Kişilik & Karakter Poz verirken özgüveniniz ne kadar yüksek? Kendinizi beğeniyor musunuz? JesusRamirez Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Soru yukarda düşünceler neler? Güncellemeler+1 yıl Güncelle Poz verirken özgüveniniz ne kadar yüksek? Kendinizi beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. kendimi beğeniyorum 0 0 Yorumla
anyalova Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Poz vermeyi hiç bilmiyorum o yüzden fotoğraf çekilirken geriliyorum. Ayrıca fotoğraf çekmeyi de çekilmeyi de hiç sevmiyorum 2 2 Yorumla JesusRamirez +1 yıl Kendine her zaman güven 💯 Yorumla anyalova +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl poz veremiyorum , kendimi göremeyince fotograf çekilmeyi sevmiyorum, ve herkes bakıyomuş gibi hissediyorum 0 1 Yorumla JesusRamirez +1 yıl Bence rahat ol bu senin icin güzel olabilir Yorumla
bireylulmeselesi_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Beğeniyorum, fotoğraf çekilmeyi de çok seviyorum 🫶🏻 0 1 Yorumla JesusRamirez +1 yıl Harika 💯 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok, hayır. Zaten fotoğraf çekmeyi de belki o yüzden çekilmekten daha çok seviyorum 🙄 0 0 Yorumla
laylalayyla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Poz verirken çok kasılıyorum maalesef 🥲 1 1 Yorumla JesusRamirez +1 yıl Neden Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Kendimi beğeniyorum. Özgüvenim yüksek oluyor. 1 1 Yorumla JesusRamirez +1 yıl Harika 💯 Yorumla
Ayşeilmaz16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çok da beğenmiyorum orta idare eder 1 1 Yorumla JesusRamirez +1 yıl Kendine her zaman güven 💯 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl güzelim beğeniyorum 2 3 Yorumla JesusRamirez +1 yıl Harikasın 💯 Cevap sahibi +1 yıl kendimi artık göstermiyorum. evlendim. instada çok defa keşfete çıkmıştım JesusRamirez +1 yıl Başarılı 🦄
hafize736 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Psofesyonellere taş çıkartırım poz verme konusunda. Yani çok doğal rahat olmanız gerek. Kasıntı olursanız fotoğraflar çok kötü çıkıyor kanımca.😝🙈 0 1 Yorumla JesusRamirez +1 yıl Harikasın 💯 Yorumla
efepolatt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Fotoğraf çekinmeyi sevmem 1 0 Yorumla
kediihastası Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Evet beğenirim her halime yansır 2 1 Yorumla JesusRamirez +1 yıl Harika 💯 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Hayır beğenmiyorum 1 1 Yorumla JesusRamirez +1 yıl Aaa nedem Yorumla
Yıkıkdökükkk00 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben hiç iyi değilim bu konuda 0 1 Yorumla JesusRamirez +1 yıl Aaa neden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Poz vermeyi pek bilmiyorum. Ve bir ara fotoğraf konusunun fsini duymak istemiyordum. 0 5 Yorumla JesusRamirez +1 yıl Aaa neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sivilceleniyordum ben ondan sanıyordum ama sonradan anladık ki şekil bozukluğu varmış ama hala poz vermeyi bilmiyorum doğal çekiliyorum o an çekildim güzel çıktı çıktı çıkmadı bir süre yine çekilmem Yorumla JesusRamirez +1 yıl Bence özgüvenli ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özgüvenim fotikerde olmuyor. Ama gerçekten güzelmişim fiziğimde düzgün Yorumla JesusRamirez +1 yıl Başarılı Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı. Beğeniyorumm 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Beğenmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kendimi beğeniyorum
Poz vermeyi hiç bilmiyorum o yüzden fotoğraf çekilirken geriliyorum. Ayrıca fotoğraf çekmeyi de çekilmeyi de hiç sevmiyorum
Kendine her zaman güven 💯
Teşekkürler 😊
poz veremiyorum , kendimi göremeyince fotograf çekilmeyi sevmiyorum, ve herkes bakıyomuş gibi hissediyorum
Bence rahat ol bu senin icin güzel olabilir
Beğeniyorum, fotoğraf çekilmeyi de çok seviyorum 🫶🏻
Harika 💯
Yok, hayır. Zaten fotoğraf çekmeyi de belki o yüzden çekilmekten daha çok seviyorum 🙄
Poz verirken çok kasılıyorum maalesef 🥲
Neden
Kendimi beğeniyorum. Özgüvenim yüksek oluyor.
Harika 💯
Çok da beğenmiyorum orta idare eder
Kendine her zaman güven 💯
güzelim beğeniyorum
Harikasın 💯
kendimi artık göstermiyorum. evlendim. instada çok defa keşfete çıkmıştım
Başarılı 🦄
Psofesyonellere taş çıkartırım poz verme konusunda. Yani çok doğal rahat olmanız gerek. Kasıntı olursanız fotoğraflar çok kötü çıkıyor kanımca.😝🙈
Harikasın 💯
Fotoğraf çekinmeyi sevmem
Evet beğenirim her halime yansır
Harika 💯
Hayır beğenmiyorum
Aaa nedem
Ben hiç iyi değilim bu konuda
Aaa neden
Poz vermeyi pek bilmiyorum. Ve bir ara fotoğraf konusunun fsini duymak istemiyordum.
Aaa neden
Sivilceleniyordum ben ondan sanıyordum ama sonradan anladık ki şekil bozukluğu varmış ama hala poz vermeyi bilmiyorum doğal çekiliyorum o an çekildim güzel çıktı çıktı çıkmadı bir süre yine çekilmem
Bence özgüvenli ol
Özgüvenim fotikerde olmuyor. Ama gerçekten güzelmişim fiziğimde düzgün
Başarılı
Beğeniyorumm
Beğeniyorum
Beğenmiyorum
Fazla değil
Yüksek
özgüven bu değil