Öncelikle iyi akşamlar. Şimdi benim sorunum şu. Birisiyle konuşuyorsunuz. Çok iyi güzel muhabbet dönüyor. Ama bir kaç gün sonra bu muhabbet değişiyor. İşte birşey söylersin cevap yazmazlar sevgili gibi sanki trip felan atarlar. Demek istediğim kimse ile seviyeli bir şekilde arkadaş olunamuyor mu? Ne yapılırsa yapılsın böyle durumlar yaşanır mı? Yeri geldiğinde anlamadığın şeyler hakkında danışabileceğin bir arkadaş olmak ve öyle kalmak zor mu cidden?
erkek olarak bir çok arkadaşım var seviyeli konuştuğum. konuştuğun kişiye umut verdiysen ve beklentilerini de karşılamıyosan tribe girmiş olabilir.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok yani herhangi bir umut verme olayı yok zaten bir kaç gün konuşmuşuz ve durduk yere asılsız asılsız tripler atmaya başladı. Neyiz biz felan. Ne gereği varsa şöyle şeylerin anlamıyorum.
Yok yani erkek ve kız sadece ilişki için mi , evlenmek içinmi bir araya geliyor? Hiç arkadaşlık kurulamıyormu? Ayrıca yaş ne alaka? Ortam görmemiş veya asosyal birisi değilim. Ayrıca herkezin tecrübe edindiği bir yaşanmışlık var.
Alakaya maydonoz gel bize bazı bazı. Boş koy simsi kardeşim yaşanmışlığı ben denk gelmedim arkadaş kalana bir yerde patlak veriyor illa seni bilmem gönlünce yaşa
En İyi Cevaplar