Içi yanar insanın.. Ama içinin yanması hiç birşey getirmez acıdan başka insan vazgeçer sonra o yanma ve acıyla.. Ya da vazgeçtiğini sanmakla kalır kendini kandırır.. Vazgeçtiğine kendi bile inanamazken yüreği ne sanır? Vazgeçerken vazgeçemez hisleri boğar.. Siz en çok içiniz yana yana nelerden geçtiniz?Vazgeçmek zorunda kaldınız?
Bu güne kadar içiniz yana yana vazgeçmek zorunda kaldığınız neler oldu hayatta?
Fenerin maçı içim yanıyor ama iş yok izlemiyorum insan ilişkisine gelecek olursak içim yanarak vazgeçmem kimseden bir güzel soğurum ondan sonra bırakırım
Maalesef oldu vazgeçtim ama bedeli bana ağır oldu. Öde öde bitmiyor.. Fiziksel hissettim vazgeçmenin acısını. Hayırlısı dedim diyorum avutuyorum kendimi..
Seni sevdi diye onu üzdün? Peki seni kim hakeder? Yarın sevmeyen, değer vermeyen biri çıksa karşına bu kez sen de bu kişiyi sevsen önceki seni gerçekten sevene haksızlık etmiş olmayacak mısın
Gözlerin ne diyordu ona? Bırakma beni, tut elimden diyor olabilir miydi? Yorumunu tekrar okusana "pişman değilim" demişsin neyin çabasından bahsediyorsun. Yanlış anlama ama sadece kendi vicdanını rahatlatmak için kendi kendini kandırıyorsun
En İyi Cevaplar