hangisi daha karakterli daha dik
Koc
Boga
Aslan
Akrep
Oglak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herkese sorsan kendi burcunu söyleyecektir doğal olarak bende kendi burcunmdan örnek vermek suretiyle açıklama yapmak istiyorum edindiğim tecrübelere göre söylüyorum hayatıma giren insanların özelliklerine göre söylüyorum
Kız ve erkek açısından ayrı ayrı değerlendirmesini yapıyorum tabi bu asla bir genelleme değil istisnalar mevcut ama çoğunluk aynen burda anlattığım gibi şekilleniyor
Hem kız olsun hem erkek olsun hiç fark etmiyor karakter yönünden mükemmele en yakın olan burç boğa burcudur inat konusundada karakter kadar olmasada oldukça iyidir ama bir aslan erkeği ile asla baş edemez ama akrep koç ve oğlak ile bir de aslan kadını ile inat konusunda başabaş gider en iyi anlaştığı burçlardır aslan erkeği ve oğlak erkeği hariç balık burcu ilede iyi anlaşır özellikle kadını ile ama kadını her ne kadar boğa erkeği ile iyi anlaşsa da içten içten gıcık olur çünkü boğa burcunun zekası ile ve inatçılığı yorar aslan erkeği ve oğlak erkeği ise boğa erkeğine tahammül edemez
Boğanın en iyi anlaştığı burçlar ve özellik olarak yakın olduğu burçlar
Koç burcu: inat ve karakter olarak ve daha bir çok konuda hem fikir ve çok iyi dostturlar
boğa burcu: yer yer uyumsuzluk olsada bu iki burç çok iyi anlaşır aslan burcu kadını da en sevdiği burçlar arasındadır erkeğinden nefret eder akrep burcu ilede iyidir sevmediği tek yönü akrebin kibiri ve kini oğlak burcu kadını ile de aynı şekilde çok iyi anlaşır
Gelelim burçların genel olarak yapısına
Koç: karakterli, inatçı, sorumluluk sahibi ve disiplinli, sempatik, karizmatik, sıcakkanlı, cana yakın, zeki, kültürlü ve entellektüel..
Boğa koç için söylediklerim boğa içinde geçerli ek olarak biraz psikopatlık vardır
Aslan kadını ve erkeği birbirinden ayrılıyor çünkü çift cinsiyeti olan bir canlı türü
Aslan kadını:koç ve boğa ile çok yakın özelliklere sahiptir koç boğa için söylenenlerin aynısı aslan kadını içinde söz konusudur bunlara ek olarak aslan kadını yılın annesi ödülüne layıktır!
Babası ise aksine kadınına oranla çok farklıdır!
Başta aslan kadını olmak üzere koç, boğa, akrep burcu ve oğlak kadını asla tahammül edemez çünkü aslan erkeğinde sorumluluk ve disiplin pek gelişmemiştir aile bilinci oluşmamıştır dışa dönük yapıdadır.
Karizmatik, gittiği her ortamda kendini kabul ettiren, bencil, egoist, tutarsız bir yapı vardır.
Dostluk, arkadaşlık, aile bunlar çok önemli kavramlar değildir aslan burcu için çıkarı doğrultusunda hareket eden bir burçtur gerekirse kendi menfaatleri için öz evladını ve eşini bile ikinci plana atmaktan çekinmez
Oğlak burcuda dişi ve erkek olarak iki cinsiyeti olduğu için farklılık gösterir ikiside inatçı birer keçidir tek ortak noktaları da budur zaten oğlak kadını yapısı itibariyle aslan kadını ve oğlak kadını ile akrep boğa ve koç burcu ile iyi anlaşır ama oğlak kadınında pek istikrar yoktur elini attığı işi tamamlayamaz ve çok hassastır.
Bir tek konuda istikrarlıdır intikam bu grup içinde aslan kadını, boğa burcu ve oğlak kadını duygusal ve kırılgandır ama bir o kadarda güçlüdür.
Kendi ayakları üzerinde durabilir
Akrep, oğlak erkeği ve aslan erkeğinde duygu çok azdır.
Akrep gerektiğinde sevmediği biri olursa zehrini akıtır akıtmaktan çekinmez ama sevdiğini canı pahasına korur sevdiğini öldürecek kadar kıskançtır.!
Dost ile dost düşman ile düşmandır koç ve akrebin libidosu yüksektir bunu ardından boğa ve aslan takip eder aslan yalnız aslan kadını için evladı önde gelir
Oğlak erkeği ile Aslan erkeği birbirine çok yakındır...
Oğlak kadını güçlü evet ama bir o kadarda hassas ben aslan erkeği güçlü dıye bir şey demedim sen orayı yanlış anlamışsın inat konusunda aslan ile hiç bir burç boy ölçüşemez dedim
Güç konusuna gelince bir oğlak boğa erkeği ile eşit olabilr ama aslandan daha dayanıklı olamaz çünkü aslan erkeğinde duyguya hiç mi hiç yer yoktur yeri geldiğinde kendi evladını bile yer aç kalırsa tam okumamışsın yazdığımı aslan kadını erkeğinden daha güçlü olduğunu belirttim zaten koç boğa akrep burcu erkeğide kadınıda aynı yapıdadır
Aslan erkeği koç akrep ve oğlak erkeğini parmağında oynatır üçünü bir araya getir yine baş edemez aslında Hatta buna oğlak da dahil Koç oğlak akrep boğa dördünü bir araya getir aslan ile baş edemez nereden biliyorsun diyeceksin çünkü babam aslan burcu bu arada ben de boğa burcuyum
e ama benim tanidigim oglak erkekleri de aslanlardan daha guclu simdi 1 erkegr gore en guclu yaparsan cok mantiksiz burclar aleminin duygusuz burcu oglaktir. en inatcisida oglaktir basa bas gelirse koc ve boga gelir aslan yaklasamaz bile benim tanidigim aslanlar cok ta guclu digil ama burada yukselen meselesi var eger yukseleni oglak ve ya Akrepse ola bilir ama boyle bas edilmeyrcek bir burc degildir
Aslan erkeği ile oğlak erkeği iyi anlaşıyor zaten ikiside aynı kafadan çünkü mesela benim arkadaşım var oğlak burcu babam ile benden daha iyi anlaşıyor oğlak burcu için duygusal derken oğlak kadınını kastettim bir kaç bayan arkadaşım vardı aşkına karşılık bulamadığı için üzüntüden hasta olmuştu ülser hastası olmuştu aslan güçlü değil ama kurnaz ağzı iyi laf yapıyor kurnaz ve kalleş
Hiç biri umrumda değil. Burçlara inanmam. Falcılık, üfürükçülük, burçlar gibi alayı safsatabunların...
Sevgilim koç erkeği aman Allah'ım Rabbim düşmanımın başına vermesin onun gibisini lanet olası ama seviyorum be napayım 😂😂
Cevap
17Cevap
Yürü be koçum benim kim tutar seni cevap budur iste
Ben boğayim babannem oğlak mesela ve biz konuşkaniz ondan böyle yorumlar babannemle az sohbet etmedim konuşkandi rahmetli
Bence de ama nasip de souza
Tabii ki koç.. Çok inatçı.. önce iş halolacak - bitecek sonra yemek ve uyku ; bitmeden aslaaa :)))))
Herkes kendi burcunu öveceği için ben de yengeç diyeyim peşin peşin.
Benim dediğim olsun çok istiyor ve koç burcu bir kadın asla haksız olamaz ona hep haklısın demen lazım
Aslan hem çok dik kafalı hemde hırslı
Oğlak
Ben hırslıyım ve inatçıyım 98 doğumlumusun? 😀
Ben 6 ocak 98 😀
Aslan burcudur, yani benim.
boğa burcu inatçılığıyla bilinir.
Bu anketten aslan çıkar
Kendimden biliyorum çünkü
Ben öyle. Olduğum için bence aslan
Aslan gurur icin dünyayi yakar umrunda olmazz
Hepsinin erkekleri karaktersiz
Kova diyorum haha.