Gökyüzünde yıldızlara doğru hızla gidiyordum. Sonra dünyaya doğru bakıp kaybolmamak için mesafeyi ayarlamaya çalışmıştım. Daha sonra gerçekten kaybolmuştum. Mavi bir kaç gezegen gördüm ama onlar dünya değildi. Bir kaç yöne bilmeden girip geri dönerek sonunda geldiğim yerleri bulmuştum. Evimi arıyordum gece bilmediğim sokaklarda tuğlalı binalar arasında merdiveni çıkarken İtalyanca konuşan insanlar vardı. Aklıma gündüz olduğu gelince hızlıca dünya etrafında yükselip ülkemizi buldum. Oradan sonra evimizin arkasındaki sokağa indim. Annemin sabah balkonda kahvaltı yaparken babamla konuştuğunu gördüm. Odama geldim kendimi kıvrılmış şekilde uyurken gördüm. Çok şaşırdım üstüme doğru yaklaştığımda hemen içine girmiştim. Uyandığımda balkona çıktım hala kahvaltı oradaydı.
Gözlerin açık kapalı fark etmiyor bir esneme gibi gevşiyorsun vucudtan çıktığın anda yıldırım gibi hızlı oluyorsun. O kadar hızlıydım ki kendimi yavaşlatmak için uğraşıyordum.
Hayır acıyı zaten ruh çeker ama yıldızlara ulaşmıştım. Beyaz pırıl pırıl parlıyorlardı ama kolayca parçalanan şeyler vardı belki dediğin gibi buzlardı?
Şu muhabbete bende dahil olmak istiyorum yahu zaman geçsin🤔 fakat sen eylemi mantik ile yorumlamaya calisirsan mantik yaniltabilir. Sebebi ise bahsi gecen sey ruhani bir eylem. Bunda zaten mantik yok ki 🤔 yani doğaüstü bir olay 🤔
Tamam Kuran'a göre zaman dan münezzeh olan tek şey Allah'tır. Bu durum da bu evrenin sahip olduğu 4 boyuttan sıyrılıp böyle şeyler yapamazsın. Oh anlattım
@IHaRFeNDaZI ben sana zamanda yolculuk yaptım demedim ki? Sadece çok hızlıydım ve istediğim yönde gidebiliyordum. Evimizin üstünü şehrimizin üstünü sonra gördüğüm bir yıldıza doğru hızla gidiyordum. Arkama baktığımda korkmuş geri geldiğim yöne girmiştim. O an dünyadan çıkmamaya karar verdim. Ama bilmediğim sokaklardaydım.
Insan sevdiginin yanina gider sen yildizlara gidiyon
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aklıma gelmedi değil ama böyle bir şey keşfetmişken umursamam bile. Dönerken avrupadan geçeyim dedim çizmeyi tanıdım ama yaklaştığımda hangi sokakta mesafede olduğumu bilememiştim.
En İyi Cevaplar