Biraz detaylıca düşününce, hayatımdan pek fazla memnun olmadığımı farkettim ve yeni bir başlangıç yapmaya karar verdim. Yeni bir başlangıç için önerilerinizi, olmazsa olmaz dediklerinizi istiyorum.
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum 🙊

yeni bir başlangıç için öncelikle geçmiş hayatını ve memnun olmadığın şeyleri belirlemen daha sonra hatalarin ve pismanliklarindan dersler cikarip onlari bir daha acmaman gerekir. bunlari yaptıktan sonra "yeni bende" ne olmalı diye düşün. ve hepsinin toplamini hayatina direkt uygula. parça parca uygulamaya kalkarsan daha da karisiyor ortalik ben diyim ;) 🙈
Su an hayatinda sana kim iyi gelmiyorsa , onlarin hepsini hayatindan cikariyorsun elakani kesiyorsun.
Imkanin varsa ortamini degisdir yasadigin evi degismek okdr sey degisdiriyorki.
Meslegini seviyorsan ona devam et ya da baska seyler dene.
Kendine yeni bir imaj ver , inanmiyacaksin ama yeni kiyafetler bile yeni bir baslangic olabiliyor.
Hobilerin var mı onlara yogunlas ya da simdiye Kadar ne yapamadiysan onu yap dene. Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama Sahilde her Sabah imkanin varsa kosu yap, spor sana positiv enerji verecek, düsüncelerinden kurtulacaksin. Hayatda basarilar.
İlk olarak kendini hazır hissetmen gerekiyor. Kendine güvenmen ve bunu başarabileceğine inanman gerekiyor. Sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten.
Eig için teşekkür ederim ^_^
Rica ederim
Bu secim güzel pozitif enerji katiyor😎👍🏻
Cevap
3Cevap
Ben ülke değiştirdim baya köklü bir başlangıç oldu ama emin ol en önemli şey kendinden başlamak
Takıntılı olma her anının cok değerli oldugunu bilip ona göre gecir zamanını kalp kırma her gün en az bir iyilik yapmaya calıs
Eğer bu yeni başlangıçtaki önceki zamanda hataların varsa bu hatalarını bir düşün ve çizgi çek. Ve yeni başlangıcına o hatalarını yapmaycağına söz vererek başla. Kısacası önceki hayatından kesinlikle ders çıkar ve başlangıca tertemiz başla.
Ben beyaz sayfa açacaksam. Şehir değişikliği yapıyorum genelde
Cok detay isteyen bir konu be bro.
Herkes bir fikir verse yeterli olur, kalanı ben hallederim 🙊
Beyninde eski olan her şeyi geride bırakmak gerekiyor geleceğinde geçmişin olmaması gerekiyor
Yalan olmayacak en başta
O yok zaten, en azından hayatımda bi' değeri olan insanlara.
Hayal et, çabala, sabret.. ve keyfini sür..
Yeni olduğunun bilincine varmak...
İnan bilmiyorum.
cevabı öğrenirsen bana da söyle
motorla ülke turu yap
Hiç tarzım değil 😂
Önce motor kullanmayı öğrenmem lazım, uzun iş o yüzden
beyaz bir sayfa.
çekip gitmek
fotoğrafın çok sempatik yaaa
Teşekkürler
Adım atmamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?