+1 yılReddedebilir, gayet anlayışla karşılayabilirim ancak şu "tanımıyorsan saçma" muhabbetini yapan arkadaş gerçekten o kafayı bana bir anlatsın :)
İnsanlar zaten birbirlerini tanımıyorlar kii... Ancak aktiviteler ile birbirlerini tanımaya şans verirlerse tanıyabiliyorlar zaten.
Ne istiyorsunuz? Telepat güçlerimizi geliştirip zihin yoluyla mı haberleşelim sizinle? Oy bayılazam...417 Yorumla- +1 yıl
Tanımıyorsa reddetmesi normal manasında.
- +1 yıl
Kızın sevgili olamaz mı bu ihtimal hiç mi aklınıza gelmiyor
- +1 yıl
"Üzgünüm, hayatımda biri var" diyerek reddetmek daha mantıklı ve vicdanlıca bir hareket.
Ama sen direkt olarak "tanımıyorum seni ne çay içmesi?" dersen ben sana bir teşhis koyamam orada :D - +1 yıl
Kız öyle dememiş. Teşekkür deyip reddetmiş. İlla açıklama mı yapacak. Daha ne tür bir nezaket olabilir ki. Ayrıca hoşlanmamışta olabilir bunu mu söyleseydi.
- +1 yıl
Evet bence her ne olursa olsun hoşlanmadıysa da söylemeli. İnsan biraz arsız ve açık sözlü olmalı. D
- +1 yıl
O zamanda kırıcı oldu derdi.
- +1 yıl
Canın cehenneme dostum anlamak istemiyorsun herhalde? Bak lanet olası tipin bana göre değil... diye haykırırsın o zaman :D
- +1 yıl
Kız öyle dese kız kezban çay teklif ettik ne cevap verdi derdi :D
- +1 yıl
Amannnnn ne derlerse desinler, zaten yapmasanda yaptı derler... :D :D :D
Derler hikayesini biliyor musun? :D - +1 yıl
Bilmiyorum ama cidden öyle. :D
- +1 yıl
Günün birinde çok yaman ve çapkın bir kayıkçı İstanbul da insanları karşıdan karşıya geçirirmiş. Eee daha malum köprü möprü yok. Neyse adı çıkmış dokuza inmez sekize.
Kayığa binen hatunsa ahali mutlaka dermiş; "kayıkçı bu kadınla sevişmeden kayıktan indirmez." diye...
Neyse İstanbul'un dişli hatunlarından biri mevzuyu duyar ve hemen oraya gider ve "ben o kayığa binerim benim saçımın teline bile dokunamaz." diye söylenir.
Kayığa biner ve ve kayıkçı kürekleri çekmeye başlar.
Kayık biraz ilerlemeye başladıktan sonra kayıkçı mırıldanmaya başlar; "derlerrr, derlerrr" diye.
Kadın artık 3-5 kere daha duyunca adama doğru dönüp; "E adam ne derler ne derler?" diye sorar.
Kayıkçı şöyle kadına bir yan bakıp bıyıklarını burarak; "Şimdi güzelim sen bu kayığa bindin ya vermesende verdi derler." demiş... :D - +1 yıl
Aynen milletin diline düşersen olmasa bile derler :D
- +1 yıl
Hah işte... :D
Onun için "Kız öyle dese kız kezban çay teklif ettik ne cevap verdi derdi" bunun hükmü düşüyor.
Onun için diyeceğini de sonra ver yolu gitsin, kasmaya gelmez :D - +1 yıl
Olaydaki kız kim bilmiyorum ama adam kız için öyle diyince anlam veremedim :D
- +1 yıl
Adam fazla romantik ve saftorikmiş bence.
Benim gibi dişli birine denk gelseymiş bakalım :D - +1 yıl
Çok değişik hala cevap veriyor bana :D Kız çay içse büyük sıkıntıymış :D
- +1 yıl
Bırak şu saplantılıyı, gel rock in roll yapalım :D
https://www.youtube.com/watch?v=ispwOL7q9Es
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Kız sanki geleceği görmüş. Adam çok basit düşünüyor. Ben saygıyla karşılar ikinci bir teklifi de yapmazdım.
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum bu adamla çay içse kurtulamazmış :D
+1 yılValla ben üniversitenin ilk yılında 2. dönemde birkaç oğlana çay ısmarlamıştım da bu hiç olmaz. Erkeklerde şöyle bir anlayış var; bir kız onu reddettiyse kezbandır. Bitti. Bu kızın ne yaşadığı, ne düşündüğü, ne gördüğü umurlarında değil. Erkekler mükemmel kızlar boktan zaten hep.
213 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel söyledin. Kız senle konuşmuş abaza görse konuşur mu? Tanımadığı halde sohbet etmiş ama çay teklifi reddedince kötü olmuş. Kızın belki sevgilisi var tanımadığı insanın çay teklifini niye kabul etsin :D
- +1 yıl
@deepfear7 Tamam ısmarla bir şey mi dedik :D
@MysteryLady Bu da erkek bakış açısına göre şu; bu kız benimle konuştu kesin yatağıma girecek. Bitti. :D Vallahi lezbiyen olasım geliyor bazen ya. - +1 yıl
İstemekle olmuyor :D Bazı erkekler cidden beyni sadece taşıyor. Kullanmakta sorun çekiyorlar :D
- +1 yıl
Batarya yetmiyor galiba, tüm enerji antende olunca :D
- +1 yıl
Ahaha kahkaha attım bu iyiydi çok haklısın 😂
- +1 yıl
Gittikçe erkek düşmanı oluyorum be. Aşık olayım bir an önce geleceğim pek parlak görünmüyor :D
- +1 yıl
Çok düşman olmadan :D Beş çocuğu yap sen :D
- +1 yıl
Koca adayı bulsam yapışacağım da yok. Beğenemiyorum kimseyi :D
+1 yılYeni tanışmış olmaları çay içme teklifini kabul etmemek için yeterli bir sebep olsa gerek. Her tanıştığımızın çay içme teklifini kabul etseydik durum çok vahim bir hal alırdı...
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum :D
- +1 yıl
Sağol 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılEvlenme programı gibi :D
https://www.youtube.com/watch?v=3nNh0u0uUHw
Çay içmeye ne dersiniz, MysteryLady hanım? :D Bakın reddetseniz o andaval gibi düşünürüm. :D (Takılıyorum yanlış anlaşılmasın)13 Yorumla- +1 yıl
Ablan sayılırım yanlış anlamam merak etme :D
- +1 yıl
Video yu bir izle :D
Şaka yapıyorum. Bazı gerçekten o ergenlerin "kezban" kavramına girenler gerçek anlıyor.
Merak etmem :D - +1 yıl
İzledim zaten videoyuyu ama belirtmede haklısın tabi bunu evlenme teklifi görecek tiplerde var :D
Bu olay türkiye değil de başka bir yerde gerceklemis olsaydı ikisi şimdi bilmem kaçıncı çayı yudumluyordu. Turkiye'nin halini gosteriyor bu durum apaçık.. Insanlar artık birbirine guvenmiyor, ayrı düşüyoruz birbirimizden. En ufak bir çay teklifinde bile kafamızda türlü senaryolar kuruyoruz.
20 Yorumlaolabilir ben görnezden gelir muhabbete devam eder daha yakın olduğumuzu düşündüğüm bir zamanda benzer bir teklifte yine bulunurum muhtrmelen geçenkine göre söylemeden önce böyle bir yere varacağımı belli çalışırım ki diyesiye ne yapacağına karar versin ve heyecanlanıp istemediğim bir cevap vermesin
11 Yorumla- +1 yıl
kızda geri adım atarlen muhtemelen hiç bir şey düşğnmedi beden dili dediğin şey böyledir peki bunu ne yaptırdı insan diier kişilerle arasındaki mesafeyi kişisel yakınlığına göre ayarlar buradan geri adım atarak mesafe koymasının farkında olmadan yapılmış o kadar yakın değiliz manası taşıdığını düşünüyorum ancak bu benim başıma gelse hiç üstüne durmazdom bı detayın o ayrı
+1 yılHalka açık bir alanda çay içecek olmanın nesini kasıyorlar anlamıyorum.
Neyse, istememiş olması yeterli, açıklama yapmak zorunda değil tabiki41 Yorumla- +1 yıl
Kız sapık olarak görmemiş bence görse zaten adamla muhabbet etmez. Her şey olabilir sevgilisi vardır, hoşlanmamıştır, tanışmak istemeyebilir mecbur değil sonuçta.
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnsanlara net bir şekilde duvar ören insanların tek başlarına başları göğe mi eriyor merak ediyorum.
Yani illa yürüyecek yazacak değiliz değil mi? Sohbet etmeyi sevmiş olamaz mıyız?12 Yorumla- +1 yıl
İlk defa tanışmışsın kızla. Kibarca reddetmiş sen konuşmayı sevdin diye karşıdaki sevecek diye şart yok ki
Bir teklifi redd etme sebebi fazla olabilir. Orda diyor yok efendim geri adimlar atti. Bu beden diliyle de beklenmedik ayni zamanda istenmedik teklif oldugunu gosterir bence
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir ayrıca kabul etmek mecburiyetinde değil ki
+1 yılBenden ilk defa tanıştığım kıza çay teklif etmemi bekleme o yüzden böyle bir şeyle karşılaşmam mümkün değil :D
12 Yorumla- +1 yıl
Bence de etme. Sonuçta medeni durumunu bile bilmiyorsun :D
- +1 yıl
Etmem etmem sjfdd 😂
Tanışmak zaten ilk defa olan bir eylem degilmi
İki defa tanışan birilerini hiç girmedim 😀
Demekki kız çay sevmiyor126 Yorumla- +1 yıl
Kızı ilk defa otobüste görmüş ayaküstü muhabbet etmişler. Kıza çay içmeyi teklif etmiş kız teşekkürler diyip reddetmiş. Kıza ona sapık gibi davranmış muamelesi yapıyor. Kızın belki sevgili vardı ya da hoşlanmadı. Senle muhabbet etti diye kabul mü etmeli. Bazı insanları anlamak cidden güç.
- +1 yıl
Bu soruda bu şahıs. Nick veremem.
www.kizlarsoruyor.com/.../q7875629-erkekler-neden-duygularini-itiraf-etmeye-bu-kadar-cekiniyorlar - +1 yıl
O soruda konuştuğum mavili üyelere bak :D
- +1 yıl
Hayır tanımıyorum. Görüş yaptı soruma ona cevap verdim. Tepkileri garip geldi sizlerle paylaştım.
- +1 yıl
Neden ne oldu :D
- +1 yıl
Ev işleriyle ilgimi çekmiyor. Ayrıca okul başlayacak neden vaktim varken internete girmeyeyim :D
- +1 yıl
Eşim öğrensin gelsin.
- +1 yıl
Parayı kazanınca ev işini yapacak bulunur :D Allah bol kazançlı işler versin de ev işi kolay :D
- +1 yıl
Ev işi yapacağıma çalışırım daha iyi :D
- +1 yıl
Tamam işte ev işini kolay bir eş buldum mu tamam :D
- +1 yıl
Bulamazsam niye evleneyim :D Ailemle mis gibi yaşarım :D Bulursam ev işleri elinden öper. Çocuğu ben doğurmak zorunda olduğumdan çok çocuk isteyemez. Tek çocuk ona yeter.
- +1 yıl
Erkekler kadar bitik değilim Allah'a şükür :D
- +1 yıl
Bitik olmayan evli, nişanlı ya da sevgili var :D
İlk defa tanıştığım birini anında çaya davet etmem. Karşılıklı güven ortamı oluşmadan bu teklif çok abes olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirdeyim.
ya kızın korkup geriye kaçması saçma olmuş reddetmesi sıkıntı değil de. Ama kızlar da haklı ortalık bir değişik.
13 Yorumla- +1 yıl
Kız korksa adamla zaten konuşmaz bence adamdan gelen teklife şaşırmıştır. İnsan ilk tanıştığı kıza bence böyle bir teklif yapmamalı. Belki sevgilisi var.
- +1 yıl
Aynen bilemiyorum :D Ben üyenin söylediklerinden yola çıktım :D
+1 yılben tanimiyorsm kabul etmezdim... hirlisi var hirsizi var sonucta
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum.
Mal bu yeni birisi neden kabul etsin ki cay icin 😂😂😂
17 Yorumla- +1 yıl
Kıza laf atıyor. Kızın belki sevgilisi var. İnsan yerine koydu sohbet etti diye çay teklifini kabul mü edecek ben anlamadım ki :D
- +1 yıl
Aynen ilginç sanki öpebilir miyim dedi niye böyle tepki verdi diyor :D Çok ilginç bir karakter
- +1 yıl
Konuşmanın devamı bu soruda. Hayır ben mi farklı düşünüyorum anlamadım ki
www.kizlarsoruyor.com/.../q7875629-erkekler-neden-duygularini-itiraf-etmeye-bu-kadar-cekiniyorlar - +1 yıl
Aynen :)
+1 yılZorunda değil kimse ayrıca korkmuş olması bile gayet normal ortalık sapık abaza dolu.
17 Yorumla- +1 yıl
Bence de normal :D
- +1 yıl
Zeki kız 😎
- +1 yıl
Kız erkekle konuştu diye başına iş alıyormuş. Bu erkek milleti cidden garip.
- +1 yıl
Türkiye burası. Bu kekoluklara alış 😂
- +1 yıl
Böyleleri bize denk gelmesin sinir katsayısını arttırır böyle tipler insanın :D
- +1 yıl
Dötüne bile takmıcan 😂
- +1 yıl
Aynen :D
+1 yılBu ekran goruntusunu sen mi aldin bisey sorucam da?
14 Yorumla- +1 yıl
Evet ben aldım
- +1 yıl
Beyefendinin nicki "k" harfiylemi basliyor birisinden supheleniyorum da😀
- +1 yıl
Hayır p harfiyle :D
- +1 yıl
Tm saol o degilmis o zmn😊
+1 yılİlk defa tanıştığım kıza çay içme teklif etmezdim. Fakir zannetmesin, kola içelim derdim. Çayı 2-3 ay sonra içiririm.
20 Yorumla
+1 yılBir Türk olarak böyle bir şeyin olacağını tahmin etmeliydi bence.
10 Yorumla
+1 yılhaklı diye düşünürüm..
demek ki yeterinde etkileyememişim..10 Yorumla
+1 yılkahve içeriz meşrupat bitmeden o kızla bişeyler içeriz :)
10 YorumlaBen 2 yıldır tanıdığım kıza teklif ettim, aksam musaitsen arayım dedi bende akşam iş çıkışı musaitsen çay içelim dedim hayır da demedi evet te demedi hale de cevap yazmadı, sabah gorecem ne diyecek merak ediyorum doğrusu
00 Yorumla
+1 yılBu kişi Fransa'dan gelen adam herhalde 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Nerden geldi bilmiyorum ama garip biri :D
- +1 yıl
Ya adam yurt dışından geliyor ona göre çok normal böyle bir şey. Ve bizim anormal karsilamamiza sasiyor haliyle
- +1 yıl
Burası Türkiye Avrupa değil. Tecavüzcüye ceza yok bu ülkede. Polis kadını dövüyor bu ülkede. Kadınların tepkisi çok normal.
+1 yılSevgilisi vardır ya da pek hoşlanmamıştır.
111 Yorumla- +1 yıl
Aynen kız adam yerine koyup konuşmuş sonuç olarak :D
- +1 yıl
Bu flört işlerinden hiç anlamam zaten ben iki sevgilim oldu biri aracı oldu tanışmaya diğeri de kendisi beni bulmuştu. Yani demek istediğim bir kızla nasıl flört edilir bilmiyorum açıkcası 😅. Gel çay içek de demem yani.
- +1 yıl
Redderse hemen kezban dememen kafi. Tanımadığın kız reddedebilir bu doğal çünkü :D
- +1 yıl
Kesin kezbandır 😂
- +1 yıl
Öyle komplekslerim yok ya düzgünce reddettikten sonra sorun yok 😄
- +1 yıl
Kız teşekkür demiş reddetmiş. Bir şey dememiş bazı erkekler reddedilmeye kılıf arıyor :D
- +1 yıl
Hazmedememe duygusudur o muhtemelen ben susmayı tercih ederdim
- +1 yıl
Kıza bir şey dememiş burda yorumda diyor zaten :D
- +1 yıl
İtiraf ediyorum fotoğraftaki mesajları okumadım @lady 😅
- +1 yıl
Sorun değil :D
Hiçbir kıza çay teklif edemem..
12 Yorumla- +1 yıl
Damla var etme zaten :D
Doğrusunu yaptı derim
10 Yorumla
+1 yılBeni çok sarsıyor 😔😔
10 Yorumla
+1 yılçayı sevmiyor demekki diye düşünürüm
10 Yorumla
+1 yılArkadaş olmak istemiyor herhalde derim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Çay teklifimi reddetmiş olduğunu düşünürüm.
10 Yorumla
+1 yılBu çok normal bir şey
10 Yorumla
+1 yılUmrumda değil olmazda
10 Yorumla
+1 yılÇay sevmiyodur herhalde derim ahahah :D :)
10 Yorumla
+1 yılÇayı beğenmedi yelozz😂😋
10 YorumlaAkıllı kız olduğunu düşünürüm.
10 YorumlaMaşallah roketten hızlılar :D
10 Yorumlaİçebilir gelişmemiz lazım artık
20 Yorumla
+1 yılyok yani kendi bileceği bir şey bu
10 YorumlaHakkidir
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de.
+1 yılGayet normal şekerim
10 Yorumla
+1 yılBenden hoşlanmadığını düşünürüm.
10 Yorumlane yabani derim
10 YorumlaKendim gider içerim
10 Yorumla
+1 yılBen de reddederdim
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 Yorumlatekrar denerim..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılTeklif etmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşünmem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. hiç bir şey
10 YorumlaPek bir şey düşümem
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem