emin olunca. Ufak şeylerden keyif almaya bak hayattan çok şey beklemektense küçük şeylerle yetinmesini bil büyükleri içinse eline geçen fırsatları değerlendir.O adamı da aklından sil o sadece sapkın bir hayvan sokakta bir köpeğin saldırmasından farksız aklından çıkardığın zaman zaten amacına ulaşamamış olcak.Psikoloğa da açık ol ne varsa aklında söyle hiç çekinmeden.19 Yorumla- +1 yıl
üç kez okudum. Tamamen idrak etmek için. Sağlıksız bir durumda sağlıklı bir kişinin önerilerini dikkatle dinlemek için. Eski dostlarım, sadece iyi olanlar evet hayatıma bunları kabul edeceğim tekrar. Zira sadece gücünü sevdiğim için var olan bu dişi özelliğim oldukça fazla gereksiz insan yaydı çevreme.Eski Ceren'e gelirse ben ondan vazgeçtim o yüzden şu an farklı kişiliklerle boğuşuyorum. Eski Ceren! o saf kızın tekrar başıma kötülükler sarmasına izin veremem.
- +1 yıl
Evet aslında burda bir sıkıntı olcağını tahmin ediyordum.Dikkat edersen o saf kız dediğin eski ceren geri gelsin derken başına tekrar kötülük gelebilecek ceren değil..Şöyle söyleyim eski
kötülükler başına gelmeyecek çünkü kötülükleri bilen tanıyan,dikkatli bir eski ceren doğcak.Şöyleki kötülükleri ve yanlışları tanıyan dikkatli ve akllı ve daha güçlü bir ceren olarak yeni
bir hayata başlıycaksın.Geriye gidip paralel evrende dediğim gibi bir ceren olcaksın.Source code adlı filmi tavsiye ederim - +1 yıl
İZledim. O filmin içerisine olasılıksız kitabından da kesitler eklenince ne demek istediğini gayet iyi anladım. Seçimlerimizin sonucundan kendimiz mesülüz ve sonuçlarının en doğrusunu elde etmek adına seçimlerimizi en iyi şekilde yapmalıyız. Yeri gelince masumluğuma el kondurmadan dişi ceren'in güçlü yanları, yeri gelince içimde taşıdığım ve bir çocuk gibi korumaya çalıştığım masum ceren. Genel olarak umursamaz ve havai duran ama içsel olarak tetikte bekleyen eski ceren.
gönlünün gamını anlatacaksan öyle birine anlat ki, onu her gördüğünde ferahlayasın.
bunu şirAzi söylemiş ve ne kadarda güzel söylemiş .. neyse, derdini anlatacak sana sonsuz saygısı olacak,doğru bir arkadaşla karşılaşman lazım kardeş..iyi insan; iyi bir iş sahibi olmak zorunda değil, iyi insan; yakışıklı olmak zorunda değildir, iyi bir insan; namaz kılmak zorunda değildir, iyi bir insan; Doğruluktan şaşmayandır.
bence; böyle birileri olmadığı için ruhunla(iyi-kötü) savaşıyorsun, bunlardan kim galip gelirse onu dinleyip ona göre hareket ediyorsun. kişiliğinin oturması için doğruları sürekli aklına sokman gerekiyor. burada yaptığın doğuruk; masumluğunu üzerine giymen. sürekli böyle olmaya çalış ve kafana bu sokmaya gayret göster asla pes etme. çiviyi çakmak için defalarca aynı yere vurmak zorundasın..
neyse Allah yardım etsin, benim bu düşüncelerimi belkide umursamazsın çünkü mevki-makamım üst seviyede değil artık nasıl düşünürsen sana kalmış, Şu mübarek günlerde hep böyle üzüntü verici şeyleri okuyorum,Allah yardımcın olsun.120 Yorumla- +1 yıl
Mevki mekamına değil cümlelerinin etkisine bakarım arkadaş. Öyle şeyler düşünme sanırım seninde derdin var. Dinlemek isterim. Birilerine anlatma konusuna gelince! Çevremde iyi insanlar var ama senın tarifine uyan kimse yok. :( O yüzden bu siteden sonra yolum psikologda bitecek gibi duruyor kendi sorunumu yok edemez ve asıl kişiliğimi bbulamazsam. Artık masum değilim biliyorum ama dişide değilim. ben olmadym oldymu sandym bu iki karakterle savaşıyorum.
- +1 yıl
tşekkürler,evt herks gibi var.
mutlaka birileri vardır ama sen fark etmiyorsundur belkide. psikologlar günü kurtarıyor belki önyargılı olacam ama maalesef öyle. seni hayata bağlayan bi arkadaş lazım, ağladığında ynaında olan, güldüğünde,üzüldüğünde,kararsız kaldığında yanında olan birisi olmalı. inş. öyle birisini bulursun..senin ilk sorduğun soruları biliyorum bazı sorularınada denk geldim. aslında niye yalan söyleyim. şu balkonda boncuklu silah konulu soru sormuştun orada ben çok şaşırmıştım. - +1 yıl
öyle değilsin işte. sen güçlüsün, güçlü olmasan buraya gelip böyle aklı başında derdini anlatamazdın. değerlere her zaman değer ver ki, bu günden daha kötü gününde onlara verdiğin değerin karşılığını sana versinler. bu işe dişi karakterinin üzerini çizmekle başla. _____
bak açıkça söylüyorum alınma sakın.. ben senin masum biri olduğunu biliyordum ama o sorduğun soruda bu dişiliğini görünce çok şaşırmıştım. hatta samimi olmadığını bile düşündüm ve üzülmüştüm ben çünkü seni masum olarak biliyorm - +1 yıl
Bunu yaptym zamanlar daha acıyı gerçekten hissetmediğim mutlu anlarımdı :) öğrenci yıllarım ; oldukça çılgın ve deli dolu ir kimse. Dişilik değil yani deli doluluk tamamen. Benim eski Ceren halim :) Her an gülümseyen ve bişeylerden keyif almasını iyi başaran deli dolu kız. artık o huylarım gıttı yani içimden gelmiyor. Dişi ben bile o deli dolu halleri unuttu onun içinde fazla çocuksu geliyor.
- +1 yıl
üç kişilik mi oldu şimdi.:) ben senin psikologa gitmeni istemiyorum. yani zamanı geriye almıyorlar, geçmişini değiştirmiyorlar? beynini uyuşturuyorlar sonrası Allah kerim. bak benim teyzemin kızıda psikologa gitmişti, (yalova depreminden sağ çıkmıştı) ilaç üstüne ilaç yazmışlar kız daha beter oldu çok zayıfladı herkes keşke gitmeseydi falan dediler. yani onun için gitmeni istemiyorum ama sen bilirsin. ben sanalda olsa elimden geldiği kadar sana yardım etmek isterim derdini dinlerim vs. işte: )
- +1 yıl
Bende gitme taraftarı değilim ama o kadar çok git lafı duydumki... Bir yandanda çok riskli geliyor bana. üç kişilik... tabiki ama eski ceren asıl kişiliğimdi bu travmayı yaşadıktan sonra kendimi deli dolu halımı hatırlamıyorum desem yeridir. Hayatımın ikiye bölündü;eskisi ve öncesi.Ben nasıl aynı kalabilirim? şimdi ise kim olduğumu bilmiyorum hangi kişiliğe sahibim onuda bilmiyorum, eski ceren asıl ben olmakta istemiyorum tekrar aynı şeylerı yaşayabilirim diye.
- +1 yıl
çok zorda olmadığın sürece hiç gitme. ben gitmeni istemem işte neyse.. şimdi her insan eski halini özleyebilir. şimdi senin başından böyle bi olay geçmeseydi belki yinee eski cereni özleyecktin... eski cereni unut bence. şimdi önünde ki masum kimliğine bürünüp gerçek cereni ortaya çıkarmak için çalışmalıyız. mesela seni hhuzursuzluğa iten şeylerden uzak durmaktan başlayabilirsin ? etrafında varmı öyle bişeyler, yani aklına o kötü günleri getiren bşyler?
- +1 yıl
Haberler, gazeteler, sulanan kişiler, temizliğine inanmadığım kimlikler. Dişi olan ceren bunlarla kolaylıkla baş ediyor, çünkü güçlü ve onları hayatımdan çıkartmak istemiyor, çünkü onlarla yüzleşerek savaşmak zorunda ve yenmek, yeniyorda hepsini parmağında oynatmayı başarıyor ve zayıflıklarından kurtuluyor ama masum ve zayıf olan ceren'e çok ağır geliyor, güçsüz çünkü, gözlerini kapatıyor ve dua ediyor.
- +1 yıl
haber ve gazetelere bi süre bakmazsın zaten çokta önemli şeyler yazmıyor:) . diğerlerine de tahammül etmeye çalış. ben sana bişey söyleyim mi, o dişi ceren kendi kendini kandırıyor, gün gelir o kazandığını düşündüğü savaşları karşısına çıkar, bu haldeki cereni mumla ararsın.. masumiyet cerene ağır gelir dedin, zaten güzel olan şeylerde hep zor(ağır) olanlardır. sen voleybol falan oynadım diyodun bi ara. şimdi bizde anteramndan önce ağırlık çalışması yapılırdı, kollar ve bacaklar güçlü olun ki
- +1 yıl
kusura bakma o zaman yanlış hatırlamışım.
bak şimdi ne güzel konuştun.. seni koruyan şeyleri biliyorsun zaten:)) ceren ceylan demekmiş yani ceylanın yavrusu. ceylanın çekingen olduğunu herkes biliyor çok masumdur ceylanlar ve güzeldir. ceylan böyleyse ceren(ceylan yavrusu) nasıldır acaba. o daha masum, çekingen ve sevimlidir:)
aslında cevap yazarken bile bir erkek olarak utanıyorum ne yazık ki kendimi suçlu gibi hissediyorum sana bu iğrençliği yapanlar adına yazıya tavsiye verecek yetiyi de kendimde bulamıyorum açıkçası onun için sadece bir iyi dilek söyleyeceğim. Umarım gerçekten istediğin kişiyi bulmana Allahım yardım eder de bu dünyada ki bulup bulabileceğin en iyi insanı bulursun ve seni çok çok sevecek çocukların olur
15 YorumlaCok inançlı bir insansın. İbadetlerine ve dualarına devam et. Sen o olayın etkisindesin tabiki ama en kısa zamanda kurtulmak ve özüne dönmelisin. Bunun için geçmişi unutmali ve güçlü olmalısın.
Ama en büyük Gücü rabbinden alırsın.14 Yorumlageçmişte yaşanılanların izleri maalesef çabuk silinmiyor. Uzun seneler kalabiliyor. Yaşadıkların seni gerçekten derinden sarsmış ki yine de bunu bir şekilde yenmek için elinden geleni yapmaya çalıştığını düşünüyorum. Uzun zamandır da göremedim seni ayrıca seni gördüğüme de sevindim dorusu. Umarım bu durumdan kurtulacak bir mucize yüreğinin içinde bulunur ve yaşadığın psikolojik travmadan kurtulursun ceren.
04 Yorumla- +1 yıl
Umarım ben güçlü şekilde kaldırdymı sanıyordum zira oldukça mutluyum. Ama bu kişilik bölünmesini farkettiğimde hayal kırıklığına uğradım ben kim oldum neyim diye. Şu an tekrar bu sitede görmenin asıl sebebi de bu zaten sorunlarımı yazarak yenmeye çalışıyor olmam. Sanırım kaçtığım psikologun yolunu tutmaya başlıcam. insanın kişiliğini kaybetmesi en kötüsü :(
- +1 yıl
hayır sen kaybetmedin hiçbir şeyini enerjini kaybetmedin. Yenik düşme hiçbir şeye bunlar yaşanacaktı demekki ki yaşandı artık geçmişi bir kenara bırak ve geleceğine bak. Tamam geçmiştir insanı yaşatan ama bunları silebilir misin ayır çünkü hafızayı resetleyemezsin ama onun üzerine yeni bir toprak atıp yeni filizlerin çıkmasını sağlayabilrisin
- +1 yıl
Aslına bakarsan unutmakta istemiyorum çünkü ben o gece gerçeği tanıdım. Yani ben hep ardağın beyaz kısmını görmüştüm, o gece her tarafını gördüm emin oldum. Bundan kurtulmak istemiyorum. ama bu gerçek bende bazı yaralara sebep oluyor. Enerjime gelince hayır onu yitirmedim. O hala savaşıyor ve yitecek gibi değil. Kendimden vazgeçmediğim için kendimi arıyorum şu an.
Ben inanıyorumki evlendiğiniz zaman bunların hepsi yok olacak önemli olan o doğru kişiyi bulmak yada onun sizi bulması inşallah bulur ve sizde istediğiniz, özlediğiniz yaşantıya hayata kavuşursunuz.
11 Yorumla
+1 yılsonunda okudum yazıyı temiz kalpli olduğunu düşünüyorum ve öyle kalmalısın yanlışlarını zaten biliyosun okadarda iradeli olmalısın.
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim mutlu yaşa
erkekleri tahrik etmekten vazgeçersen iyi edersin hiç bi şeyi kafaya takma biliyorum zor ama ne bilim aşık olman lazım senin
13 Yorumla- +1 yıl
Olmakta zor. dişi kişilik beni güçlü kılıyor yani ben acı çekmiyorum zaten o kişiliğe büründüğümde tamamen kalpsiz oluyorum, ve acı çektiriyorum ve bundanda zevk alıyorum çünkü eskisi gibi incitemeyeceklerini ,incitecek kişinin sadece ben olduğumu hissediyorum. Ve irde dişilikten tamamen uzak,masum ve aşkkı bekleyen alabildiğine kırılgan ve güçsüz bir kişiliğimde var. Oysaki ben ne bu ikisiyim nede eski ceren'im :(
Ne diyeceğimi bilmiyorum çok garip oldum. Ben utandım kendimden. İnşallah yakalanmıştır o aşşağılık herif. Piskolojik yardım alman yararına olur elbet başarabilirsin umudunu kaybetme.
01 Yorumla
+1 yıldoktora gitmeni rica edicem çokta acil gitmelisin. benm gibi herşeye geç kalmadan önlemini al. aynı durumu yaşadım yaşıyorumda gözlerim doldu okurken. evliyim ve evliliğimi mahvettim bu farkında olamadğım pis bölünmüşlükten...
00 Yorumlasırlarını paylaşmalısın. rahatlarsın. dine yönel. allaha sığın
00 YorumlaPsikolojik tedaviye ihtiyacın var, aradığın cevabı burada kimse veremez.
01 Yorumladisosiyatif bozukluk mu ? İşte "mu" için doktora görün...
01 YorumlaBen kimim ne için varım ya da ne yapmalıyım sorularını cevaplayamayan ama isteyen biriyim bulamıyorum bilmiyorumda ne yapacagımı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı şeyler bendede var güçlü bir dişiyim artık
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanım sağlıklı insanlarla görüş bol bol yada sana tavsiyem başına aynı olay gelmiş ama çok çabuk toparlananları gözlemle ii geliyor ve yalnız değilsin istersen ben hep yanındayım zaman ver kendine ben toparlandım sayılır bundan 2 ay önce bütün erkeklere potansiyel sapık gözüyle bakıyordum eşim olacak beyde dahil buna ama artık geçti geçiyor kullanılma hissi çok kötü
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun için eğitim alan psikiyatrlarımız mevcut..
05 Yorumla- +1 yıl
Evet olabilir de. Sorun şu çok uzun süre bu sorunla boğuşuyorsun. Bunu saplantı halıne getirsen izlerini silmen kolay olmaz.. Uzn zamandır aynı şiddette baskıladığın şey seni daha da sarsa bilir..
Yapacağın tek şey süngeri çekmek geçmişini afedebilmek. Bunu yapabilirsen başarırsın.. Yoksa dön dolaş batarsın.. Hem acaba bu olaydan ayır bir rahatsızlığın oldugunu da bilemeyiz.. - +1 yıl
Saana geçici güçlendirici yetmez. kalıcı iyileştirme gerek.. Bırak geçmişle cebelleşmeyi yeter..
- +1 yıl
aya da umursamazım aslında :) ama bu kimlik kaybını engellemedi beni melenia C gibi yaptı ve dişiliğimi ortaya çıkarttı güçlü olmak adına :( gerçekler inkar edilemiyor. Psikologa gidicem. araştırıyorum. yüzleşmekten korktymdan kötü bir psikologla bu hassas durumu riske etmemem gerek.
birinin sana tokat atması lazım
05 Yorumlarenkli kişilik böyle devam et
02 Yorumla
+1 yılbunu okumak ücrete tabi olmalı.
015 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın diyor arkadaş. Duygularını harika ifade etmişsin.
- +1 yıl
emeğe saygılıyım ama ben emek veremiyosam banada saygı.
- +1 yıl
beleşçi:D
- +1 yıl
sadece çok uzun olduğunu belirtmek amacım şaka yapmıştım.
- +1 yıl
Ceren bir yanlış anlama var bence. Sandığın gibi olmadığına eminim ben. Neyse aradan çıkıyorum, Osman cevaplar.
- +1 yıl
yeni yorum yaptım kusura bakma biraz tezcanlıyım seni üzmek istemezdim.
- +1 yıl
laa xamorin misin motorin misin kendin ol salça olma.
- +1 yıl
biz bu işi çozmüştük bağayan bonibon
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne