Belki de başkalarına söyleyemediklerimizi rahatça söylediğimiz içindir. Gerçekten bazen insanı inanılmaz derece rahatlatıyor. Başka birinin görmesini pek istemesekte hepimizin yaptığı bir eylem olduğu kesin.
Siz aynanın karşısına geçip kendinizle konuşuyor musunuz?
Ayna karşısında konuşmak öz güveni artırıyor! Siz bunu yapıyor musunuz?
benim ayna karşısına geçmeme gerek yok bir yarışın ortasında bile kendi kendime konuşup kendime sen busun sen şusun sen şöyle yaparsın bunu yapamayacak bir adam mısın sen diyorum o anki performansım 5 katına çıkabiliyor ben daha bebe denilecek yaşta başladım buna 7 yaşında yüzme kursuna yazıldığım ilk gün suya atlarken kendi kendime konuşup aynı gün yüzme bilenler kulvarına geçiş yapıp 3. günümde orta derece yüzme bilenler kulvarına geçtim daha ilk kayak deneyimimde kendi kendime konuşup aynı gün profesyonel kayak hocalarından tebrik almış sadece kendimi gaza getirerek dağ bisikletimle tek seferde 397,4 KM yapmış bir insanım her durumda kendimle konuşarak yapabileceklerimin en iyisini yapabilirim ;)
@elcinop bu sene haziran ayında yaptım Kahramanmaraş merkezden çıkıp Hatay Arsuz'a sırf denize gitmek için düştüm yola bir günüm gitti ama yaptım inanmıyorsan bir gün senide beraber bir bisiklet yolculuğuna davet ederim
@elcinop bunu o yapabiliyorsa elin gavuru yapıyorsa sen niye yapamayasın senin sınırların bu kadar mı sen daha iyisini yapabilirsin hadi oğlum daha ilk göt oluşunda pes mi edeceksin ve daha çokçası ;)
@elcinop daha en başta pes ettin sen zaten özgüvenini sen kendin beslersin sonuçta diğer insanlar sadece senin egonu şişirir sen erkekle kız bir olmaz dedin ve kendini direk geriye düşürdün neden yapamayasın ki benden eksiğin ney ki emin ol benden fazlan vardır
@elcinop ama çok erkeği gerisinde bırkacak kadınlar tanıyorum biliyorum onlar yaparken sen niye yapamayasın ki ilk seferinde 300 km gitmezsin de 50 km ile başlarsın belki daha düşükle ama sende bir günde belkide 500km görebilecek kadar geliştirebilirsin adamlar isviçreden çıkıp bisikletle türkiyenin uzak doğusu karsa gidiyor
@elcinop Bursa Mudanya Dörtçelik sitesinde yazlık var ben hergün sırf antrenman olsun diye sabah kalkıp 1 saat kesintisiz yüzüp daha sonrasında kahvaltımı yapıp biraz dinlenip Bursa Meydana kadar pedal çevirip sonrasında tekrar yazlığa gelip gece de dalışa gidiyorum ekiple ve en ufak tereddüt ettiğimde hemen kendimle konuşuyorum
@elcinop insan ne yaparsa kendi kendine yapıyor bu hayatı biz yaşıyoruz bir başkası benim yapmadıklarım için pişmanlık duyamaz ki neden ben bir şeyi yapmaktan vazgeçeyim birşeye başladıysam bunu yapmam gerek ve bitirmem gerekiyor işin ucu spora dayanıyorsa da zaten emin ol vücut kendine zarar verecek kadar kendini zorlamana müsade etmiyor kalbini biraz zorla beyin anında error verir ve bayılırsın 10 sn sonra kendine geldiğinde anlıyorsun ki senin sınırın burası gerisini zorlamanın manası yok ama sen sınırını görmüş oluyorsun :)
Sadece yabancı dil çalışırken yapıyorum, konuşmayı geliştirmekte çok iyi oluyor. İnsan kendi sesiyle duyduğu bir kelimeyi daha uzun süre aklında tutabiliyor.
En İyi Cevaplar