Herkes tutturmuş bir renkli göz, Bence zor değil renkli gözlü olmak. Ucuz lensler var renkli tak istediğin renkli göze sahip ol. 50 TL bide ama İri göz öyle değil Ameliyati bile yok! Makyajla çok zor elde ediliyor. Tüm Ünlüler neredeyse lens takıyor. O yüzden en özel, nadide bulunan göz varsa oda İri göz, Genelde Araplar, Azeriler öyle. Eskiden kızlar güzelavrat otunu gözlerine damlatirmis göz bebekleri büyüsün iri olsun diye. En kıskanılan göz üstelik 😊
İri göz en güzel göz değil mi? Renkli gözlü olmak çok kolay değil mi?
Ben de iri göz beğenmem. Zevk meselesi resimdeki hanımını gibi beğenmem en güzeli badem göz. Hafif çekik ve iri. Ayrıca taklitler askını yaratır ve dünya nüfusunun %5i olmak ayrıcalıktır. Aishwarya rainin gözünü yukarıda hanımefendiye tercih ederım hem renkli hem irice.
Arkadaşlarımın çoğu sevmez. İriden kastımız badem göz severiz hafif çekil ve iri direk koskocaman gözlü kızlar animeden başka bişey değiller Japonya'da yaşamıyos😂
İri göz butun guzellığı gozlerıne toplanmış bır kadın kloluds olsa zayıfda benım ılk baka kaldığım gozlerımı ayıramadığım gözlerdir yaradan ole guzel yaratmış kı butun dünya guzellıklerı sankı ıcınde gibi ya
Renkli gözlü olmak çok mu basit? Yapmacık olan şeyler basit olsa ne olur? Bir doğuştan o renge sahip olmak var, birde yapmacık yapmacık gezmek var. Sen iri gözlüsün galiba bu kadar övdüğüne göre 😊
Değersiz bir mala denk gelmısn sen ınsan ole gozlu bı sevgılısı our sadece yarı omrunu onlara bakarak gecırı be bunlar laf olsun dıye yazmıyrum ınan bana ole kıymetsız ınsanlarvarkı kadın erkek ayırmıyorum emekler sevgı bı bakıyorsun boşa geçmiş aşkımlar canımlar allah herkseın kalbıne gore bı erkek bı kadın nasıp eder ınsallah
@emrecan61 inşallah çok şey istemedim tipi biraz düzgün olsun bana değer versin gözü dışarda olmasın istedim ama olmadı işte çirkin bir kızda değilim ama doğru kişiyi bulamıyorum bir türlü sapıkları ya da yaşı büyük insanları çekiyorum sürekli
@emrecan61 kıymet bilmiyor insanlar doğrudur ama birazda kabullenmek lazım zorla güzellik olmuyor şansını denersin olmuyorsa önüne bakacaksın hala oldurmaya çalışınca üzülen sen olursun ona bir şey olmaz ha kız umut vermiştir farklı bir durum vardır orasını bilmem onun ayıbı
Ogun bıgun onume baktım guven sorunu bıde mutsuz olurum dıye korkuyorum cunku cok severım ben hesapsızca herseyınle o yuzden ole bırı olmalıkı bır eksıklerıimizi hatalarımıızı bırlıkte gıderelım kötu gun guzel gun hep aynı bırlıkte yanı bana eş ve arkadaş olsun cok bışeymı ıstıyom ya bunlar guzel şeyler
En İyi Cevaplar