Kimi zaman başımıza bir ton kötü olay gelir ama bunlar ya bizden dolayı olur ya da başka şeyler buna sebep olur..
Peki sizin başınıza gelen kötü olayların sorumlusu kim?

Kimi zaman başımıza bir ton kötü olay gelir ama bunlar ya bizden dolayı olur ya da başka şeyler buna sebep olur..
Peki sizin başınıza gelen kötü olayların sorumlusu kim?
Normal insanlar, ben bedensel engelliyim bir yere gidemiyorum gezemiyorum sevgilim olmuyor cinsellik desen zaten 0 ne yaptıysam hata ne yaptıysam hep boşa gitti
Ama kalbim asla kötü değil iyi birisiyim, ama hayat bazen diyor ki git kendini bir yerden at kurtul, bir gün bunu yapmayı düşünüyorum sonra da cenazeme gelen insanlar aşık olduğum kızlar "keşke ona şans verseydim sevgili olsaydım" vs. Vs. O zaman değer binicem şimdi değersiz görülüyorum çünkü yaşıyorum daha doğru yaşamıyorum bir hayatım bile yok 🥺 sadece benim değil tüm engellilerin yok kursa gitmek istiyorum ulaşım sağlamıyorlar işe girmek istiyorum onda da aynı durum ben daha ne yapayım sevgilim zaten olmadı olmuyor 0 hayat
Her zaman ben değildim.. O kadar da haksızlık etmeyelim kendimize..
Teşekkür ederim..
Rica ederim :)
Kötü olaylar kişi için bir tecrübedir. Her ne kadar sorumlusu biriymiş gibi görünse de esasında o kişiler de sana kendini fark etmen, olgunluğa erişmen aracılığıyla gelmiştir. Başıma gelen kötü olayların sorumlusunu allaha havale ettim. Ama beni de şimdiki ben yaptığı için teşekkür ederim o kişilere
Genel olarak sorumlusu benim. Yaptığımın dikkatsizliklerin, s. alaklıkların sonucunda nahoş olaylar oldu lakin iyi oldu bana , bir musibet bin nasihatten iyidir.
Cevap
4Cevap
Sorumlusu tabi ki de hayat ve kader. yani coğrafya kader derler ondan.. bir de aile denen şahsiyetler...
Tabiki ben... kader, imtihan diyemem
Çoğu zaman kendimi tutuyorum bunların olmasına ben izin verdiğim için.
Kader diyorum 🤷🏼♀️ her şeyde bi hayır vardır
valla bilmiyorum ama cidden ben çok şansızım
Kendi seçimlerimin sonuçlarını yaşıyorumdur, iyi ya da kötü..
Ben 🙄
Çok doğru bu jdsj
Niye yüzüme vurdun şimdi 😃
Ben vurmadım kuzenim vurmuş :D
Kuzenine selam söyle :D
Benim tutum ve davranışlarım
Suçu hiç başkasına alamayacağım. Benim :')
Ben ve kararlarım.
Tabi Ben her koyun kendi bacağından
Kader
Allah
Hayatım sorumlu
Ailem.
Ben yine ben
Tabiki kendim
Benim.
Kem gözlü insanlar
Benn
Bennnn