Kişilik & Karakter Gay erkek mi hetero erkek mi genel olarak daha seksidir? Tolunaykarasu95 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Genel olarak dedik :) Aradan istisnalar tabii ki çıkar. Bence gay erkekler çok daha çekici ve seksi. Hetero erkeklerin geneli çok bakımsız. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Gay erkek mi hetero erkek mi genel olarak daha seksidir? Cevapla Erkek Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
WhiteRockShooteR Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Kişiliğe görü değişiyor bu ben de gayim bkimliyim ama şu cinsel şeyler olmasa daha iyi olucak 0 0 Yorumla
Neönemivaarrki Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Gay erkeklerin çekici olması yanında sempatik olması da var 😄 1 0 Yorumla
Ecemmbeautiful Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Acaba sen de gay olduğun için gay erkekleri kayırıyor musun? 3 1 Yorumla Tolunaykarasu95 +1 yıl Mümkündür. Yorumla
Lisan-ıGAY Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Gay daha seksi bence sırf gay olduğumdan değil gerçekçi olursak doğru bu 0 0 Yorumla
Thebigcock Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl GAY ERKEK ERKEK DEGILDIR ya DOTCUDEN ERKEKMI OLUR 0 2 Yorumla Tolunaykarasu95 +1 yıl Olur, gaylığımı senin üzerinden kanıtlattırma şimdi Yorumla Ecemmbeautiful +1 yıl İkisi de cinsellikte iyi. Ben ikisi de diyorum. Yorumla
hmdavc Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı. Erkek gibi erkek Bence 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar