Yaşadıklarımın suçlusu kim bilmiyorum belki ben belki karşıma çıkan insan. Tek bildiğim oğlum la bir başıma kaldığım da oğlum henüz 3 yaşındaydı Kimseye derdim şu diyemedim. Uzun yol tır şoförüydüm o ufacıcık çocuk 3 yıl benim le tır ın içinde yaşadı gece uyuduğunda durduğum tesislerin Wc lerin de elbiselerini yıkadım çok zor geçen bir zaman dilimiydi 2 miz için de fakat o ufacık çocukta benimle birlikte o zorluklara göğüs gerdi hiç bir şeyden habersiz
Hayatı suclarsan Yaradanı suclamıs olursun unutma ki Yaradan sadece yaratmıstır secimelr hatalar dogruyu yanlısı secmek insanların isidir. İsyan edeceksen insanlara edeceksin.
Kalbimi kırdın... Ama bunun için asla suçlayamam seni. Bütün kabahat benim.. Seni herkesten farklı sandığım için, sana inandığım, seni sevdiğim için... En çokta sana güvendiğim için affet beni. Çünkü ben asla affetmeyeceğim kendimi. Ezgin Kılıç
@Özlem0606 ne demek gercekler bunlar ama ama sunuda asla unutma su dünyada seni tek karsılıksız seven Yaradandır ayrıca tek seni degil tüm yarattıgı kullarını :)
Biraz ben biraz insanlar. Ama daha çok kendim sanırım. Detaydaki kısım erdem mi bilmiyorum ama kendimi tam olmasa da güçlü hissediyorum her şeyin karşısında dik durabilirim. Zaafım yok kimseye zayıf yanımı göstermem göstersem bile yine beni alt edeceğini zannetmem.
Basima ne geldiyse hepsine gögüs gerdim gögüsledim.. Yillardir böyle kimseyi suclamadim.. Gidenler gittiler belki de eslik ettikleri yere kadar geldiler.. Sonra gittiler.. Hayatta herseyi kendimize yapariz.. :/
İnsanın başına ne gelirse gelsin (kaza , savaş , doğal afet hariç ) biraz da kendisinin suçudur. Özeleştiri yapmak , kendi hatalarını kabul etmek insanı rahatlatabilir hatta rahatlatır hatta rahatlattı.
seçimlerimiz için suçlu/suçsuz şeklinde kendimizi ya da başkalarını yargılamamalıyız. kararlarlarımız hayatımızdır... tadını çıkarıp mutlu olmaya bakmalıyız!
En İyi Cevaplar