gelecege yonelık planlar...
yaklasık 20 sene sonraki size mektup yazsanız...
nerede ve ne şekilde olacaksınız sizce?
yaklasık 20 sene sonraki size mektup yazsanız...
nerede ve ne şekilde olacaksınız sizce?
sevgili ben:) kim bilir ne kadar değiştin..dur bakayım..daha bir olgunlaşmış,durgunlaşmışsın.kilo aldığını görür gibiyim ama yakışmış:) ne de olsa annelik kiloları bunlar:) gözlerinin altı morarmış:( o kadar yorgun görünüyorsun ki..çok mu yıpratıyorlar seni?ama gözlerindeki ışıltı kaybolmamış.eminim bebeğinin o cennet kokusunu içine çektikçe,hastalarının dualarını aldıkça huzur ve yaşama sevinci buluyorsun..bu arada demeden olmayacak sırf bebeğin içinse bile hayalimsin:) mutluluklar:)
teşekkür ederim:)
en iyi için de teşekkürler,soru için,düşündürdüğün için de:)
evet,teşekkür ederiz:)
:DD
soyadım kar, eşimle birlikte evimde uyuyor olurdum şuan :) yaklaşık 12-13 yaşında da bir evladım olurdu belki ismi eylül olan :) aaahh aaahh :)))
Allah'ım lütfen..
Muhtemelen sahil ya da bir su kenarında küçük bir yerleşim yerinde.Sevdiğim kadınla bahçeli bir evde yaşıyor olacağım.Köpeğim ve belki başka hayvanlarım olacak.Bahçede bostan ve türlü güzellikler olacak.Belki torunuma bakarım bazen belki kitap yazmayı denerim.Birde atölyem olacak ofak tefek hobilerimi yaşayacağım..İyi geldi valla:)
Teşekkürler soru için..Bence her gün sor:)
Cevap
12Cevap
Başarılı bir işkadını,
Mantık ve aşk evliliğinin bir arada bulunduğu saygın,yakışıklı ve zengin bir eşi olan,
Bir oğlu bir kızı olan mutlu bir anne...
inşallah hayalini yaşarsın:) benden de sana +1:)
Alpaslan gibi bir eş, güzel bir iş, mutlu bir aile. Küçük olsun evim sıcak mobilyaları olsun gösterişi olmasın rahat olsun sıcak yemeklerimiz pişsin evimizde.
Kuaför salonunda kasada gunluk ciroyu sayarken hayal rdıyorum:)
Doktor olmuş (hatta doçent bile olmuş olabilirim) belki evlenmiş, çoluk çocuğa karışmış olabilirim. 40 yaşında olacağım, içimi karartma ya :/
yuha 40 yaşında olcam o zaman ben =/ moralimi formatladın gece gece resmen =/
2030 yılında emeklı olalı 3 yıl olmus olacak ve yazın golun kenarında cadırı kurmus mangal yellıyor kısında sobada kestane pişiriyor olacağım
bıraz ole ama gercek
büyük ihtimal göbekli ve çocuklu aynı zamanda psikolojisi yerin dibinde biri olurdum heralde :D
alsancak ya da Karşıyaka'da fitnesse plates center ımı açmış az çok işe gidip özel ders veriyorum :D
panpa yeter bu kadar eğlence bir evlen artık ya...afssfdds
20 sene sonraki halim.. boşuna 20 sene önceki size mektup yazsanız... sorusuna cevap yazma okuyamıyorum çünkü ben boşu boşuna yazıyorsun.
çoluk çocuk sahibi, yüzünde kırışıklıklar olan, hala işle güçle uğraşan biris olarak :))))
İlk günden ÖDEV Mİ la bu yoksa yanlış mı anladm :))
eş dırdırı cekerken goruyorum ve genclere sakın evlenmeyın gıbı nasıhatlarda bulunuyorum :Dşu anbıze dedıklerı gıbı
Doktor olmuşumdur büyük ihtimalle de evliyimdir..
Ayy belki çocuğum bile vardır :D
20 sene çok uzun bir zaman..bu kadar uzun vadeli düşünmek kolay değil aslında.tabiki iyi yerlerde olmak isterim ya da isteriz..onuda şimdiki zamanda yapıcaklarımızla belli edicez aslında.
Hafif kafayı sıyırmış özel eğitimci olarak görüyorum kendimi.
bir kitap fuarında imza dağıtıyor olabilirim..
:)
hayatta olacağım şüpheli
büyük ihtimal
yine eşşek gibi çalışıyor olacaz amk :))
En iyi cevap bu :D
uyuşturucu baronu olucam
Psikolog olmuş ve büyük ihtimalle evlenmişimdir.
Bakan
Cevabın çok uzun ya da çok kısa!
yerin 2 metre dibinde...
42 yaşındayım allah bilir belki mezarda oluruz :D
hımmmm
sanırım o mektubu okuyamam
bu gidişle:)
Ölü olurum ben ozamaa kadsr gerek yok
çok yaşlanmışım ama hala parti veriyorum
Ölürüm la ben o zamana kadar :D
Para para para
evli olurum gibi