Vicdansız biriyim ben.
Evet vicdanlı biriyim.
Vicdansızım ben.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çok vicdanlı birisiyim ama mesela konu dilenciler olursa kasılıyorum çünkü aslında onlar benden daha zengin ama insan yinede dayanamıyor
Karşımdaki insana göre değişir kötü birine nasıl vicdanlı olabilirim? iyi birine nasıl vicdansız davranabilirim?
Asiri vicdanliyimdir , zarari olsada bazen ben böyleyim degisemiyorum
Duruma göre değişebilir.
Cevap
3Cevap
Vicdanlı biriyim, yaralı bir sokak hayvanı görsem dâhi tutamam gözyaşlarımı.
insanlara karsi vicdansizim nedenini bende bilmiyorum
Nasıl kendine vicdansız diyebiliyorsun ki
Vicdansızım çünkü hissetmiyorum.
Hani nasıl desem kabullenmez vicdansız olmayı insan kendi kendine demen diyebilmen de güzel
Allahın bildiğini kulundan saklamak haddimiz değil
Bende de gereksiz vicdan var direk gözlerim yaşarır
bu hayatı yaşadıkça kötülükleri yalanları doğruları yanlışları gördükce zamanla o vicdan komple olmasa da biraz hissizleşir
Orası öyle ama aslında olmalı da vicdan etrafta o kadar zor durumda insan var ki özellikle çocuklar
Onlar senin umurunda olabilir ama ya aynı durumda belkide daha kötü bir durumda olsan sen onların umurunda olur musun sence?
Ben kimsenin umrunda olmayı önemsemiyorum ben acıya katlanabilirim ve belki de çok mutlu olabilirim. Ya onlar katlanamıyorsa. Ben sessiz kalamıyorum ki zaten Allah rızasını kazanmak öncelik.
Onlar katlanamıyorsa bu onların sorunu.
Zenginler keyif çatsın onlar hep acı çeksin oldu
Zengin-fakir ayrımı ne alaka şimdi? :D
O bir örnek mesela çok mutlu insanlar var hayatı dört dörtlük. Başka biri var problemleri olan işte o ilk kişi diğerine yardım etmeli ki bu da Vicdan la olur en başta vicdan gözüyle bakacaksın ki devamı gelecek
Peki :D tamam
vicdansizim cunku hissetmiyorum
vicdan lı olduğumu düsünüyorum
Ahh çok vicdanlıyımdır
vicdanliyim
Vicdanlıyım
Yerine göre
Vicdanlıyım.
vijdanlıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar