hep fedakarlık yaparsanız, bunun sizin vazifeniz olduğunu düşünürler.
vazgeçmenin de adabı var! sınırı var!
Vazgeçtim keşke daha önce vazgeçseydim çünkü vazgeçmemek için çok uğraştım her defasında daha çok yoruldum kırıldım parçalandım bittim. Keşke bu kadar yıpratmasaydım kendimi.
Sevdiğim adam uğruna hayatımdaki herşeyden vazgeçtim ve pişmanım evet.
kötü olmuş! yaşın daha genç... harekete geç.
Geçtim ablacım kendim için bişeyler yapmaya başlıyorum artık. Yani elimden geldikçe yapmaya da çalışacağım. Hayırlısı.
işte böyle! hayırlısı olsun!
Teşekkür ederim
Ailen için çok güzel bir iş teklifini kabul etmedim
Neden çünkü onları zamaninda yanliz bırakmamak için çocuklar küçüktür o yüzden gitmedim yurt disina
pişman mısın?
Asla olmadim
aile her şeyden önemli.
Çok hemde kiymetli
Vazgecmenin adabı var serefide önemli olan kimin için vazgectigin
vazgecip de pismanlik duydukalrimdan yapabildiklerimi zamana yenik dusmeden yine yapmaya calisiyroum.
güzel!
Cevap
14Cevap
Hayatımdan vazgeçtigimi nerden bile bilrdm ozamanlar 18 li yaşlardaydım şu an ise 30 megwrse hayatımdan vazgeçmişm ben ne ugruna dersen daha güzel bir hayat ugruna ama elimdekide gitti 😯
Bir kere üst bir seviyeden kankam için Vazgeçtim ama pişman değilim yine olsa yaparim
pişman değilsen güzel
Cok seyden vazgectim kendimden bile ne olursa olsun diyorum akisina biraktim gidiyorum
:))) çok kızdım sormaa...
ya şimdi ben her kurbanda annemle oldum, kurban kesilince aldım getirdim eve, kestim, doğradım, satırla parçaladım, dağıttım. kışlık domates yaptım, anama da verdim. turşu kurdum anama da verdim. düşün ben çalışan kadınım, nasıl çalıştığımı bir Allah bilir bir ben! nasıl koşturduğumu... bu sene yazın tatil yapamam, duruşmalar çok yoğun dedi eşim. anca bayramda yapabilirim tatil dedi. bayram öncesi özel sektör, tatil birleştirme gibi bir lüksüm zaten yok. anca resmi tatili birleştirebilirim, o da 30 ağustos giriş olacak şekilde aldık. vay efendim neden almışım. neden kurban bayramı 1. günü anneme ayırmamışım. yahu ben bunca yıldır ayırıyorum, zaten annem artık benle kalıyor, bir aradayız.. bu sefer de böyle olsun, ne olur yani? başka zaman tatile gidemiyorum.. neden izmirden almamışım? alsaymışım, tatili bölüp gelip kurbanı keser gidermişim. alamadım, İzmir fiyatları cep yakıyor... bulunurmuş, falan filan.. sinir oldum. cidden sinirlendim.
anlamıştım annenle olduğunu daha önceki konusmalardan hatırlıyorum sana bir şey söylicem haklısın!!! ve kendini asla suclu hissetme git tatilini yap umursama kimseyi:) gittiğindede acaba deme içinden biliyorum için yine buruk gibi acaba gibi olacak ama diyorum yine hak lı sın !
yahu bence de haklıyım! astı suratını işte ablanlar yemiş alaçatıda kumpir, 20 lira (ablam şişiriyor onu dolduruyor eminim) dedim tamam, yanına içtin bir cola, 25 lira. 25x4=100 lira öğünü. günde var 3 öğün, etti sana 300 lira. en ucuzundan yesen, ara öğün hiçbir şey yemesen içmesen, öyle beklesen, 5 günde yapar 1500 lira. en dandik pansiyonda kalsan, gecesi 150 liradan aşağı bulamazsın, 5 gece için 750 lira. etti sana 2250 lira, hesap ortada. en adi şeyleri yedin, içtin, arada hiçbir şey yemedin, içmedin, en adi pansiyonda kaldın, 2250 lirayı baydın... neden? neden ben buna katlanayım ki? sair zamanda tatile gidemeyeceğim, kesin. vallahi bugün pazar, işleri toparlamak için bugün bile gittim işe ben. neymiş, dosya toparlayacakmışız! daha da bitmedi... yarın 6'da kalkıp işe gideceğim, salı günü de öyle... iyi niyetli bulmuyorum! oteller çocuklara bedava yapıyor diyor. yani yalan söylediğimi ima ediyor.. en çok ona sinir oldum
boşver sıkma canını bunları düşünme sen bildiğini yap hakkın o senin yani seni tanımasamda ben bile biliyorum buradan deli gibi kosusturduğunu unutmadım daha şehir dısına cıktığındaki annenin cocuklara ilaç verme hikayesini manzeretlerini takma bunları işlerini hallet tatiline cıksın ablan ilgilensin annenle bir bayramda..
benim savım şu, izmirde, benim istediğim nitelikte bir otel fiyatı, asgari 3000-3500. hatta 4500'e kadar yolu var. Antalya otel cenneti ve piyasası çok daha ucuz. 5 yıldızlı otelde ultra her şey dahil kalıyoruz ailecek, otelin kendi plajı bile var, plajda şemsiye, şezlong, bedava. plajda da barı var, içecek, yiyecek hamburgerinden pizzasına aperatif her şey var. sulu yemek istersen otele git... izmirin fiyatları uçmuş... yakına gidebilirdin diyor. öldürüyor beni. marmaris, bodrum sanki izmire çok mu yakın? madem o kadar kurban istiyordu, kestirseydi bir markete, verseydi parasını parçalatıp eve teslim yaptırsaydı... biz gelince birlikte yeseydik.. bu sefer böyle olsaydı... ben gece yarılarına kadar çalışırken kimsenin ruhu duymuyor.
bak ben yayları çıkık yatakları olan pansiyonda da yattım, sineklerle sabahlara kadar mücadele edip oğlumun yüzü gözü şişince hastaneye de koştum. gık demedim, yakınmadım, halime hep şükrettim. hep anın tadını çıkarttım. şikayet etmedim. iyi tatili hakettim
bencede hak ettin ayrıca o tuttuğun matematikte cok doğru öyle yer daha masraflı olur birdahaki seneye o alanyadaki yeri söylersin aklımızda olur... gercekten yaptığın hesaplama daha doğru kıytırık bir yerde kalacaksın yeme içme bilmem ne derken daha fazla para ödeyeceksin ee herşey dahilde ye iç keyfine göre takıl sabah öğle akşam ara ögün içersen alkol herşey var dediğin gibi plajı da varmıs dışarda oturuyorsun plasa zaten kumsalı istila etmişler haklarıda yok ama bodrumdaydın hemen üşüyorlar sezlong hemen kişi başı 20 lira bir bira 15-20 lira yeme içmeye girmiyorum bile... bu bayram senin bayramın.. gercekten yürekten söylüyorum bunu çok güzel bir tatil geçirirsin umarım...:)
ya çok teşekkür ederim :)) çok sağol iyi niyetli yaklaşımın için.
yerden yere vuruyorlar sanki parayı onlar ödüyor. :))
ben çok fedakarlık yaptım gerçekten. sorun da bu zaten. hep ben he dedim her şeye. ama bir kere hayır dedim, sonuç bu... neyse.
ne annem değişir ne ben. budur işte! sadece doldum çok doldum... tatil bana iyi gelecek :)))
teşekkür ederim. sen tatile gidecek misin yeniden yoksa evde mi olacaksın?
antalya sıcak ama alanyanın suyu antalyaya göre daha serin. yanımda ilaç da götüreceğim, umarım hastalanmayız :)) ege daha serin olur, güneye in
geçmiş olsun..
biz 2 kere bodruma gittik, ikisi de felaketti. bir daha gitmemeye yeminli gibi bir şeyiz.
ilkinde büyük oğlum 9 aylıktı, eşim de oğlum da grip oldu, otel odasında kapalı kaldık.
ikincisinde ben tonsilit oldum, küçük oğlumun çenesi yarıldı dikiş atıldı, suya girmesi yasaklandı, büyük oğlumun kulağı iltihaplandı, ateşlendi, felaketti. bir gün erken bitirdik tatili... zaten berbat bir deneyimdi, daha fazla kalmanın anlamı yoktu. bizimkiler nazarlı ya da lanetli bodrum diyorlar :))
Pesinde olmaktan vazgectim iyi de ettim pisman degilim bitirdim ve onume bakiyorum
karşılık bulamayınca insan, vazgeçmek en güzeli..
Karsiliksiz degil de evlilik gibi dusun arkadasim
hıımm... sancılı bir süreçten geçmişsin.. umarım bundan sonrası güzel olur.
Aynen oyle tesekkur ederim insaallah siz karsilasmazsiniz bu gibi seylerle
ben sürekli karşılaşıyorum. kendi başıma gelmedi şükür. yani sancılı süreçlerden geçtik eşimle ama işi o raddeye getirmedik. ama insanın elinde olmayan sebeplerle, kader bazen ağlar örüyor ve boomm! bir anda hesapta olmayan sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz. aldatma vs. değil, başa çıkılmayacak mesele değildi ama ne derler, kap kaba değer tıngırdar hesabı...
Aman Allah muhafaza insaallah hep mutlu kalirsin
Mutluluk her daim hepimizin olsun.
hiçbir acı ya da hiçbir mutluluk sonsuza dek sürmez.
hayat bunun üzerine kurulu.
zaman zaman acıdan yanar insan, zaman zaman mutluluktan uçar.
ben evliliğimin sonsuza dek sürmesini isterim. bunun için dua ederim. Allah iki cihanda da ayırmasın eşimden derim. Hayırlısı... gerisini bilemem...
amin guzel insan
vazgectiklerimi geri kazandım o yüzden pişman olacağım bişey yok
ooo! geri kazanmak da güzel!
Hiç bir şeyden vazgeçmedim tam tersine ben bilerek ve isteyerek istemedim. Genelde doğru kararlar almışım
Şu ana kadar hiç bir kimseyi birşeyler den vazgeçecek kadar sevmedim
sırf sevda uğruna vazgeçmek değil.. ailen için mesela?
Hiç olmadı öyle bişey
umarım vazgeçmek zorunda kalmazsın... gerçi her tercih bir yerde vazgeçiştir..
Aynen öyle haklısın ama vazgeçmek istemem hiç birsey den
Sınırı tamamladıģım kanaatindeyim. Ama olumlu cevap yok...
evet söyledim hülya dan kurtuldum ya sen nelerden vaz geçtın tatlım
Evet demişim iyi ki de demişim pişman değilmişim.
güzel
Vazgeçtm biri olmadı ama terk edildm unutum oldu
Vazgectigim icin pismanim...
Bu hesapta bari soruya yorum pls:)) www.kizlarsoruyor.com/.../q7391387-hic-hamam-bocegii-oldurdunuz-muu
bir sürü şeyden vazgeçtim ama pişman değilim
Yaşamaktan vazgeçmişim doktor öyle dedi.
Üzüldüm.
Üzülme engellerim.
Sen bilirsin. Engelle. ☺
Bye bye
Şen ve esen kal
gerektigi icin yapmisimdir
Nelerden vazgecmedim ki
Değilim
değilim derken? bir sürü soru var hangisi "değilim"?
hayatımdan vazgeçtim
ne için? kim için? değdi mi?
değmedi
Hepsinden biraz
Pişmanım sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar